NordicaGolf Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leveringsafspraken worden niet nagekomen. Enkele werkdagen is nu al enkele werkweken. Klant contact is niet mogelijk. Telefoon wordt wel opgenomen maar de verbinding wordt gelijk verbroken. Email word... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Putter besteld, die volgens site op voorraad was. Na 2 weken per mail navraag gedaan. Reactie ontvangen dat de regenkleding tijdelijk uitverkocht was!? Verdere navraag leverde geen reactie op. Daarom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondertussen voor de vierde keer bij dit bedrijf besteld. Telkens vlot geleverd. maandag besteld en betaald. Vandaag vrijdag mijn bestellling van gekregen. Van Zweden naar België. Ruimet keuze en er... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De website duidt duidelijk aan dat levertermijn 3-5 werkdagen is. Uiteindelijk werden dit er 9 waardoor we met lege handen op een feestje stonden voor een 6 jarig kind ... Een pakje uit Azië arriveert... Ver más

Información sobre la empresa

1. Club de golf

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wij hebben Europa´s grootste aanbod van op maat gemaakte golfclubs. Het doel van Nordicagolf is om golfclubs van hoge kwaliteit online te verkopen aan lage prijzen. Je kan je clubs volledig volgens je wensen laten maken. We hebben een groot aanbod van verschillende grips en clubhooden en kunnen de lengte en de lie van elke club apart aanpassen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Na een week nog geen bericht gehad

Na een week nog geen bericht gehad. Artikelen waren volgens de site op voorraad. Nadat ikzelf maar ben gaan informeren bleek dat de artikelen niet op voorraad waren.
Kreeg te horen dat de bestelling in backorders was en dat de totale bestelling ongeveer 6 weken doorloop tijd zou hebben. Had ik best over geïnformeerd willen worden.

29 de abril de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Heb bestelling geplaatst en volgens de…

Heb bestelling geplaatst en volgens de site was het item beschikbaar en zou het binnen de vier dagen geleverd worden.Na één week vrij ik een mail dat het item niet beschikbaar is maar ze stellen een gelijkwaardig alternatief voor wat ik aanvaard.
Twee weken later nog altijd niets ontvangen en ook geen antwoord meer op mijn mails.

28 de abril de 2021
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jullie komen de afspraak niet na

Jullie komen de afspraak niet na. En daar wordt slecht over gecommuniceerd. Website doet vermoeden dat alles goed komt. Helaas de praktijk is anders. Als ik vooraf wist had ik toch even ergens anders geshopt. Vroeger waren jullie veel beter. Weinig assortiment ook. Groet R.Bezuur

24 de abril de 2021

Voorraadartikel niet op voorraad

Op 7 februari een artikel besteld dat op voorraad zou zijn. Na 14 dagen stilte maar even navraag gedaan; het artikel was in backorder, maar zou zsm geleverd worden.
Nogmaals nagevraagd eind februari, ‘vrijdag’ zou het artikel binnenkomen en worden verzonden. Niets gehoord of ontvangen.
Uiteindelijk na vele malen navragen, vandaag 12-3 het ‘voorraadartikel’ ontvangen. Nu maar hopen dat het aan de verwachtingen voldoet...

12 de marzo de 2021
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.