Pedimarkt.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nieuwe Nike sportschoenen gekocht. leuk model maar na enkele dagen begonnen ze erg te stinken. Ook mijn voeten moesten direct gewassen worden als ik ze uit deed. Besloten om een andere inlegzool te ne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik was wat vergeten bij mijn bestelling en toen hebben ze alsnog mijn pakketje uit de stapel kunnen halen en mijn extra bestelling erbij kunnen doen. Dit scheelde in de bezorgkosten en ik kon mijn kor... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Siliconen kussentjes voor hamertenen besteld voor mijn moeder. Het ringetje wat om de teen moet ging de derde dag er al vanaf. Goede service en een nieuwe gratis gekregen. Helaas ging deze ook weer ka... Ver más

Información sobre la empresa

1. Centro de bienestar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

20 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle en nette levering zoals alle…

Snelle en nette levering zoals alle keren. Vandaag besteld, vandaag verzonden!

30 de agosto de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om onze service te beoordelen. En uiteraard dank je wel voor je positieve reactie.

Aan te bevelen

Snel, goed, concurrerend,top!

20 de agosto de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. En uiteraard dank je wel voor deze zeer positieve beoordeling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Besteld en keurig de volgende dag…

Besteld en keurig de volgende dag ontvangen

1 de agosto de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om onze website en service te beoordelen.
Wij zijn blij om te lezen dat alles naar wens was.

Prima!

Goede website, snelle levering

17 de julio de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om onze website en service te beoordelen. Goed om te lezen dat alles naar wens was!

Snelle service

Snelle service, product terugsturen was geen probleem, nieuw product besteld en heel snel weer gekregen.

29 de julio de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor deze review. Heel fijn om te lezen dat je blij was met onze snelle service.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veel keuze en de reviews zijn positief

Veel keuze en de reviews zijn positief; daarom heb ik voor pedimarkt gekozen. Bestelling werd snel bezorgd.

16 de julio de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Dank je wel voor je positieve review en fijn om te lezen dat je bestelling snel werd bezorgd.

Snele levering

Snele levering, slim verpakt zodat het door brievenbus past.
Beschrijving op website orettig

9 de julio de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Fijn dat je de tijd hebt genomen om de levering en onze website een goede beoordeling te geven.

Respuesta de Pedimarkt.nl

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en de snelle oplossing van het probleem. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt.

Snelle levering.
Klantvriendelijk.
Telefonisch goede ondersteuning bij vragen.
Bij retourzending snelle terugbetaling.

13 de junio de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, klantvriendelijke service en telefonische ondersteuning. Het is goed om te weten dat ook het retourproces naar uw tevredenheid is verlopen.

Aanrader

Product werd snel geleverd.
Klanten service reageerde binnen één werkdag. (Product ging kapot na paar dagen)
Zelfde dag werd een nieuw product gratis verzonden.

4 de junio de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering en snelle reactie van onze klantenservice. We vinden het jammer dat het product kapot ging, fijn dat u tevreden bent met de aangeboden oplossing en dat het nieuwe product snel bij u geleverd is.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

artikel werd redelijk snel opgestuurd…

artikel werd redelijk snel opgestuurd en voldoet aan verwachtingen, het ontlast mijn hiel waardoor ik beter zonder al te veel pijn kan lopen ivm hielspoor.

21 de mayo de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat het artikel snel is aangekomen en aan je verwachtingen voldoet. Het is goed om te weten dat het helpt bij het ontlasten van je hiel en bijdraagt aan een pijnvrije wandeling ondanks de hielspoor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er werd een verkeerd product…

Er werd een verkeerd product opgestuurd.
Er gingen een paar e-mails overheen en een ritje naar het postkantoor, een week later kwam er opnieuw post van pedimarkt en weer was het niet het goede product.
Ik moet opnieuw aan de slag om het door mij bestelde product thuis te krijgen.

13 de abril de 2024

Respuesta de Pedimarkt.nl

Wat vervelend om te horen dat er een verkeerd product is opgestuurd. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden. Wij zien dat het juiste product naar u onderweg is. Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.

8 consejos para escribir buenas reseñas.