After the sale, we repeatedly tried to contact the seller by phone and SMS. Promises to call back were never kept, the registration documents were not provided, and the issue remains unresolved.
Consulta las opiniones de los clientes
Fik Jesper til importere min nye bil fra Tyskland. Han hjalp med alle de spørgsmål jeg havde til forhandler. Alt gik som smurt og Jesper og Thomas fik hurtigt bilen hjem til DK. Første gang jeg skul... Ver más
Jeg har handlet flere gange med Ophug 1 gennem mit arbejde med køb af biler og reservedele, og jeg har kun gode erfaringer. Jesper og hans team er altid imødekommende, venlige og meget hjælpso... Ver más
Skulle bruge en ny motor til min VW Tiguan, og Brønderslev Autogenbrug klarede opgaven uden problemer. De hjalp med at finde en passende motor og jeg kunne afhente indenfor kort tid. Motoren fu... Ver más
Información de contacto
Teglværksvej 1, 9700, Brønderslev, Dinamarca
- JESPER@OPHUG1.DK
- www.ophug1.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Useriøs og uhæderlig
Useriøs, service og kvalitet er ikke noget dette firma kender til.
Jeg har været mekaniker i over 30 år og har derfor handlet RIGTIG meget ved ophuggere, men aldrig har jeg oplevet et firma der er så useriøs.
Sender dele der er i så dårlig stand at de er livsfarlige at montere, når man så vil klage, ja så er de umulige at få i tale.
Handler ALDRIG mere dette sted og vil på det kraftigste advare andre mod at handle der.
Pas på med købe bil fra ham de snyder…
Pas på med købe bil fra ham de snyder jer jeg købte en bil fra ham med garanti på motor og gearkasse men der vidste sig hans garanti ikke dækker bil til 50000 kr jeg fik ikke penge tilbage måtte skrotte bilen til 50.000kr da motor og gear kasse var ødelagt efter 2dage han køre rundt i lamborghini Porsche og tag raven på folk der ikke forstår om biler han er meget farlig han har tilknytning til rocker han er ligeglad med alt hvad du siger til ham om du vil have penge tilbage

Respuesta de Ophug1
Ok helt i orden!
Ok, helt i orden!
Har solgt min bil til skrot til dem, fik den bedste pris får den, og så afhentede de også den.
Super godt sted at handle.
Jeg har købt Ford Galaxy af Jesper
Jeg har købt Ford Galaxy af Jesper. Bilen døde på grund af startspærre problemer lørdag nat men de var hurtige til at udbedre fejlen
Sexchikane
Vore bil skulle til skrot, så min mand og jeg kørte Ophug1 A/S. Jeg sad i bilen og ventede, medens min mand henvendte sig i receptionen.
En medarbejder kommer ud fra værkstedet og jeg bemærker at han ser i min retning, hvorefter han tilkalder en kollega. Jeg ser at de står små grinende og kigger i retning af mig. Pludselig begynder den ene, stor grinende at lave kneppebevægelser, som om han tager en bagfra. Jeg vælger at konfrontere ham og spørger om det var en gestus henvendt til mig, hvortil han siger "nej nej nej nej, det var til min kæreste" Fy for h...... Kvinder, hold jer langt væk fra dette syge sted...

Respuesta de Ophug1
Kan ik forstå det i skriver købte en…
Kan ik forstå det i skriver købte en ladbil hos Jesper da jeg kørte der fra kunne jeg høre gearkassen var gået så ringede jeg til ham han fik fat i en ny gearkasse til mig og han tilbød at de kunne skifte den men det kunne jeg godt selv
Væreste og ringeste service i hele DK!
Væreste og ringeste service i hele DK!
Købte et del, der så ikke passede og den så kaldte “chef” Jesper gad ikke engang høre om at får den returneret og sagde jeg var selv skyld i det, at jeg ikke kiggede godt efter.
Kære alle folk
Kære alle folk
Pas med købe fra det forhandler Jesper og hans kammerater. De sælger brugte biler efter du har betalt vil går i stykker lad være i mistet jeres penge.
Fantastisk service
Fantastisk service, min bil er altid perfekt efter et besøg hos ophug1. Kan klart anbefales. 5 stjerner herfra.
Formidabel service og yderst hjælpsom
Formidabel service og yderst hjælpsom. Går absolut en ekstra mil for at sikre en god oplevelse for sin kunde.
Hjalp med at få drømmebilen hjem, og lagde et stort stykke arbejde i, at det hele gik op og bilen kunne komme ud at rulle til weekenden.
Tusind tak Jesper - er meget taknemmelig.
Handel aldrig med dem
Handel aldrig med dem. Jesper er total uærlig.
Vi købte en Opel Zafira i går, som han påstod at han solgte for en kunde.
Allerede 20 min fra vi kørte fra kantstenen gik generator og en rem. Og det på trods af at han påstår at den er i orden.
Først ville han godt hjælpe. Men da regningen kom vil han ikke.
Kører rundt i en stor Porsche og så være villig til at snyde fattige familier
Fy for søren
Ringeste og dyreste service jeg…
Ringeste og dyreste service jeg nogensinde har oplevet
Kommer der aldrig mere og fraråder alle…
Super hurtig til at svare på mail
Super hurtig til at svare på mail. Hentede bilen, afmeldte den og overførte skrotpræmien mindre end 1 døgn efter jeg henvendte mig.
Bilen skulle "aflives" og helst humant
Min bil skulle skrottes og var en smule mistænksom, efter at have læst en hel del dårlige oplevelser rundt omkring i landet + et par ophuggere jeg kontakte via nettet, endnu ikke er vendt tilbage med et svar....!!!
Have en super fin mail korrespondance med Ophug1 Jesper også en telefon samtale. Han beroligede mig og vi aftalte en afhetning. Han oplyste at pladerne ville blive afmeldt med det samme og det havde han ret i, for jeg checkede hos Skat. Og endnu bedre pengene var på min konto dagen efter, så har absolut intet at klage over.
Det gik nemt og næsten smertefrit at sige farvel til min næsten 20 år gamle bil, snøøøft.
Har fået skiftet dæk og olie flere …
Har fået skiftet dæk og olie flere gange - altid tilfreds med arbejdet og prisen.
Brønderslev Autogenbrug, aldrig mere.
Købte en plast inddækning til min bil, spurgte om den kunne byttes hvis farven ikke passede (var vanskelig at se pga. støv og snavs). Kørte tilbage og ville bytte den eller have pengene tilbage (250,- kr) kunne ikke lade sig gøre. En ny hos auto forhandleren kostede 185,- kr så han lever fuldt op til navnet HUGGEREN. Kommer der aldrig mere og fraråder alle at handle der, de bliver simpelthen snydt.
største fusker du kan finde
Da vi var så uheldig at vores lejlighed brændte havde Jesper en bolig vi kunne leje hvilket vi selvfølgelig var glade for da vi var midlertidigt i et sommerhus 60 km væk så ungerne kunne ikke så nemt komme i skole osv. Vi kigger så på huset og det ser da nu nogenlunde ud så.vi siger ja til det efter Max 1 måneder finder vi så ud af det regner ind igennem taget flere af vinduerne er fuget fast pga råddenskab, mug og skimmelsvamp, vi konfrontere ham med dette flere gange uden der sker noget selvom vores børn og vi selv blev syge af og bo der. Vi fandt heldigvis noget andet inden vinteren kom, vi har nu rykket for vores indskud 2 gange indtil videre uden han reagere, for guds skyld ikke støt den fusker, han tager lyver, fusker og vil ikke overholde loven
Skulle købe en citroen
Aldrig har jeg oplevet dårligere bil handel !
Havde købt bilen da han lovet den var i god stand det var den ikke sagde han kunne beholde. Bilen da jeg ikke ville have den havde kun prøve kørt den han overføre kun 21.500 og jeg betalte 25.000 Kr for bilen han lovet den ikke var gennemtærret det var den! For da jeg satte en finger i taget så røg hånden hele vejen igennem nu vil han ikke betale resten da han siger jeg skal betale for skaden samtidig sælger han bilen til en anden! Uden at rep bilen så han vil tjene penge 2 gange på denne bil nu har jeg kontaktet politiet og min advokat!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.