NordicaGolf Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Putter besteld, die volgens site op voorraad was. Na 2 weken per mail navraag gedaan. Reactie ontvangen dat de regenkleding tijdelijk uitverkocht was!? Verdere navraag leverde geen reactie op. Daarom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ondertussen voor de vierde keer bij dit bedrijf besteld. Telkens vlot geleverd. maandag besteld en betaald. Vandaag vrijdag mijn bestellling van gekregen. Van Zweden naar België. Ruimet keuze en er... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

De website duidt duidelijk aan dat levertermijn 3-5 werkdagen is. Uiteindelijk werden dit er 9 waardoor we met lege handen op een feestje stonden voor een 6 jarig kind ... Een pakje uit Azië arriveert... Ver más

Información sobre la empresa

1. Club de golf

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Wij hebben Europa´s grootste aanbod van op maat gemaakte golfclubs. Het doel van Nordicagolf is om golfclubs van hoge kwaliteit online te verkopen aan lage prijzen. Je kan je clubs volledig volgens je wensen laten maken. We hebben een groot aanbod van verschillende grips en clubhooden en kunnen de lengte en de lie van elke club apart aanpassen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

18 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Leveringsafspraken worden niet…

Leveringsafspraken worden niet nagekomen. Enkele werkdagen is nu al enkele werkweken. Klant contact is niet mogelijk. Telefoon wordt wel opgenomen maar de verbinding wordt gelijk verbroken. Email wordt ook niet op gereageerd. Kortom, laatste keer geweest.

5 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechtere klantenservice is onmogelijk!

Slechtere klantenservice is onmogelijk! En ordertrackingsysteem werkt niet! Ik ontving mijn product uiteindelijk een stuk later dan verwacht, maar trackingsysteem toont nu nog steeds dat de order alleen nog is voorbereid en nog niet is overhandigd aan DHL. Dat was gelukkig wel het geval en ik heb het ontvangen, maar communicatie met de klantenservice bleek totaal onmogelijk. Telefonisch onbereikbaar en op 4 e-mails is totaal niet gereageerd. Dat er iets fout gaat kan gebeuren, maar totaal niet communiceren is onacceptabel voor een webshop! Prijzen zijn goed, maar ik betaal liever iets meer als communicatie wel mogelijk is.

24 de julio de 2026

Kon bestelling niet annuleren binnen 2 uur

Bestelling gedaan wegens vermissing van mij golfclub. Toen besteld bij Nordic. Maar 2 uur daarna golfclub geannuleerd. Na 3 mails geen reactie.Toen op een andere mail gemaild. Binnen 48 uur reactie. Reactie van Felix kon niet geannuleerd worden. Met antwoord al besteld bij Mizuno. Ik vind het vreemd het duurd 2 a 4 weken. Gevraagd naar de order bevestig van Mizuno. Nog geen antwoord gekregen. Geen klantvriendelijke organisatie. Hier in Nederland hebben wij geschillen kommissie ik wacht af jullie horen nog verder

11 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enorme slechte ervaring !

Enorme slechte ervaring !
Ik bestel de nieuwe Ventus RT red + Velocore … was online op voorraad besteld 2 mei .. geleverd 10 juni !!!
De shaft werd op foute lengte gecut.
De Callaway Quantum adapter was slecht gelijmd… 4 drives op de range en het adapter/ clubhoofd zat al los op de shaft.
Dit alles 2 dagen na ontvangst gemeld …
Reactie ga naar een fitter om het op te lossen 🤷🏻‍♂️
Ik heb dit geweigerd… stuurden ze … stuur de shaft terug en wij fixen het .. over betaling kosten terugsturen geen woord.
Maar hoe hoe kan je als bedrijf een nieuwe shaft op verkeerde lengte afsturen en dan antwoorden.. we fixen dit wel ???
Nooit meer Nordicgolf
Mensen …. Blijf daar weg
Ik ben single hcp player met internationale ervaring!

2 de mayo de 2026

Ik wilde wat retourneren

Ik wilde wat retourneren, blijkt dat het terug naar Zweden moet, hetgeen 50% van de aanschaf waarde is. Met een Nederlandse interface en extensie mag dat duidelijker aangegeven worden dat retouren eigenlijk geen optie is. Ik heb contact gezocht hoe dit op te lossen maar geen reactie vooralsnog na 7 dagen. Pas graag mijn review aan als ik eens antwoord krijg

11 de mayo de 2026

Verschrikkelijk ervaring

Nordica golf staat nergens voor. Shaft met driver-adapter besteld en een nieuwe H4 club. 6-8 weken later na 3 belletjes en veel emails, krijg ik alleen de shaft. De H4 club niet, weer bellen, weer sorry, ondertussen niet meer leverbaar. Geld terug ontvangen. Na 2 weken breekt de shaft met normaal gebruik. (Staat op camera) Geen garantie van shaft leverancier en niet van Nordica. Heb nu niets dus. Vreselijke ervaring.

1 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kapotte producten en geen contact mogelijk!

Een kast besteld voor mijn golfspullen. Helaas beschadigd binnen gekomen en planken met verkeerde afmetingen. Nu al 3 weken bezig om product te retouren, maar geen reacties op mailtjes telefonisch onbereikbaar of een raar nummer in het buitenland. Enige reactie die ik heb gehad is dat ik er zelf voor moet betalen voor te retour hoewel ik een kapot en defect product geleverd heb gekregen….

15 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Refund process is taking 2 months already, yet nothing...

August 28th I ordered a substantial amount of items for a golf trip I had planned 1,5 weeks later. All were in stock at the moment of ordering. Due to an item not being in stock (?), they (without any notice) didn't ship anything for 1,5 weeks. Now the package was automatically returned to the sender as I didn't receive it (was on holiday). The tracking number says the package was delivered at the sender Sept. 24th. Well over a month ago.

Nordica Golf says they didn't receive anything and thus cannot refund me. I have been emailing for over 4 weeks now, without any progress. All they say is 'we haven't received it yet'. The tracking CLEARLY says it's returned.

I have never had such a bad experience with a webshop before. They still owe me hunderds of euro's but do not try do find a solution AT ALL. I'm afraid I won't see my money again.

DONT BUY ANYTHING HERE!

6 de noviembre de 2025

Volkomen onduidleijke levering…

Totale onduidelijkheid over de levering tijd ,Telefonisch onbereikbaar (nummer bestaat niet meer),track and trace werkt voor geen meter ,Mails worden slecht beantwoord en als je antwoord krijgt gaat je bestelling ineens in een bulk en kunnen ze niet aangeven wanneer geleverd wordt Kortom erg klantonvriendelijk
eens maar nooit meer echt een afrader

22 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede ervaring met mijn bestelling…

Goede ervaring met mijn bestelling hier. Ik weet niet meer precies hoelang de levertijd was maar volgens mij gewoon binnen wat er beloofd werd.

Een aantal golf grips die ik besteld had waren binnen 2 maanden aan het scheuren en nadat ik dit per e-mail (met foto’s) had vermeld had ik de volgende werkdag via e-mail en via Paypal al de bevestiging dat het geld geretourneerd werd.

Snel en vriendelijk te woord gestaan dus voor mij een zeer goede ervaring. Mocht je twijfels hebben betaal dan gewoon met Paypal dan heb je altijd nog iets aan bescherming.

6 de octubre de 2025

SCAM?

Unbelievable. Ordered a brand new putter on their website which was in stock when I ordered. When not hearing anything about shipping details I have received a response that the putter is in pre-order. After waiting for 4 weeks already still no shipping of my putter. Not getting any response from their customer service for over two weeks as well. Don't order!!

17 de agosto de 2025
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Great clubs

Clubs arrived finally, initially client servicing team was difficult to reach but solved the delivery issues in the end. Great clubs for good value

2 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.