Meget god service på forhånd, rask tilbakemelding når pakken er klar til sending og god informasjon under forsendelse. Kan absolutt anbefales. Produktet er ikke testet ennå men er det i samme klasse e... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Trekker for at jeg betalte NOK 99,- for henting på Essostasjonen i Bekkefaret. Dette var ønsket pga tyverier i området. Ordrebekreftelsen sier levering på bostedsadresse. Vet ikke hvor lenge varene l... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte en varer som desværre blev udsolgt, men der blev tilbudt et rigtig fint alternativ. Modtog varen indenfor 24 timer, samt en lille julegodte. Rigtig god kundeservice.
Alt i alt fin bestilling og levering, men giver nu kun 4/5 stjerner fordi det stod som dag-til-dag levering, men fra jeg bestilte onsdag eftermiddag kom pakken først søndag. Jeg kan dog fint anbefal... Ver más
Información sobre la empresa
- Proveedor de cartuchos de tóner
- Tienda de accesorios para teléfonos celulares
- Tienda de ordenadores y accesorios
- Tienda de impresoras y escáneres
- Juguetería
Sobre Pixojet ApS
Escrito por la empresa
Om Pixojet.dk – Danmarks billigste leverandør af blæk og toner
Hos Pixojet.dk finder du alt i blækpatroner, lasertoner, gadgets og mobiltilbehør – til markedets laveste priser. Vi har over 20.000 varenumre på lager og tilbyder dag-til-dag levering, så du hurtigt modtager dine varer.
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle produkter er ISO-certificerede og opfylder strenge kvalitetskrav, så du kan handle trygt og sikkert.
Derfor vælger kunderne Pixojet:
- Danmarks billigste priser på blæk og toner – med prisgaranti
- Dag-til-dag levering fra vores eget lager
- 120 dages fuld returret
- www.pixojet.dk
Ha contestado el 71% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fik leveret en forkert blækpatron
Fik leveret en forkert blækpatron. Klagede over dette, blev så bedt om af Ole Nomann at sende billeder. Herefter skete intet, har flere gange forsøgt at ringe på
det opgivne telefon nummer men der bliver ikke taget. Jeg skriver to mails uden svar kundeservice!
Så min opfordring: HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA!!!!!!
Køber aldrig blækpatroner hos jer igen
Køber aldrig blækpatroner hos jer igen, man køber for 600,- kr der overhovedet ikke virker på printer, selvom man giver de oplysninger printeren har. Hvis man vil sælge blækpatroner så skal de også virke, men det gør de absolut ikke her. Har skrevet med jer......ingen hjælp der 👎👎👎👎👎
I kan stole på Pixojet ApS
Jeg vil bare sige at Pixojet ApS kan I rolig stole på og købe fra.
De er ærlig og behjælpsom.
Feil toner levert, Pixojet rettet ikke feilen
Jeg bestilte gul toner til OKI, men fikk levert magenta. Pixojet hevder at jeg har bestilt feil, men deres ordrebekreftelse bekrefter at jeg har bestilt gul toner. Jeg har to ganger sendt kopi av ordrebekreftelsen deres til dem og purret flere ganger, uten respons. Har tidligere vært fornøyd med Pixojet og er derfor svært overrasket over slik behandling.
Oppdatering 9.2.:Pixojet har endelig svart meg og sier de vil sende korrekt toner.
Bestilte blækpatroner
Bestilte blækpatroner en formiddag og de var fremme dagen efter. Super enkelt og hurtigt.
Jeg kommer helt sikkert til at købe mit blæk her fremover. 👍😊
Varen så brugt ud og elendig kvalitet.
Jeg købte en legetøjskaffemaskine, som så brugt ud og var den ringeste kvalitet. Jeg orker ikke engang at sende den tilbage fordi returfragten er så høj, at det ikke rigtig kan betale sig. Det var en rigtig øv oplevelse og vil aldrig benytte denne webshop igen.
Dårlig oplevelse
Har købt en vare d. 1/12 med lovning om levering den først kommende hverdag (d. 2/12). Efter en uge uden at have fået varen eller en mail fra firmaet, retter jeg henvendelse til Pixojet, men det opgivne telefon nummer bliver ikke taget. Jeg skriver to mails uden svar og jeg skriver på Pix Bot chat på Pixojets hjemmeside uden at få hjælp, da jeg blot oplyses, at jeg skal rette henvendelse til kundeservice. Vi har nu d 11/12 og jeg har intet hørt fra firmaet trods adskellige henvendelser 😡😡😡

Respuesta de Pixojet ApS
Pengene for alle varerne blev trukket
Pengene for alle varerne blev trukket, men eller varerne var ikke med i kassen. Pengene blev først refunderet da jeg selv fandt ud af at alle varerne ikke var med.
God kundeservice
Jeg bestilte en pakke hos jer d.11/9
Jeg bestilte en pakke hos jer d.11/9, som jeg ikke afhentede og derfor blev sendt retur, men har ikke modtaget en bekræftigelse på returen eller mine penge tilbage. Derudover skriver jeg til jeres mail, hvor jeg får af vide at firmaet er solgt og derfor kan i ikke hjælpe mig yderligere, selvom mine rettigheder siger det modsatte og at jeg stadig har krav på mine penge tilbage.
Virkelig dårlig service.
Pixojet sender feil og dårlige varer
Pixojet sender feil og dårlige varer, svarer ikke på reklamasjoner. Sender åpnede tonerkasetter som en stor grisete felle. Pixojet følger ikke loven om angrefrist eller erstatning. Varene passer ikke uten mye jobb med oppdatering av printer. Dette er lureri og for guds skyld hold dere unna dette selskapet.
Very good thank you god bless
Hurtigt og alt fungerede ..
Hurtig og fejlfri levering.
Har handlet med dem gennem flere år
Har handlet med dem gennem flere år. Altid gode patroner og hurtig levering
Det er ikke greit når Pixojet påstår at…
Det er ikke greit når Pixojet påstår at jeg lyver. Meget slett kundebehandling.
Styr unna!!!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.