After the sale, we repeatedly tried to contact the seller by phone and SMS. Promises to call back were never kept, the registration documents were not provided, and the issue remains unresolved.
Consulta las opiniones de los clientes
Fik Jesper til importere min nye bil fra Tyskland. Han hjalp med alle de spørgsmål jeg havde til forhandler. Alt gik som smurt og Jesper og Thomas fik hurtigt bilen hjem til DK. Første gang jeg skul... Ver más
Jeg har handlet flere gange med Ophug 1 gennem mit arbejde med køb af biler og reservedele, og jeg har kun gode erfaringer. Jesper og hans team er altid imødekommende, venlige og meget hjælpso... Ver más
Skulle bruge en ny motor til min VW Tiguan, og Brønderslev Autogenbrug klarede opgaven uden problemer. De hjalp med at finde en passende motor og jeg kunne afhente indenfor kort tid. Motoren fu... Ver más
Información de contacto
Teglværksvej 1, 9700, Brønderslev, Dinamarca
- JESPER@OPHUG1.DK
- www.ophug1.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service
Handlede med Brønderslev autogenbrug via nettet. Kan give min absolutte anbefaling. Hurtig og god service. Autodelen jeg skulle bruge blev sendt fra dag til dag mes fuld garanti. Vil vælge at handle der en anden gang, frem for, at handle lokalt på Sjælland!
Stor opmærksomhed på kunden
Jeg har handlet hos Brønderslev Autogenbrug indtil flere gange, og er hver gang blevet imponeret over deres kompetence, og vilje til at finde det rigtige, istedet for bare at skyde "i blinde". En varmeblæser til en Opel Vectra er åbenbart ikke bare en varmeblæser til en Opel Vectra - jeg bliver spurgt om originalnummeret, og får en vare der bare passer perfekt, og i langt de fleste tilfælde er en original brugt vare, istedet for en uoriginal ny, hvor jeg foretrækker førstnævnte.
Jeg har ikke i sinde at holde med at handle der, jeg føler mig godt behandlet hver gang - uanset om jeg også måtte have ris til virksomheden.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.