Duidelijke website waardoor bestelling snel en eenvoudig te plaatsen was. Met 2 dagen werden de hazelnootdoppen, verpakt in stevige dozen, geleverd. Geadviseerde hoeveelheid blijkt genoeg te zijn om... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ik werd snel en duidelijk geholpen met mijn vragen. Ook de levering ging supersnel en de perzikdoppen zijn heel makkelijk en snel te verwerken, zonder zwaar tilwerk. Mijn tuinpad heeft nu een leven... Ver más
Super goed geholpen, geen vraag was teveel. Netjes op de afgesproken dag geleverd, keurig verpakt en afgedekt. Erg goede ervaring met het bedrijf. En het product ziet er top uit.
De site is helder en duidelijk over soorten pitten en stenen, de hoeveelheid die je nodig hebt voor je aantal vierkante meters. Bestellen ging moeiteloos en de zak perzik stenen stond twee dagen la... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nocciolo biedt een uniek en duurzaam assortiment producten zoals perzikstenen en macadamiadoppen met een 30+ jaar levensduur, een innovatieve waterplaat en vliesdoek, ideaal voor gebruik in tuinen, en op daken.
Información de contacto
Holanda
- www.nocciolo.nl
Invita a los clientes a opinar
Duidelijke uitleg over het product. Goed contact via mail of telefonisch en snelle levering.

Respuesta de Nocciolo
Goede en snelle levering en een…
Goede en snelle levering en een perfecte hoeveelheid.

Halve perzikstenen conditie
We hadden hele perzikpitten besteld. Na bestellen kregen we telefoontje dat hele pitten uit kunnen komen. Dus dan moet je veel "onkruid" weghalen. Na telefonisch overleg halve perzikstenen besteld maar daar zit heel veel nog kleiner dan halve in. Dat vinden we jammer.
Al met al goede service en zeer netjes geleverd maar de uitstraling is net anders dan we gehoopt hadden.

Respuesta de Nocciolo
Goede communicatie vooraf en goed…
Goede communicatie vooraf en goed geholpen bij het ophalen.

Zeer tevreden.
Eenvoudig te bestellen. Bedrijf nam zelf contact op om bijzonderheden over het bestelde product toe te lichten. Dat waardeer ik zeer. Snelle levering in big bag. Mooi product.

product is goed afgeleverd
We zijn blij met onze perzikstenen
We zijn blij met onze perzikstenen. Ze geven een mooie frisse look in onze tuin. Mooi tuinpad hiervan aangelegd.
De service van Nocciolo was perfect, snelle levering volgens afspraak
Klantvriendelijk op 1
Doen wat ze zeggen en zijn altijd bereid om mee te denken. Snel correct en positief

Respuesta de Nocciolo
Heel makkelijk om te bestellen
Heel makkelijk om te bestellen. Vriendelijke mensen. Afspraken worden nagekomen, gewoon netjes zoals het hoort.

Respuesta de Nocciolo
Info die ik telefonisch heb ontvangen…
Info die ik telefonisch heb ontvangen was uitstekend. Goed advies. Product , perzikstenen, bevalt goed.

Super tevreden
Super tevreden. Vriendelijke mensen en goed geholpen. Levering volgens afspraak geregeld. Product voldoet aan de verwachtingen.

Vooral de persoonlijke benadering
Vooral de persoonlijke benadering.
Goede ondersteuning bij vragen. Geinteresseerd in de toepassing.
Schroom niet je vragen te stellen.

Prachtig product, klantvriendelijk bedrijf
Niet alleen levert Nocciolo met de door mij bestelde perzikstenen een prachtig product, maar daarnaast heb ik de klantvriendelijkheid ook als zeer prettig ervaren. Er is persoonlijke aandacht voor de klant, en op eventuele vragen of opmerkingen wordt snel en goed gereageerd. En het resultaat? Prachtig!