Online Ruitershop Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Door een verwarring op hun website (2 verschillende afbeeldingen) een ander artikel ontvangen. In eerste instantie waren ze bereid mijn artikel kostenloos te laten retourneren. Maar het 2e bericht lui... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mooie outdoor laarzen ontvangen, Vraag me alleen af? Retourneren Hoe kan je laarzen passen, zonder de verpakking te verbreken???? Staat in de bijlage factuur!!!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet tevreden over de levering. Vorige, vorige week zondag heb ik een borstriem besteld. Deze werd normaal vorige week woensdag of donderdag geleverd, nog steeds niets aangekregen. Ik heb hier ondertu... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toen ik een mailtje stuurde om te vragen hoe het met mijn bestelling ging kreeg ik bijna direct een persoonlijke email terug met de verwachte verwerkingstijd van mijn bestelling. Dat was top. H... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Campo de equitación

Información proporcionada por diversas fuentes externas

De online ruitershop & ruitersport winkel, ruime keuze paardensport de beste online ruitershop in online ruitersport producten. De paardenshop & paardenwinkel voor u als ruiter en paard

Medio

TrustScore: 3 sobre 5

305 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik las op de website dat de levertijd…

Ik las op de website dat de levertijd enkele dagen betreft. Dat liep helemaal verkeerd af. Het heeft ruim twee weken geduurd voor ik mijn product had. Ik vind dit heel onbetrouwbaar en de reactie van de winkel was dat ze deden alsof het heel gewoon is en ze schreven uw bestelling is onderweg.

19 de agosto de 2022

Respuesta de Online Ruitershop

Beste Meike. Onze welgemeende excuses hiervoor. Tijdens de verlofperiode kan de levertijd wel een beetje uitlopen maar meestal wordt alles binnen de week geleverd.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Maandag 1 augustus besteld en nog…

Maandag 1 augustus besteld en nog steeds niks ontvangen. Echt waardeloos zendingen via DHL

12 de agosto de 2022

Respuesta de Online Ruitershop

Beste, we hebben uw bestelling van 1 augustus op 8 augustus verstuurd wat perfect binnen onze leververingstermijn van 5-10 dagen valt. Ik merk dat er verschillende zaken verkeerd zijn gegaan in het sorteercentrum van DHL waarvoor onze excuses. Maar hier kunnen wij als onlineruitershop weinig aan doen. We werken al 3 jaar met DHL en in 99% van de verzendingen loopt dit uitstekend en is alles zelfs binnen de 24 uur in Nederland geleverd. Ik zal DHL nog even contacteren om te vragen er spoed achter te zetten. Mvg, Dirk van de ONLINERUITERSHOP.NL

Valorada con 3 estrellas sobre 5

levertermijn

vrij lange levertermijn, di 02/08 bestel, do 11/08 geleverd

12 de agosto de 2022

Respuesta de Online Ruitershop

Beste, tijdens de verlof periode durft de levertijd toch soms een beetje oplopen. Onze excuses hiervoor. Meestal wordt alles binnen de week geleverd. Mvg, Dirk van de ONLINERUITERSHOP.NL

Valorada con 1 estrellas sobre 5

duurde 2wk eer ik mijn bestelling heb…

duurde 2wk eer ik mijn bestelling heb ontvangen en zelf nog 2x erachteraan moeten mailen. Jammer, meer pro-activiteit zou wenselijk zijn. Nooit meer.

28 de julio de 2022

Respuesta de Online Ruitershop

Beste, het spijt ons zeer dat dit zo lang geduurd heeft. We waren even uit voorraad en normaal geven we dit altijd aan bij de klanten. Wat kunnen we doen om je te compenseren voor dit lange wachten?

Goede persoonlijke service

Helaas kwamen de halstertouwen die ik binnenkreeg niet overeen van het plaatje en de naam van het product op de website. Aanvankelijk geen antwoord gekregen op mijn mailtje om samen tot een oplossing te komen. Dit bleek door de vakantieperiode te komen, wat begrijpelijk is.

Maar nu goed contact gehad met het bedrijf en ik ga ervan uit dat we tot een goede oplossing komen.

23 de julio de 2022

Respuesta de Online Ruitershop

Beste klant. We betreuren het dat er enkele dingen niet juist waren bij de verzonden producten. Maar dat is geen reden om de legitimiteit in twijfel te trekken. Missen is menselijk. Jouw klacht is inderdaad niet tijdig behandeld door de vakantieperiode, maar ik het je ondertussen een mailtje gestuurd om dit op te lossen. Mvg.

Tondeuse Oster a6

Tondeuse besteld, was goed verpakt, ben er erg blij mee. Klein dingetje, mag iets vlotter geleverd worden. Hij was immers gewoon op voorraad. Verder 👍🙂

22 de julio de 2022

Zeer slecht

Dure verzendkosten, werd pas verzonden toen ik er naar gevraagd had en moest er lang op wachten. En Had ook nog iets besteld wat op voorraad was, was dus niet op voorraad. Ik bestel hier nooit meer

24 de junio de 2022

Respuesta de Online Ruitershop

Beste Mevrouw, de producten die niet meer op voorraad waren hebben we meteen netjes terugbetaald. Het andere artikel heeft inderdaad even op zich laten wachten. De transportkosten zijn marktconform: 8.25 EUR voor een DHL verzending in 24Hr. Als compensatie voor het lange wachten kunnen we de transportkosten terug betalen. Mvg,

8 consejos para escribir buenas reseñas.