Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Som dagligbank er obos banken veldig god. Obos bankens slagord er bank for hele familien. Jeg og med låntaker søkte om boliglån, mindre en 15 minutt etter trykte sende knappen ringte obos banken.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har hatt noen overføringer på noen tusen kroner så velger Dem a stenge kontoen. Kommer ikke med noe ordentlig svar på hvorfor Dem har stengt kontoen Eller hva den trenger av informasjon. Kundeservicen... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Verste tjenesteleveransen jeg har opplevd i alle de forskjellige avdelingene. Hvis man blir OBOS kunde er man på egenhånd så fort man har signert. jeg har hatt store problemer med vår nye Obos-l... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Nettbanken kaster deg ut i hytt og pine. Ga opp å logge inn tilslutt. Kunne heller ikke flytte inn boliglånet mitt og ville ikke fortelle meg detaljer om hva jeg kunne endret. Uansett fornøyd med m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicios bancarios

Información proporcionada por diversas fuentes externas

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter, en av Nordens største boligbyggere og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Uegnet for eldre.

Uegnet for eldre.
I Obosbanken må du bekrefte med bankID og kodebrikker for hver eneste regning du skal betale. Har du en dag i uka for å betale regninger og har kanskje fem da må du bekrefte med kodebrikke og passord fem ganger !
Det er ikke til å tro i 2024.
Det svaret Obosbanke selv gir meg i denne saken er at jeg kan bruke mobilbanken for der kan jeg betale flere regninger i en sleng.
Som gammel er det uaktuelt å bruke en liten mobil når jeg trenger nettbank. .Jeg foretrekker større skjerm og spesielt trenger fingrene større taster. Hvorfor i allverden skal jeg bruke en liten mobil når det er så bekvemt med større skjerm?
Jeg må bytte bank og ser meg nå etter en bank med en nettbank som er godt egnet for eldre og andre med noe funksjonsnedsettelser.

26 de junio de 2024

Angrer valget av bytte

Det hjelper lite med hyggelige kundemottakere når deres videreføring av kommunikasjon internt i banken er dårligere enn hos Sbanken. Har opplevd en arroganse uten sidestykke. Angrer valget jeg tok med bytte til Obos banken.

29 de mayo de 2024

Ekstremt dårlig kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice , sen svartid
Veldig stor påkjenning å måtte vente på svar når det nå er kun en mnd til overtakelse av bolig,og man selv etterstreber å ha orden i sakene og all dokumentasjon er innsendt for flere uker siden. Har purret på telefon og mail, men saksbehandler er umulig å få i tale.
Hadde det ikke vært pga Deleie- kjøp ville jeg neppe valgt denne banken. Man kan jo håpe inntrykket bedrer seg neste uke liksom…..

9 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God på alt

Gode betingelser, fin nettbank og app, og god/rask kundeservice.
Eneste savn er aksje/fondshandel.

2 de mayo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bra lånerådgivere

Bra rådgivere i forhold til lån. Rask tilbakemelding. Har gått greit å bruke banktjenestene. Har ikke hatt behov for så mye kundeservice i forbindelse med dette. Nettbanken fremstår litt underutviklet, og det ville bidratt til en høyere score dersom denne var utviklet litt bedre.

26 de abril de 2024

med alt for mange…

Ustabilt nett med alt for mange perioder. Ofte nede på 3-4 Mbps over perioder. Dårlig kundeservice som ikke klarer å få bukt med problemene som er vedvarende.

13 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg ønsker å informere om at min…

Jeg ønsker å meddele at min bankkonto hos OBOS har vært sperret i omtrent 6 uker. Årsaken til sperren er at jeg solgte kryptovaluta. Banken hevder nå at jeg har utført noe straffbart, og de planlegger å trekke omtrent 23 000 kr fra min bankkonto. Til tross for dette kan jeg fortsatt være kunde. Jeg anbefaler derfor at andre unngår denne banken. Min konto er fremdeles sperret, og banken holder på mine midler. Jeg har nå besluttet å ta saken videre til Finansklagenemnda.

12 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har OBOS bank tatt seg vann over hodet?

Har byttet bank fra Sbanken til OBOS bank da vi har kjøpt en OBOS leilighet i Oslo. Det gikk greit. Har søkt om å få overført et rammelån fra tidligere bank. Gikk også greit. Har også søkt om en mellomfinansiering, men før alt var klart, sluttet saksbehandler, og jeg ble bedt om å sende mail til låneavdelingen. Det ble gjort for 1 uke siden. Ba om bekreftelse/svar, men har foreløpig ikke hørt noen ting! Dog konstaterer jeg at de har satt en heftelse på min eiendom på 4.5 mill! Har banken gapt over for mye?? Har visstnok mange henvendelser om bankbytte for tiden, men man kan ikke ignorere kundene sine for det! Et svar som bekrefter mottak av henvnedelse ville ha gjort seg!

5 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Grei bank, men nettbanken virker uferdig

Vært kunde her en stund nå og synes det er en grei bank med god rente på innskudd. Har alltid fått svar fra kundservice på meldinger samme virkedag eller dagen etter, så de er raskt ute når man lurer på noe. Men jeg synes nettbanken deres ser litt uferdig ut. For min del skulle jeg gjerne hatt noen sparefunksjoner hvor man kan sette opp autotrekk ved kortbruk på et fast beløp eller at den runder opp og setter det beløpet over på en valgfri konto. Hadde også vært kjekt med mulighet for fond og aksjehandel, men dette området er så stort så sikkert lurt at man ikke har det. Savner også mulighet for "darkmode" i app. Det er veldig mye lys i appen for oss som er litt lyssensitive.

15 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Obos er ikke den samme som var før, skuffelser

Jeg hadde store håp om Obos og syntes dette kunne være en fin bank å være kunde hos, men har blitt så skuffet gjentatte ganger at jeg melder dette nå.
Elendig kundeservice, svar på klagen fra kundebehandlings avdelingen var like dårlig og usaklig som dårlig behandlingen man opplever som kunde. Banken pirker i hver en småtteri og skriver "unormal" om mine transaksjoner, tross for at jeg legger frem dokumentasjon og informerer om prosessen. Spørsmålene fra kundesenteret kommer direkte inn, man får ingen informasjon, ikke gidder de å skrive hva er grunnlaget på hvorfor det stilles spørsmål om ditten eller datten. Hadde bedt om BankID, fikk beskjed om jeg vil ikke få den hos banken her. Har dere hørt eller lest noe sted at banken kan nekte BankId til sine kunder? Kodebrikke fikk jeg etter flere purringer og måneder, det tok meg jammen to måneder før de sendte den. På grunn av den behandlingen, gjorde jeg undersøkelse på stillingsannonsene de legger ut for ledige stillinger som kundebehandlere i OBOS, hva som forventes og hvilken egenskaper man skal ha for å få den jobben - da skjønte jeg at kundebehandlingen i Obos har endret seg det siste året. For her legger man mer vekt på sosiale sammenkomster i avdelingen og heller lite for å beholde sine kunder eller gjøre noe for sine kunder. Avdelingen forteller selv at de er hjertet til banken, men jeg ville heller sagt at kundeservisen er åreforkalkning i hjertet til Obos som ødelegger hele kroppen og utseende til denne banken.

21 de noviembre de 2023

Veldig dårlig

Her møter man et kundesenter som dessverre er lite profesjonelle. Veldig lite løsningsorientert, holder ikke det de har lovet, en svært lite kundevennelig opptreden, uriktige opplysninger i forhold til lovverket rundt lydopptak med mer. Den ene stjernen får dere for å ha tatt tlf! Tragisk.

27 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forskjell på kundeforhold i banken.

Har konto og gratis Visa kort i OBOS Banken via at jeg er OBOS medlem.
Jeg brukte tidligere å overføre fra min hovedbank som er annen bank og brukte bank kort litt tidligere.
Så en dag jeg ville overføre til min Spanske bank tok jeg kontakt med kundeservice for åpne for utenlands betaling innen EU.
De ville de ikke åpne, da måtte jeg være hel kunde.
Så de er en merkelig bestemmelse de gjør i denne banken ved at du ikke har mulighet å overføre dine egne penger til egen bank innen EU. Så etter dette er de lite og minimalt jeg bruker banken/kortet.

12 de mayo de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ok vilkår, resten er ikke noe å skryte av

Hadde Obos Banken i ett år. Hvis man kun ønsker gode vilkår på lån og konto så er banken helt OK.

Kundeservicen deres bruker lang tid, ingen ASK og fondshandel direkte i nettbanken. Måtte ha et annet bankforhold ved siden av. Dette ble for tungvint så byttet tilbake når min første bank matchet vilkår hos Obos Banken.

1 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I use OBOS bank for savings

I use OBOS bank for savings, they have great interest rates and overall it is a pretty good bank. I think their user interface is not as good as alternatives like SBanken but I still like it a lot.

28 de enero de 2023

Dårlig kundeservice og brukergrensesnitt

Bra renter og betingelser. Elendig brukergrensesnitt og kundeservice

De fleste av efakturaene i nettbanken kan man ikke se .Det er upraktisk å ikke kunne se hva man betaler for.

Kundeservice svarer tregt og svarer konsekvent ikke på oppfølgingsspørsmål.

Byttet fra Sbanken til Obos, angrer alerede. Har heldigvis fortsatt kundeforholdet til Sbanken

10 de enero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.