La empresa ha respondido
Wij waren en blijven erg content met de perzikpitten. Prima ondergrond voor de parkeerplaats. De banden van de auto’s nemen maar heel beperkt de pitten mee. Mooie uitstraling en goede afwatering.
La empresa ha respondido
Product, aanbod en info zijn zeer goed. Alleen jammer je steeds wordt geconfronteerd met die ontzettend hoge portkosten. Wij hebben 1 bestelling gedaan en zouden graag nog extra bij bestellen maar z... Ver más
La empresa ha respondido
Nocciolo biedt een uniek en duurzaam assortiment producten zoals perzikstenen en macadamiadoppen met een 30+ jaar levensduur, een innovatieve waterplaat en vliesdoek, ideaal voor gebruik in tuinen, en op daken.
Holanda
Invita a los clientes a opinar
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Goede communicatie, een gebruiksvriendelijke website, snelle en duidelijke levering en vriendelijke mensen. De producten zijn goed en betrouwbaar. Wij raden hen dan ook graag aan bij onze klanten.

Respuesta de Nocciolo
Super vriendelijk en meedenkend bedrijf! Je voelt je als klant echt gehoord en ze nemen de tijd om mee te denken. Onze hazelnoodbodembedekkers zijn prachtig geworden en we zijn er heel tevreden over. We hebben ondertussen al meerdere mensen gehad die interesse hebben getoond om hetzelfde te doen.
Er komen wel wat vogels op af, maar op de website staat dat dit normaal gezien zal verminderen zodra de vogels merken dat er niet veel meer te rapen valt, omdat de noten zo goed als leeg zijn. We hopen dus dat ze binnenkort ook weer verder trekken. 😊
Wij zijn in ieder geval heel tevreden met het product en de service! Een echte aanrader.

Respuesta de Nocciolo
Alles is volgens afspraak gegaan en zeer te vreden over het geleverde product.

Respuesta de Nocciolo
Goed advies en vlotte levering.
Product ziet er goed uit

Respuesta de Nocciolo
Va nocciolo heb ik 2 grote bloembakken gekocht om een stuk tuin gedeeltelijk af te scheiden. Deze heb ik beplant met lavendel en diverse kruiden. ze staan er prachtig bij. Bakken zijn mooi strak. Echt een aanwinst.

Respuesta de Nocciolo
Ik had bewust een wat dikkere laag voor ogen en ongeveer 8 m2 tuin met een halve kuub gebroken perzikstenen bestrooid en het ziet er prachtig uit. De levering was prima alsmede de communicatie eromheen. Wat mij betreft een aanrader!

Respuesta de Nocciolo
Ik heb waterplaat en hazelnootdoppen gekocht, dit om in bakken te doen zodat de aarde minder snel droog is.
Goed advies gekregen, producten opgehaald, alles stond volgens afspraak klaar.
Men had tijd voor een praatje en koffie.

Respuesta de Nocciolo
Mooie stenen. Zien er geweldig uit.

Respuesta de Nocciolo
De perzikstenen liggen er nu een paar weken op het dak van mijn praktijk. Ik merk nu al dat de ruimte de temperatuur langer vasthoud. Ook zijn de stenen blijven liggen in diverse weersomstandigheden. Geen vogel gezien die de perzikstenen oppakt.
Ik ben heel benieuwd naar de winter en hoe het zich dan zal verhouden.

Respuesta de Nocciolo
alles goed geregeld en zeer mooi product. Veel positieve reacties gehad. Top

Respuesta de Nocciolo
Het product (halve perzikpitten) is superfijn voor de oprit en de service was helemaal fantastisch; in overleg konden we ze zelfs in het weekend komen halen. Er werd zelfs nog geholpen met het in elkaar knutselen van een tijdelijke kentekenplaat voor onze gehuurde aanhangwagen; ongekende service!

Respuesta de Nocciolo
Wij hebben 1 bestelling gedaan en zouden graag nog extra bij bestellen maar zien er van af omwille van te hoge kosten.

Respuesta de Nocciolo
Goed en prettig te woord gestaan. Prachtig product!

Respuesta de Nocciolo
Helemaal perfect geregeld. Geleverd in België waarbij de transporteur je perfect op de hoogte houdt van de tijd van levering.
En een super mooi product, natuurlijk!

Respuesta de Nocciolo
Makkelijk contact met het bedrijf. De levering was vlot en volgens afspraak. De gebroken perzikstenen liggen prima op ons pad door de tuin. Heel mooi en praktisch.

Respuesta de Nocciolo
De site is helder en duidelijk over soorten pitten en stenen, de hoeveelheid die je nodig hebt voor je aantal vierkante meters.
Bestellen ging moeiteloos en de zak perzik stenen stond twee dagen later op de stoep. Informatie over bezorging per mail ontbrak uiteraard niet.
Al met al zeer tevreden, ik hoop dat de perzik stenen wat meer bekendheid krijgen. In mijn omgeving kende helemaal niemand ze. Degenen die ze zijn komen bekijken zijn aangenaam verrast.

Respuesta de Nocciolo
Más información sobre otros tipos de reseñas.