Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... Ver más
Nieuwe Nike sportschoenen gekocht. leuk model maar na enkele dagen begonnen ze erg te stinken. Ook mijn voeten moesten direct gewassen worden als ik ze uit deed. Besloten om een andere inlegzool te ne... Ver más
Ik was wat vergeten bij mijn bestelling en toen hebben ze alsnog mijn pakketje uit de stapel kunnen halen en mijn extra bestelling erbij kunnen doen. Dit scheelde in de bezorgkosten en ik kon mijn kor... Ver más
La empresa ha respondido
Siliconen kussentjes voor hamertenen besteld voor mijn moeder. Het ringetje wat om de teen moet ging de derde dag er al vanaf. Goede service en een nieuwe gratis gekregen. Helaas ging deze ook weer ka... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!
Groot Overeem 9A-4, 3927 GH, Renswoude, Holanda
- +31 (0) 33 2022 229
- klantenservice@pd-care.nl
- www.pedimarkt.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snelle levering en na terug sturen…
Snelle levering en na terug sturen (helaas te smal voetbed van schoenen) weer na 2 dagen volledig bedrag terugontvangen

Waardeloze service
Waardeloze service. Zooltjes passen niet in 2 paar verschillende schoenen. Kan gebeuren. Retour gestuurd krijg je geen restitutie omdat ze smerig zouden zijn. Alleen aan gehad om te passen terwijl ze zelf los in de doos versturen.

Respuesta de Pedimarkt.nl
Prima op tijd geleverd product.
Mooi goede site en erlijke producten en…
Mooi goede site en erlijke producten en fijne achteraf betaling m.g.v. Billink

Geen opmerkingen nodig
Geen opmerkingen nodig. Was gewoon goed.

Respuesta de Pedimarkt.nl
Mijn vaste webshop voor voetproducten
Mijn vaste webshop voor voetproducten; uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Respuesta de Pedimarkt.nl
Goed en snel geholpen door de…
Goed en snel geholpen door de klantenservice toen ik een vraag had.

Respuesta de Pedimarkt.nl
Snelle levering en het product is van…
Snelle levering en het product is van hoge kwaliteit. Ik kan het iedereen aanraden.
Gezondheids slippers…
Snelle levering en mooie slippers
die aan meer dan mijn verwachtingen voldoen

Respuesta de Pedimarkt.nl
Hoog-kwalitatieve producten en snelle…
Hoog-kwalitatieve producten en snelle verzending!

Eindelijk
Duidelijke website. Niet duur voor speciale schoenen. En eindelijk na 20 jaar, geen zere hielen meer. En ik werd netjes geholpen via WhatsApp.

Respuesta de Pedimarkt.nl
De bestelling en bezorging verliep…
De bestelling en bezorging verliep goed. Toch vind ik de informatie over de producten onvoldoende, zodat ik ze helaas moest retourneren

Respuesta de Pedimarkt.nl
Alles netjes verpakt en op tijd…
Alles netjes verpakt en op tijd verzonden. Zeer licht gewicht klomp.

Kwaliteit!
Snelle levering en zorgvuldige afhandeling! Ik heb nu voor de tweede keer een paar kleine teenbeschermers besteld. Deze blijken nòg beter te bevallen dan de eerste!