Valorada con 1 estrellas sobre 5

Voor de zoveelste keer weer buiten op straat gegooid. Er is door de bezorger een foto gemaakt van de buitenkant van het gebouw en de brievenbus. Het is de brievenbus van een andere straat (hoekflat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

3 afleverpogingen pakketje retour afzender: niet komen op de dag die ze zeggen dat ze komen. Wordt bezorgd tussen 9:00 en 21:00 maar eigenlijk altijd onder werktijden. Geen poging bij de buren. Ze vu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Package has been en route to the local depot for over 2 days. Even if someone walked from Belgium they would have arrived by now. The company is outside of the delivery period, no contact, no response... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

The delivery window is from 9 am to 9 pm! Seriously? And then it is always, not at home, next time throwing it to a random neighbor! They don't have a pickup point, nor do they provide a way to conta... Ver más

1,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Abah wat een verschrikkelijke bedrijf…

Abah wat een verschrikkelijke bedrijf zeg!
Altijd hetzelfde mailtje na een dag voor niks wachten pfff.

Vanwege onvoorziene omstandigheden konden we uw pakket niet bezorgen en hebben we een nieuwe bezorging gepland.
Vanwege onvoorziene omstandigheden moeten we u helaas mededelen dat de bezorging van uw pakket is vertraagd. We hebben uw bezorging al ingepland voor de eerstvolgende beschikbare bezorgtijd. Onze excuses voor het ongemak en we stellen uw geduld op prijs. U ontvangt een update zodra het pakket opnieuw wordt bezorgd.

11 de agosto de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Peddler should stop operating…

Peddler should stop operating delivering packages.

'Bad' is even a too soft term, Peddler is one of the worst courier companies in the Netherlands.

AVOID by all means. If you have something being delivered by them expect to lose your package or have it returned by them to the source.

29 de julio de 2025

The worst delivery company

First of all if I could write this review with a ZERO star would be the best option, but now I have to lie with 1 star to wright this review.
PLEASE IF POSSIBLE DO NOT USE PEDDLER.
They don’t give any options to choose from
They don’t alert you in time that they are going to deliver.
They just throw your package in the hall way or leave it in front of your door unattended. Your package is doomed to be stolen if you are at work.
I have gone from less buying on Aliexpress and Temu to not ordering anymore from these two companies.
Nothing against their products but they lie to you about delivering with Postnl and after you pay you will see it is one of these companies is going to deliver, but you will never know when.

17 de abril de 2025

Unreliable.

Suddenly received an email on tuesday like 4pm that they would deliver before 9pm. I was at work, so didn't make it.
Then they would deliver wednesday 09:00 AM to 21:00 PM. Twelve hour window. The package was not delivered.
Then they would come Thursday. 09:00-21:00. Again, no package.
Then they would come Friday. Same story.
Right now they say they will come Saturday... we shall see.

Insane they expect me to just stay home 4 days for 12h at a time. No work, no grocery shop... nothing.
Horrible delivery. No communication. Bad customer service.

25 de julio de 2025

Slechte planning

Slechte planning, slechte service
Steeds smoesjes maar pakketje niet afleveren. Of zeggen dat jijzelf het bezorgmoment hebt aangepast aan de afzender.
Ga niets meer bestellen zolang ze van peddler gebruik maken

24 de julio de 2025

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk.

De klantenservice claimt dat ze langskomen, maar vervolgens komt er niemand. Dan komen ze onaangekondigd langs. En gedurende dit gehele gedoe, heeft de klantenservice ZELF aangeboden het bezorgadres aan te passen als dat beter is, maar vervolgens doen ze niets met die mail. Ze sturen namelijk het pakketje doodleuk terug naar de afzender. Hierover sturen ze een mail dat er 4 bezorgpogingen hebben plaatsgevonden, maar het zijn er 2 geweest. Niet 4.

23 de julio de 2025

Slechter dan slecht

Heel slecht, ik bestelde vroeger wekelijks wel bij aliexpres toen ze het met post nl deden, nu hebben ze een of andere pedder die pakketjes nooit brengt mij pakketje is al 4x kwijt geraakt en ze zegen altijd, ja het is verstandig om nog eventjes te wachten

21 de julio de 2025

Ze leveren NIET

Geen pakket gekregen maar wel de status als afgeleverd maken
Alles ze geven geen respons houden pakketjes achter zie ik nu en zeggen dat er voor getekend is en je kunt fluiten naar je pakketjes. Schijnbaar is dat hun verdienmodel misschien 7 van de 10 pakketjes raken kwijt en 3 gaan wel goed.

UPDATE: na weer met hun in contact te zijn geweest is er niks gebeurt gewoon pakketje weg foetsie er is zogenaamd afgeleverd en niet zeuren. Wees alert met dit "bedrijf" maar neem aan dat als je hier al leest dat het dan vaak al te laat is.

19 de julio de 2025

Don't use. They lose packages

Very wide delivery window 9:00 - 21:00. No good feedback on their tracking what is happening with the package. Cancelled at the end of day 1. Let me wait another day. Then on day 3 I sent a message. Only then they send me a restitution message and that the packages was lost.

17 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Peddler niet instaat om een pakket af te leveren tijdens kantooruren.

Wat een waardeloze ervaring. Peddler slaagde er niet eens in om mijn pakket binnen normale kantooruren te bezorgen – iets wat elke zichzelf respecterende bezorgdienst gewoon voor elkaar krijgt. Hoe moeilijk kan het zijn?

De bezorging wordt op op internet als een leuk bijbaantje voor studenten die het "wel grappig" vinden, maar ondertussen blijf ik met de rommel zitten. Geen verantwoordelijkheid, geen oplossing. Het is ronduit amateuristisch.

Als je afhankelijk bent van je pakket, blijf dan ver uit de buurt van deze dienst. Ik raad Peddler volledig af om je pakket te laten bezorgen.

18 de julio de 2025

Onvoorziene omstandigheden

2 hele dagen thuis gebleven, want het wordt tussen 09.00-21.00 bezorgd. Tot twee keer toe bericht gehad dat door ''onvoorziene omstandigheden'' het pakket niet bezorgd kan worden en wordt dan vervolgens weer opgeschoven naar de volgende dag. Ik ben gekke henkie niet, heb gewoon werk, blijf aan de gang zo.

16 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Peddler een slechtere pakketservice bestaat er niet.

Peddler, jullie gaven aan te leren van jullie fouten en problemen over de bezorging. Maar niet dus. Gaat weer compleet mis. Nu voor de 4e keer op rij adres niet kunnen vinden terwijl er precies staat waar onze winkel zich bevindt. Lever pakket NLEXP0014059605INTPED toch eens normaal af stelletje prutsers. Ik durf niets meer online te bestellen als jullie de bezorgdienst zijn. Gaat altijd fout !!!, Kan ik het ergens ophalen in de buurt van Utrecht zodat ik zeker weet dat ik het ontvang!!
Nu al 4 dagen het bericht adres niet gevonden, een ander geeft aan bij Peddler, dat ons adres niet in hun bezorggebied hoort. Hoe dan. Wat een prutsers daar. Niets kan goed gaan. Verlang weer naar bezorging door DHL, Post NL. Wat een bedrijf dat Peddler.
Had spullen besteld voor verjaardag, had nog week speling, maar door jullie waardeloze niet bezorging verdrietig kind die geen spullen heeft, en allang bezorgd had moeten worden. !!!!!!!!

9 de julio de 2025

Ideale vrijetijds besteding

Deze 'dienst' is ideaal als je de hele dag de tijd hebt om thuis te zitten en geen boodschappen hoeft te doen, voor de rest van de bevolking die wel andere dingen te doen heeft: probeer ze te vermijden!

7 de julio de 2025

Peddler Express VERSCHRIKKELIJK slecht

Peddler Express is een nieuwe speler in de wereld van pakketbezorging. Waar ze vandaan komen en wat het moederbedrijf is blijft totaal onduidelijk. De “customer service” is Engelstalig en duidelijk niet in Nederland gevestigd. Levering snel, veilig, electrische bezorgfietsen en duurzaam zo staat op de ronkende website.
Nu de realiteit:
Mijn eerste ervaring met deze club was dat een pakket buiten voor de portiekdeur was gedumpt en ik het dieselbusje weg zag rijden (Ik arriveerde net anders was het pakket echt wel verdwenen) .
Woensdag 27 zou het wonderlijke Peddler weer wat bezorgen maar er kwam niets. Tracking NLEXP0013466215INTPED. Een halve dag later kwam een Engelstalig bericht dat door onvoorziene omstandigheden het niet gelukt was om te bezorgen.
De volgende dag ook niets.
Vrijdag 27 een bericht dat het pakket die dag afgeleverd zou worden. Maar je raad het al: NIETS.
Vandaag, twee dagen later een bericht dat door onvoorziene omstandigheden het niet gelukt was om te bezorgen. Wanneer dan wel blijft een mysterie en de buitenlandse “customer service” reageert natuurlijk niet.
Bij Peddler Express gaat van alles mis. De website is niet naar waarheid, Pakketten worden niet bezorgd, onzin berichten, contact met Peddler’s adres, telefonisch, chat of per email met een live Nederlandse klantenservice is niet mogelijk.
De ontvanger is hier overgeleverd aan een club die absoluut niet doet wat ze pretenderen en dit naar ervaring ook niet kunnen. Ik heb vaker kritiek gehad op Post.NL die niets deed toen medewerkers pakketten van mij stolen. Maar Peddler is vele en vele malen erger. Hoe is het mogelijk dat dit “bedrijf” in Nederland actief mag zijn.
Als ik nu enigszins het vermoeden heb dat de “bezorger” Peddler zal zijn dan bestel ik het product niet meer.

25 de junio de 2025

Total liars

Liars. They NEVER make delivery attempt and says that the recipient is absent so they could not make any delivery attempt.

27 de junio de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.