Odense Lavpris Tømmerhandel A/S Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

2,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig sur betjening. Lederen råber af både kunder og personale. Han er fløjtende ligeglad med konstruktiv kritik af de skæve stolper han sælger og han smider gladeligt kunder ud af butikken uden at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og imødekommende kundeservice, Jeg bestilte fugemasse online til levering, og da jeg kontaktede dem, var de meget venlige og imødekommende med at få det afsendt med det samme. Så en vældig god... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Usædvanlig ubehagelig oplevelse. Kører fra Kolding til Odense og får fyldt en trailer med fliser (UDEN palle), og da vi skal betale, vil de stadig have penge for palle? De nærmest nægter at sælge til... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Den mest ringe service nogensinde. Aftalt over telefonen at de ville tage en vare retur, hvor efter vi låner bil og trailer, for de afviser varen uden at se den. De ønsker ikke tage den retur trod... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de maquinaria para la construcción

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi er en fysisk tømmerhandel med en tilhørende webshop som handler med byggematrealer til private og erhvervsdrivende. Vi stræber os på at yde en hurtig og fair service via telefon og e-mail hvor alle henvendelser vil blive behandlet inden for 1-2 hverdage. Leveringstiden vil typisk være 2-5 dage efter betaling af en ordre, vare købt i butikken kan medtages med det samme.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sjældent har jeg skulle betale så meget…

Sjældent har jeg skulle betale så meget for en b6 bølgeeternit plade i så dårlig kvalitet…. Noget italiensk parallelimport …. Og så en skodbutik der bare skal vaske hænder og fortsætter med at importere dem op.

Det bliver en sag med juristerne

Tømrermester Risbjerg byg aps

Så leverer de ikke det man har betalt for…. Men siger de har….. uden bevis

29 de octubre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg handler jævnligt hos Odense lavpris…

Jeg handler jævnligt hos Odense lavpris tømmerhandel og er rigtig glad for at komme der og bestille der, jeg får god service og varer til en rigtig fin pris.
Og er der noget vedr. vare jeg har bestilt online, så er de altid flinke til at kontakte mig

21 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Defekt varer / afvisning af reklamation.

Bestilte en støbeplade til en ny side på min hestetrailer. Da jeg pakkede den ud var der huller samt ridser i den. Reklamerede på pladen, men fik blot en besked om, at reklamation ikke gjaldt på støbeplader.
Kan IKKE anbefales.

3 de octubre de 2024

TIL ALLE

TIL ALLE .
Husk silvan har pris garanti , så alt du finder hos olt kan du få til samme pris der .
Så slipper man for den mest uforskammede opførsel , jeg nogensinde har mødt .

14 de septiembre de 2024

kritisabel produktkvalitet

Har købt nogle terassebrædder i lærketræ, som vi er meget utilfredse med:
1) Brædder er meget dårligt høvlet på overfladen, man får splinter i fødderne, hvis vi ikke sliber dem med sandpapir. Nu skal vi til at bruge en masse tid på slibearbejde.
2) Nogle af brædderne er ubrugelige til terassebrædder, da de enten er flækket eller har meget store løse knaster.

Vi har henvendt os til OLT og de svarer koldt og W.C-agtigt, at de ikke vil imødekomme os, fordi:

a) brædderne er høvlet og savfalden….? Øhhh…. hvordan skal man som lægmand vide, at det dækker over at brædderne ikke er høvlet

b) man skal ifølge OLT forvente 20% af mindre gode brædder. Hvor fremgår dette i jeres politikker…?

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FORETAGENDE !✋

1 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi vil gerne købe nogle stolper hos…

Vi vil gerne købe nogle stolper hos Odense Lavpris Tømmerhandel og fik en tilbud via mail.
Så at vi ikke kører forgæves fra Vestfyn, vil vi lige informere os i telefonen, om vi må se den allerede betalte (ja, det skulle vi inden afhentning) vare inden vi tager dem med hjem og optager der, at de er skæve. Vi forklarede, det er bøvlet for os at komme tilbage med dem hvis det er, da vi som sagt ikke bor lige i nærheden fra Odense.
Men holdt det op - DET må man ikke spørge om hos Odense Lavpris Tømmerhandel. Af ukendte årsager vælger manden på den andre side af telefonen, at være direkte ubehøvlet, ja ligefrem uforskammet og mente: ”De er pakket ind og DET er sådan man modtager/får dem og hvis det ikke passer os, skal vi købe stolperne et andet sted!
Som sagt, så gjort!!!
0 stjerner til den virksomhed, den mest ringe service vi nogensinde oplevede.

23 de agosto de 2024

I skal ikke gøre det

Købte nogle stolper ved dem, bestilte dem i 1,5 m længde og fik bekræftelse på dette både telefonisk og på mail
Da jeg så kommer derned er stolperne 3 meter og ingen vil tage ansvar for at godkende ordren

Da jeg beder om returnering får jeg dette, men ikke det fulde beløb da de vælger at tage 100 kr +moms for at pakke varerne som ikke var den rigtige

Jeg har derfor betalt 125 kr for en varer jeg ikke har modtaget .. det skal siges at de skriver det koster 100 kr i ordrebekræftelsen for click and collect og da pengene skal refunderes skal der pludselig betales moms af pakke service hvilket jeg ikke påtænker er lovligt ?

Synes det er meget træls at blive lovet de har stolperne i det angivne mål, når jeg kontakter dem inden jeg betaler og da jeg så skal hente fralægger de sig alt ansvar og det koster mig 125 kr 😣😤😤

16 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Købte nogle gulv profiler som ikke var…

Købte nogle gulv profiler som ikke var korrekte mål var nede og få dem byttet 2 gange en noget arrogant mand total ubehøvlet burde finde sig et job der ikke omfatter kunder 😡 jeg skulle bestemt ikke bytte dem mere når de ikke kostede mere . men må sige det er dem der har sat deres priser ikke mig. sætte aldrig mine ben i den butik mere. bestemt ikke anbefales 😡

26 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Træ kostede pludselig det dobbelte

Fandt træ, læssede det i bilen, de tjekkede, det var så ikke det træ som stod på tavlen, selvom det var samme mål var de totalt ligeglade, sæt det retur eller køb det til dobbeltpris. De er ret ligeglade med marketingsloven

2 de febrero de 2024

Affald i Osb plader

Jeg købte 10stk Osb plader 12 mm.
Det viser sig at være fyldt med sten og affald. Jeg spurgte før jeg købte om det var i orden. Der blev svaret ja. Det er lige så godt som alt andet vi har. Så spørgsmålet. Er alt de har fyldt med sten og affald. Jeg har betalt 1300kr for plader og 1200kr for nye savklinge.

3 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har købet RØRHOLDER hos fup odense…

Jeg har købet RØRHOLDER hos fup odense lavpris tømmerhandel A/s den model zinkørbærer det er kun noget du kan bruges til pynt for holde rør kan de ikke bruges til og det er ikke føste gang så håber ikke der er noge der vil købe noget der ude

27 de septiembre de 2023

Blandet oplevelse

Kørte forbi OLT torsdag for orientere mig om vare, placering og læsningsmuligheder. Jeg spurgte personalet om de ville hjælpe i 30 sekunder med at få læsset to store og tunge karrosseriplader. Pladerne koster en del, så jeg vil gerne passe på dem og ryggen. Svaret er venligt "ja, det skal vi nok finde ud af".
Møder så op med trailer dagen efter og beder om den lovede hjælp. Det kan der ikke blive tale om. Jeg skal selv medbringe mandskab til læsning, lyder det kort og meget kontant (tror det er chefen selv). Jeg beder derfor en polet til bommen, så jeg kan komme hurtigst muligt ud af det galehus. Handlede der for mange år siden da jeg var ung og fattig (så finder man sig i næsten hvad som helst - og det var før der var noget der hed internet). Troede det var blevet bedre med årene, men nej. Kunderne er kun til besvær her.

1 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bredt udvalgt af hårdttræ og rart personale

Skulle bygge en terrasse, her havde jeg fået anbefalet Odense Lavpris Tømmerhandel som mulig udbyder af de vare jeg søgte.
Udvalget af hårdttræ var meget bredt, her fik jeg af det flinke personale en meget professionel vejledning til at finde de vare jeg skulle bruge, og er derfor yderst tilfreds med min oplevelse.

Alt folk har skrevet de negative anmeldelser der findes her på trustpilot skaber en undren hos mig, men ligger nok mere til grund hos kunderne frem for virksomheden.

5 Stjerner her fra!

12 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde mine tvivl om oplevelsen ved at skulle handle her, efter at have læst anmeldelserne her på trustpilot.
Men de blev gjort til skamme. Venligt personale, og ingen problemer selvom det var minutter før lukketid.
PS udvalget af varer var enormt.

9 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

OLT er kendt for dårlig kundeservice så…

OLT er kendt for dårlig kundeservice så forvent intet. Alligevel blev ny bundrekord nået idag. Jeg skulle bruge 47 osb plader og havde selv læsset 12-14 stykker på trailer. Truckfører hjalp ny palle ned fra 3 m højde. Den øverste plade var både total beskidt og begge sider med hhv. fer og not var ødelagt. Den ville jeg ikke have. Jeg fik så at vide at hvis jeg ikke tog den med og betalte for den kunne jeg ingen plader få. Jeg nægtede at betale for en defekt plade som jeg på ingen måde kunne bruge. Så fik jeg at vide at jeg ingen plader kunne købe. Heller ikke dem som allerede var på traileren. Og desuden skulle jeg ikke komme igen efter andre varer.
Total mangel på respekt og for sine kunder og vil påtvinge dem til at købe det spild som de selv skal afholde. Føj. Der handler jeg ikke mere

26 de mayo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Første og sidste gang ved OLT

Hvorfor har man sådan en forretning, når man ikke gider at have med mennesker at gøre.
Gamle sure mænd, grim opførsel og forfærdelig dårlig service.
Første og sidste gang hos OLT.

19 de abril de 2023

Hvorfor handle her

Hvorfor handle her

Man får den bedste kvalitet til prisen

Klager kunden er det kun fordi man vil have mere og ikke kan få nok
Her får man hvad man vil betale for

12 de marzo de 2023

Fortryder nu
Anbefaler's ikke

9 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.