Voor de 2e keer parfum niet ontvangen in brievenbus. Buiten de schuld van parfumado overigens. Heel vervelend om weer contact op te nemen met parfumado. Maar zonder problemen werd er een nieuwe parfu... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Parfumado levert Klantenservice is uitstekend. Klachten worden snel verholpen. Trouwe klanten krijgen geregeld iets extra. Voor mij persoonlijk is het enige verbeterpunt dat de verrassingsparfum a... Ver más
La empresa ha respondido
Hele goede customer service! Ze reageren snel en super vriendelijk op je mail en bieden meteen een hele goede oplossing. Fijn bedrijf!
Ben al een tijdje lid, altijd weer blij als m’n parfum weer binnenkomt! De extraatjes zijn ook erg leuk! Laatst was mijn parfum niet binnengekomen, via het berichtenformulier op de website was het bin... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
Joop Geesinkweg 201, 1114AB, Amsterdam, Holanda
- 0202619676
- Contact@parfumado.com
- www.parfumado.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Voor de eerste keer een levering gehad
Voor de eerste keer een levering gehad. Tot nu toe vind ik het ideaal. Heerlijk parfum ontvangen dat ik heb kunnen kiezen door de goede beschrijvingen en recensies. Netjes verpakt en mooi door de brievenbus geleverd. Ik kijk al weer uit naar de volgende.

Respuesta de Parfumado
Nieuw parfums ontdekken via parfumado…
Nieuw parfums ontdekken via parfumado is inspirerend, leuk en heel eenvoudig. Het is ideaal om niet meteen een grote fles te kopen, maar juist veel verschillende geuren te testen. Ik ben al meerdere favorieten tegengekomen en kijk ernaar uit nog meer te proberen. Al met al een top concept!

Fijne website dienst
Fijne website dienst. Makkelijk en eenvoudig maar toch luxe en betrouwbaar

Respuesta de Parfumado
Een fantastische manier om nieuwe…
Een fantastische manier om nieuwe parfums uit te proberen, zeker nu met "Skins Select" en high end niche parfums erbij. Uitstekende service en op tijd bezorgd.

De keuze is reuze
De keuze is reuze! Fijne site, zeer betrouwbaar en prijs kwaliteit TOP!

Respuesta de Parfumado
Elke maand weer een feestje.
Elke maand weer een feestje.. kies zelf of laat je je verrassen.. wat je ook kiest, bezorging is top, makkelijk meenemen en is echt weer even een extra fijn momentje als je het luchtje binnenkrijgt 😊😊

Ik ben heel tevreden.
Ik ben heel tevreden.. elke maand een lekkere parfum.. kijk er elke maand weer naar uit

Heerlijke parfums
Heerlijke parfums, als je een andere geurtje wil dan doe je dat gewoon de volgende maand. Ook die travelsetjes zijn super handig. Doe het al een paar jaar

Respuesta de Parfumado
Veel keuze en je ontdekt veel nieuwe…
Veel keuze en je ontdekt veel nieuwe geuren die je normaal misschien niet zou vinden.

Respuesta de Parfumado
Super om nieuwe parfums te ontdekken
Veel keuze, wel veel onbekende parfummerken. De parfums blijven goed hangen gedurende dag. De hoeveelheid is genoeg voor een maand. Bezorging gaat moeiteloos. Super om nieuwe parfums te ontdekken!

Respuesta de Parfumado
Ik ben nu drie maanden lid en erg…
Ik ben nu drie maanden lid en erg tevreden over de levering en de keuzes qua parfums. De samenwerking met Skins vind ik zelf een hele mooie toevoeging. Zou dit zeker aanraden!!

Mooi assortiment aan parfum
Mooi assortiment aan parfum voor alle doelgroepen, het zou mooi zijn als er nog meer parfum van het hogere segment beschikbaar komt.
Verder snelle levering, en keuze hulp werkt goed. Kortom, als je voor een leuke prijs wil wisselen van parfum, is dit een absolute aanraader

Respuesta de Parfumado
Je hebt zoveel keus aan geurtjes elke…
Je hebt zoveel keus aan geurtjes elke maand een andere geurtje uitproberen wat je de hele dag ruik al met 1x spray en de tips over luchtjes ze weten waar je van houdt dus dat zit goed

Iedere maand een ‘kadootje’
Iedere maand is het weer een ‘kadootje’ als mijn nieuwe Parfumado-luchtje op de mat ligt.
Ben al jaren lid en verveelt nooit.

Respuesta de Parfumado
Constant nieuwe geuren ontdekken (die ook echt op gaan)
Superfijne manier om geregeld nieuwe geuren te ontdekken en niet meteen vast te zitten aan een enorme fles (die vervolgens jaren slecht staat te worden).
Goed concept, prima prijs, fijn thuisgeleverd!

Respuesta de Parfumado
Ik geniet van de afwisseling en het…
Ik geniet van de afwisseling en het ontdekken van nieuwe parfums. Met het formaat kan je zeker een maand doen dus qua kosten is het ook prima te doen. Ik ben fan!

Respuesta de Parfumado
Fijn om op een relatief goedkope manier…
Fijn om op een relatief goedkope manier nieuwe parfums te ontdekken.