God og hurtig levering! Hjemmesiden kunne måske godt tåle lidt opdatering, så man tydeligere kan se hvad det er man køber og ikke køber!
Consulta las opiniones de los clientes
Har handlet lidt stort, mens mest småt. Fin behandling. Faglig hjælp. Lave priser. Forsvarlig forsendelse. Og bedst af alt: Stort udvalg - også af tilbehør. Kæmpe anbefaling til alle filatelister - am... Ver más
De sender deres blade hjem til ens adresse uden tilladelse. Hvilket er imod Markedsføringsloven. Jeg har af flere omgange bedt dem stoppe, hvilket holder indtil næste gang jeg bestiller. Hvilket... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har gennem årene handlet hos Nordfrim mange gange. Og de har altid levet op til mine forventninger. Senest bød jeg på fem forskellige mærker på auktion. Til mine store overraskelse og begejstrin... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Nordfrim har i mere end 50 år leveret frimærker, mønter og tilbehør til samlere. Det er vores mål at kunne tilbyde et bredt sortiment af interessante produkter til attraktive priser og vi arbejder hele tiden på at finde nye spændende produkter til vores sortiment. Vi bestræber os hver dag på at yde den bedst mulige kundeservice og sikre hurtig og fejlfri levering til vores kunder. Vi hjælper gerne både før og under din bestilling. Vores medarbejdere sidder klar til at svare på spørgsmål mandag 8:00 - 17:00 / tirsdag - torsdag 8:00 - 16.30 / fredag fra 8:00 - 15:30. Ring til os på +45 64 82 12 56.
Información de contacto
Kvindevadet 42, 5450, Otterup, Dinamarca
- mail@nordfrim.dk
- www.nordfrim.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Frimærker til bro i Tyskland
Jeg har en bror i Tyskland som er samler af frimærker. Han spurgte mig om jeg kunne finde et godt sted i danmark hvor man kan købe gode frimærker. Jeg fanst så Nordfrim og min bror er vildt glad for det han har købt hos Nordfrim.
Super betjening
God service.
Jeg bestilte 2 frimærker fra Ukraine, Nordfrim var hurtige med ekspeditionen, PostNord er en anden sag, der er Mega plads til forbedringer. 🤔
Kvalitetsprodukter og god service
Kvalitetsprodukter og god service. Hurtig levering.
I got a good impression
The stamps I ordered from Nordfrim came to Finland fast in about one week. Everything in the parcel was as described.
Bestilte varer som jeg ikke kunne bruge…
Bestilte varer som jeg ikke kunne bruge og efter en samtale med Lone Larsen fandt jeg hvad jeg skulle bruge. Fin kundeservice, I kan være stolt af jeres medarbejdere.
Hurtig levering og fin service.
Hurtig levering og super gode varer
Første gang jeg handlede på Nordfrim.dk
Første gang jeg handlede på Nordfrim.dk, rigtig fin hjemmeside. Jeg købte en pengeseddel fra 1972 til en god pris, jeg er yderest tilfreds med både varen, prisen, levering samt service.
Hurtig og rigtig levering
Hurtig og rigtig levering. Har det udvalg jeg søger. et sted jeg vender tilbage til.
5 bud på auktion og 5 køb !
Senest bød jeg på fem forskellige mærker på auktion. Til mine store overraskelse og begejstring vandt jeg dem alle. Udemærkede mærker i fin kvalitet til en virkelig favorabel pris.
Alt i alt en rigtig god oplevelse -som jeg gerne gentager en anden gang.
Hurtig og nem ekspedition
Hurtig og nem ekspedition. Priserne er lidt høje, men til gengæld er der et stort og kvalitetspræget udvalg.
Som altid nemt at bestille og hurtig…
Som altid nemt at bestille og hurtig levering i super emballage.
Det går hurtig med at modtage pakkerne
Det går hurtig med at modtage pakkerne, fint.
Som altid en god oplevelse
Som altid en god oplevelse. Meget hurtig levering. Jeg vil altid anbefale Nordfrim for tilbehør og litteratur.
Et rigtig godt tilbud og hurtig levering
Fin service, og hjemmeside overskuelig og nem at bestille fra.
Alt ok og hurtig levering
La experiencia Trustpilot