Ik heb mijn bestelling altijd op tijd binnen en best vaak een leuke gift naar keuze erbij gratis, het is nog maar een keer gebeurt dat het pakketje niet op tijd kwam en dat had te maken met een cadeau... Ver más
La empresa ha respondido
Ik gebruik het met periodes en ben altijd erg tevreden over het uitgebreide aanbod en snelle leveringen. Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een levering niet ontvangen. Nadat ik dit met de kl... Ver más
La empresa ha respondido
Super tevreden!! Goede snelle service. Passend oplossing ontvangen. Ook toen het door de Pasen iets langer duurde netjes bericht ontvangen dat er iemand mee bezig was. Geen heen en weer moeten mailen... Ver más
La empresa ha respondido
Leuke manier om nieuwe parfum te ontdekken. Leuke site met vragen om je favoriete geurstijl te vinden en goede aanbevelingen. Daarnaast ben ikzelf erg tevreden over de manier waarop het abonnement is... Ver más
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Ik gebruik Parfumado nu al langer dan een half jaar en ik ben er echt super blij mee! Door elke maand een nieuw parfum te kunnen proberen, ben ik erachter gekomen welke geuren ik wel en juist niet lekker vind. Dat had ik anders nooit zo snel ontdekt.
Het is ideaal dat je niet meteen een hele dure fles hoeft te kopen, maar eerst kunt testen of een geur echt bij je past. De service is ook top en het voelt elke maand weer als een klein cadeautje.
Voor iedereen die van parfum houdt en nog op zoek is naar zijn of haar favoriete geur, is dit echt een aanrader!

Respuesta de Parfumado
Super leuke manier van parfums afwisselen

Respuesta de Parfumado
Fijne manier om kennis te maken met nieuwe geurtjes, ruime keuze, vernieuwen

Respuesta de Parfumado
Elke maand een klein kadootje in je brievenbus. Een geur verwennerij voor jezelf

Respuesta de Parfumado
Altijd erg blij dat ik maandelijks een parfum krijg, zo ontdek ik telkens weer opnieuw welke parfum bij mij past. Soms vind ik het te duur om een grote parfum aan te schaffen maar door parfumado werk ik zeker wanneer ik welke parfum wil hebben en welke ik beter moet laten staan

Respuesta de Parfumado
Leuke manier om parfums te testen zonder gelijk een hele fles te hoeven kopen.
Mogelijkheid om je abo een paar maanden te stoppen is ook prettig.
Prima bezorging.
En de prijs is ook okay.

Respuesta de Parfumado
Ik ben erg tevreden over parfumado heb elke keer weer een heerlijk parfum en is super makkelijk voor in je tas

Respuesta de Parfumado
Brilliant service, using them for few years already and never had any issues - when couple of times post lost my parcels, they replaced no questions asked.

Respuesta de Parfumado
Elke maand weer een leuke verrassing hoe de bestelde parfum ruikt en of deze bij mij past. Voelt elke maand als een cadeautje. 💕

Respuesta de Parfumado
Parfumado parfums zijn voor mij een maandelijks feestje! Iedere keer een nieuwe parfum ontdekken of een echte nieuwe favoriet laat mij als parfum addict echt genieten. Door Parfumado heb ik echt een aantal nieuwe lievelingsgeuren leren kennen.

Respuesta de Parfumado
Altijd leuk om een tijdje te proberen. Soms wat lastig kiezen maar zo probeer je ook eens wat anders uit.

Respuesta de Parfumado
Ik vind parfumado heel fijn om nieuwe parfums te ontdekken. De verzending gaat heel vlot en komt ook snel aan. Ik vind het ook fijn dat ik in de kalender hee overzichtelijk mijn parfum van de maand kan kiezen en ook aanpassen als ik toch een andere wil. Ik raad het echt aan voor mensen die van parfum houden en vaak verschillende willen proberen.

Respuesta de Parfumado
Door Parfumado heb ik verschillende luchtjes ontdekt die ik normaal nooit zou kopen. De allerlekkerste luchtjes koop ik in groot formaat hierdoor. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Respuesta de Parfumado
Bij Parfumado voelt het of je elke maand een cadeautje in je brievenbus krijgt. Ik heb al lang een abonnement en ben nog steeds erg blij! Je hebt keuze uit veel parfums, ze zijn betrouwbaar en consistent. Wat fijn is dat je de parfum makkelijk meeneemt naar een feestje, het neemt weinig plek in beslag en het heeft een mooi omhulsel.

Respuesta de Parfumado
Ben een trouwe klant en vind het super , bij een probleem wordt er snel naar een oplossing gezocht en heel vriendelijk ik blijf klant

Respuesta de Parfumado
Een bijzonder mooie website met goeie filters maakt dat het een plezier is om nieuwe parfums uit te proberen. Soms is het een match, soms niet maar omdat het een kleine hoeveelheid en ‘klein’ bedrag is, is dat niet erg.

Respuesta de Parfumado
Je kunt kiezen uit veel parfums. Er is een kalender die je vantevoren kunt invullen zodat je niet elke keer een nieuwe parfum moet uitzoeken. Ben er blij mee.

Respuesta de Parfumado
Tot nu toe zijn alle parfums het beste die ik bestelde deze parfum bedrijf is zeker een aanrader

Respuesta de Parfumado
Más información sobre otros tipos de reseñas.