Duidelijke website waardoor bestelling snel en eenvoudig te plaatsen was. Met 2 dagen werden de hazelnootdoppen, verpakt in stevige dozen, geleverd. Geadviseerde hoeveelheid blijkt genoeg te zijn om... Ver más
Ik werd snel en duidelijk geholpen met mijn vragen. Ook de levering ging supersnel en de perzikdoppen zijn heel makkelijk en snel te verwerken, zonder zwaar tilwerk. Mijn tuinpad heeft nu een leven... Ver más
Super goed geholpen, geen vraag was teveel. Netjes op de afgesproken dag geleverd, keurig verpakt en afgedekt. Erg goede ervaring met het bedrijf. En het product ziet er top uit.
Nocciolo heeft een uniek product dat zij in diverse verpakkingsgroottes aanbieden. Afhalen gaat supermakkelijk en over retouren (ik had wat teveel gekocht) doen ze niet moeilijk.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nocciolo biedt een uniek en duurzaam assortiment producten zoals perzikstenen en macadamiadoppen met een 30+ jaar levensduur, een innovatieve waterplaat en vliesdoek, ideaal voor gebruik in tuinen, en op daken.
Holanda
- www.nocciolo.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
De perzikstenen liggen er nu een paar…
De perzikstenen liggen er nu een paar weken op het dak van mijn praktijk. Ik merk nu al dat de ruimte de temperatuur langer vasthoud. Ook zijn de stenen blijven liggen in diverse weersomstandigheden. Geen vogel gezien die de perzikstenen oppakt.
Ik ben heel benieuwd naar de winter en hoe het zich dan zal verhouden.

Respuesta de Nocciolo
alles goed geregeld en zeer mooi…
alles goed geregeld en zeer mooi product. Veel positieve reacties gehad. Top

Respuesta de Nocciolo
Het product (halve perzikpitten) is…
Het product (halve perzikpitten) is superfijn voor de oprit en de service was helemaal fantastisch; in overleg konden we ze zelfs in het weekend komen halen. Er werd zelfs nog geholpen met het in elkaar knutselen van een tijdelijke kentekenplaat voor onze gehuurde aanhangwagen; ongekende service!

Respuesta de Nocciolo
Product ok, maar eens nadenken over meerdere betaalbare verdeelpunten in Belgie
Product, aanbod en info zijn zeer goed. Alleen jammer je steeds wordt geconfronteerd met die ontzettend hoge portkosten.
Wij hebben 1 bestelling gedaan en zouden graag nog extra bij bestellen maar zien er van af omwille van te hoge kosten.

Respuesta de Nocciolo
Goed en prettig te woord gestaan
Goed en prettig te woord gestaan. Prachtig product!

Helemaal perfect geregeld
Helemaal perfect geregeld. Geleverd in België waarbij de transporteur je perfect op de hoogte houdt van de tijd van levering.
En een super mooi product, natuurlijk!

Fijn bedrijf
Makkelijk contact met het bedrijf. De levering was vlot en volgens afspraak. De gebroken perzikstenen liggen prima op ons pad door de tuin. Heel mooi en praktisch.

Wat zijn ze mooi....
De site is helder en duidelijk over soorten pitten en stenen, de hoeveelheid die je nodig hebt voor je aantal vierkante meters.
Bestellen ging moeiteloos en de zak perzik stenen stond twee dagen later op de stoep. Informatie over bezorging per mail ontbrak uiteraard niet.
Al met al zeer tevreden, ik hoop dat de perzik stenen wat meer bekendheid krijgen. In mijn omgeving kende helemaal niemand ze. Degenen die ze zijn komen bekijken zijn aangenaam verrast.

Respuesta de Nocciolo
De perzikstenen voldoen tot nu toe…
De perzikstenen voldoen tot nu toe beter dan verwacht, ze blijven mooi liggen, de regen gaat direct erdoor heen, geen vieze voeten meer op mijn paden, de kleur is mediteraans en past goed bij mijn terracottapotten

Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies, mooi product en snel en correct afgeleverd op de gewenste plek

Respuesta de Nocciolo
Heel duurzaam en representatief…
Heel duurzaam en representatief product. Mooie aanvulling voor onze tuin bij het Mediterrane terras

Dikke aanrader
Helemaal blij met onze perzikpitten! Top bedrijf, denken uitgebreid met je mee en zijn super vriendelijk. Ik raad het iedereen aan.

Respuesta de Nocciolo
Duidelijke uitleg over het product. Goed contact via mail of telefonisch en snelle levering.