Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wij waren en blijven erg content met de perzikpitten. Prima ondergrond voor de parkeerplaats. De banden van de auto’s nemen maar heel beperkt de pitten mee. Mooie uitstraling en goede afwatering.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Product, aanbod en info zijn zeer goed. Alleen jammer je steeds wordt geconfronteerd met die ontzettend hoge portkosten. Wij hebben 1 bestelling gedaan en zouden graag nog extra bij bestellen maar z... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de piedras preciosas

Escrito por la empresa

Nocciolo biedt een uniek en duurzaam assortiment producten zoals perzikstenen en macadamiadoppen met een 30+ jaar levensduur, een innovatieve waterplaat en vliesdoek, ideaal voor gebruik in tuinen, en op daken.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,7

Todas las opiniones

80 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn bedrijf om mee samen te werken.

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Goede communicatie, een gebruiksvriendelijke website, snelle en duidelijke levering en vriendelijke mensen. De producten zijn goed en betrouwbaar. Wij raden hen dan ook graag aan bij onze klanten.

4 de junio de 2026

Respuesta de Nocciolo

Wat fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super vriendelijk en meedenkend!

Super vriendelijk en meedenkend bedrijf! Je voelt je als klant echt gehoord en ze nemen de tijd om mee te denken. Onze hazelnoodbodembedekkers zijn prachtig geworden en we zijn er heel tevreden over. We hebben ondertussen al meerdere mensen gehad die interesse hebben getoond om hetzelfde te doen.

Er komen wel wat vogels op af, maar op de website staat dat dit normaal gezien zal verminderen zodra de vogels merken dat er niet veel meer te rapen valt, omdat de noten zo goed als leeg zijn. We hopen dus dat ze binnenkort ook weer verder trekken. 😊

Wij zijn in ieder geval heel tevreden met het product en de service! Een echte aanrader.

23 de junio de 2026

Respuesta de Nocciolo

Wat goed om te horen Arnaud! Bedankt voor deze mooie positieve review!!

Veel plezier er nog van.

Blijvend tevreden

23 de junio de 2026

Respuesta de Nocciolo

Goed om te horen! Dat er af en toe een steentje tussen de banden blijft zitten ontkom je niet aan met een los product, gelukkig is dit niet zo veel!

Bedankt voor de positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles is volgens afspraak gegaan en…

Alles is volgens afspraak gegaan en zeer te vreden over het geleverde product.

12 de junio de 2026

Respuesta de Nocciolo

Bedankt voor de positieve review en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed advies en vlotte levering

Goed advies en vlotte levering.
Product ziet er goed uit

5 de junio de 2026

Respuesta de Nocciolo

Bedankt voor de positieve review en fijn dat het allemaal bevalt! Veel plezier er nog van.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Va nocciolo heb ik 2 grote bloembakken…

Va nocciolo heb ik 2 grote bloembakken gekocht om een stuk tuin gedeeltelijk af te scheiden. Deze heb ik beplant met lavendel en diverse kruiden. ze staan er prachtig bij. Bakken zijn mooi strak. Echt een aanwinst.

8 de junio de 2026

Respuesta de Nocciolo

Hi Corrie, wat goed om te horen dat de plantenbakken een mooi plekje hebben gekregen! Bedankt voor de review en mocht je ons ooit een keer een foto willen sturen van deze plantenbakken zijn die zeker welkom ;)

Prima produkt

Ik had bewust een wat dikkere laag voor ogen en ongeveer 8 m2 tuin met een halve kuub gebroken perzikstenen bestrooid en het ziet er prachtig uit. De levering was prima alsmede de communicatie eromheen. Wat mij betreft een aanrader!

11 de junio de 2026

Respuesta de Nocciolo

Dag Ruud, dat is fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review!

waterplaat en hazelnootdoppen

Ik heb waterplaat en hazelnootdoppen gekocht, dit om in bakken te doen zodat de aarde minder snel droog is.
Goed advies gekregen, producten opgehaald, alles stond volgens afspraak klaar.
Men had tijd voor een praatje en koffie.

19 de mayo de 2026

Dag Anca,

Leuk om te horen! Bedankt voor de positieve review. Je bent altijd welkom voor een bakkie ;)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie stenen en snel geleverd.

Mooie stenen. Zien er geweldig uit.

30 de mayo de 2026

Respuesta de Nocciolo

Top, goed om te horen! Veel plezier ervan en bedankt voor de positieve review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De perzikstenen liggen er nu een paar…

De perzikstenen liggen er nu een paar weken op het dak van mijn praktijk. Ik merk nu al dat de ruimte de temperatuur langer vasthoud. Ook zijn de stenen blijven liggen in diverse weersomstandigheden. Geen vogel gezien die de perzikstenen oppakt.

Ik ben heel benieuwd naar de winter en hoe het zich dan zal verhouden.

30 de mayo de 2026

Respuesta de Nocciolo

Leuk om te horen, bedankt voor de positieve review! De winter komt ook helemaal in orde, maar laten we daar alsjeblieft nog heel even mee wachten ;)

MVG Team Nocciolo

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alles goed geregeld en zeer mooi…

alles goed geregeld en zeer mooi product. Veel positieve reacties gehad. Top

22 de mayo de 2026

Respuesta de Nocciolo

Dag John, bedankt voor de review! Wij kregen ook altijd veel positieve reacies van mensen, ze deden ze zelfs in hun broekzak toen ze langs fietsten XD

Veel plezier ervan!

Goede levering

Goede communicatie, fijne keurige levering.
Mooi product

18 de mayo de 2026

Respuesta de Nocciolo

Heel fijn dat het positief is ervaren allemaal! Hartstikke bedankt voor de review en veel plezier ervan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het product (halve perzikpitten) is…

Het product (halve perzikpitten) is superfijn voor de oprit en de service was helemaal fantastisch; in overleg konden we ze zelfs in het weekend komen halen. Er werd zelfs nog geholpen met het in elkaar knutselen van een tijdelijke kentekenplaat voor onze gehuurde aanhangwagen; ongekende service!

22 de marzo de 2026

Respuesta de Nocciolo

Wij worden enthousiast van mensen die enthousiast worden van onze producten! Daar doen we graag moeite voor.
Hartstikke bedankt voor de positieve review en heel veel plezier van de oprit.

Mvg

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Product ok, maar eens nadenken over meerdere betaalbare verdeelpunten in Belgie

Wij hebben 1 bestelling gedaan en zouden graag nog extra bij bestellen maar zien er van af omwille van te hoge kosten.

23 de mayo de 2026

Respuesta de Nocciolo

Dag Luc, fijn dat het product, aanbod en info zeer goed zijn ervaren! Dat is in ieder geval een goed teken.

Wat betreft de bezorgkosten naar België heb je helemaal gelijk! Die zijn best aan de prijs. We hebben daarom wel meerdere verdeelpunten ondertussen in België. We zijn ermee bezig deze ook duidelijk op de website te plaatsen. Ik ga je even bellen om te overleggen, misschien is er iets in buurt waar we iets kunnen regelen!

Bedankt voor de feedback!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed en prettig te woord gestaan

Goed en prettig te woord gestaan. Prachtig product!

30 de abril de 2026

Respuesta de Nocciolo

Fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review!

Helemaal perfect geregeld

Helemaal perfect geregeld. Geleverd in België waarbij de transporteur je perfect op de hoogte houdt van de tijd van levering.

En een super mooi product, natuurlijk!

4 de mayo de 2026

Dag Mario,

Bedankt voor de positieve review! Fijn dat alles goed is verlopen!

Fijn bedrijf

Makkelijk contact met het bedrijf. De levering was vlot en volgens afspraak. De gebroken perzikstenen liggen prima op ons pad door de tuin. Heel mooi en praktisch.

12 de abril de 2026

Hoi Titia,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het contact prettig verliep en dat de levering volgens afspraak was. Leuk dat de gebroken perzikstenen zo mooi uitkomen op jullie tuinpad — daar zijn ze ook perfect voor 😊

Veel plezier ervan gewenst!

Robbert

Wat zijn ze mooi....

De site is helder en duidelijk over soorten pitten en stenen, de hoeveelheid die je nodig hebt voor je aantal vierkante meters.
Bestellen ging moeiteloos en de zak perzik stenen stond twee dagen later op de stoep. Informatie over bezorging per mail ontbrak uiteraard niet.
Al met al zeer tevreden, ik hoop dat de perzik stenen wat meer bekendheid krijgen. In mijn omgeving kende helemaal niemand ze. Degenen die ze zijn komen bekijken zijn aangenaam verrast.

28 de abril de 2026

Hoi,

Dank je wel voor je uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat de website duidelijk helpt bij het kiezen van de juiste hoeveelheid en soort perzikstenen. Fijn ook dat de levering zo snel is verlopen.

Bedankt ook voor je eerlijke opmerking over de bezorginformatie per mail. Daar blijven we scherp op.

En mooi om te lezen dat de perzikstenen in jouw omgeving zoveel positieve reacties oproepen 😊 Dat horen we graag!

Team Nocciolo

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.