Rosendahl Design Group Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ware beschädigt angekommen, das Nikolausgeschenk war so äußerst unangenehm. Bin gespannt wie die Ersatzleistung ausfällt. Weitere Angebote und Geschenke werde ich bei anderen Händlern kaufen und Ros... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

... Ware wurde seitens Rosendahl falsch adressiert und ging somit wieder zurück... ICH, zwischenzeitlich vom KAUF ZURÜCKGETRETEN. Schriftlich. Ware wurde leider von einer Nachbarin angenommen, somit... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har samlet på rosedahls grand cru i flere år, og nylig tatt det i bruk (ca.1år). Flere av glassene og dessertskålene er nå ødelagte, på grunn av skår og hakk. To kontakt med kundeservice til rosendah... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har samlet på Rosendahl gran cru drikkeglas, og fået dem i gave. Disse har vi kun brugt til festlige lejligheder. Til hverdag bruger vi billige glas fra ikea. Begge typer glas bliver vasket i opv... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grand cru skåle skår i opvaskemaskinen

Grand cru skåle Rosendahl det værste skidt har nu oplevet flere gange de små skåle får skår af opvaskeren. Har 3 tilbage pt 2 i opvaskeren må se om de holder. Min store skål er der lige sket skår i. Dårlig kvalitet. Jeg tænker næste gang bliver noget billiger noget så ærger jeg mig ikke når de får skår.

15 de julio de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ide'elle serien er ikke pengene værd.

I en mail skiver Kundeservicekoordinator at Ideelle serien kan tåle maskinopvask, men efter meget kort tid bliver de mælkehvide og er ikke til at få rene, kan ikke anbefale Ide'elle serien i skabene. Nu står jeg med 12 ølglas til glas containeren.

11 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grand Cru termokanden - Hold dig langt væk!

Jeg vil på det kraftigste fraråde køb af Grand Cru termokanden. Ved daglig brug går der ikke længe før, at den bliver utæt og siver fra bunden. Når man så bytter den, så sker det samme igen og igen. Har også prøvet at hælde varmt vand i den, hvor beholderen sprang for øjenene af mig. Jeg har nu givet op og er færdig med at bytte og bruge den model. Den er havnet på lodsepladsen, hvor den og alle Grand Cru termokander hører hjemme. Har hørt at Rosendahl mener det er en god model. Hvis det er rigtigt er det nok det største selvbedrag til dato. Det er komplet ødelæggende for et ellers udemærket brand

27 de abril de 2021

Dårlig service fra Rosendahl til kunder 😳😱😞

Må desværre sige at jeg er skuffet over den dårlige service Rosendahl giver deres kunder 😳😱😣, I har fået en varer tilbage og jeg har snakket med jer i telefonen men endnu ikke modtaget mine penge 😳😱😣, skal jeg betrækket det som om I beholder mine penge selv om I har fået jeres vare retur ? 🤔😳😱, ikke et sted jeg vil anbefalde til andre 😞😌

23 de marzo de 2021

Rosendahl drikkeglas

Til hverdag bruger vi billige glas fra ikea.
Begge typer glas bliver vasket i opvasker ved lav temperatur.
De dyre arosendahl glas er fyldt med glaspest efter kort tid De billige glas der i sagens natur bliver brugt og vasket meget mere holder sig flotte blanke.
Rosendahl glas er fint design, men dårlig kvalitet. Kan absolut ikke anbefale nogen at købe dem .

28 de mayo de 2020

Dårlig service

D. 4/12 - 2019 bestiller jeg en vare fra Rosendahl Design. D. 20/12 - 2019 sender jeg varen retur pga fejlkøb. D. 27/1 - 2020 har jeg stadig ikke fået pengene retur, og skriver derfor en mail til dem. Denne mail besvares i løbet af et par timer hvori de skriver at pengene vil være tilbage på min konto i løbet af et par dage.
Pengene kommer stadig ikke retur.
D. 12/2 - 2020 skriver jeg endnu en mail til dem. Jeg får intet svar på denne mail og sender derfor endnu en mail d. 23/2 - 2020 og får svar dagen efter om at økonomi afdelingen skulle have mit reg. nummer igen for at sende pengene retur, hvilket de så får. Nu er der gået yderligere 5 dage uden nogle penge retur.
Det vil sige jeg har ventet i over to måneder på at få mine penge retur - hvor de to gange har skrevet til mig at de ville komme i løbet af et par dage... De skriver på deres hjemmeside "Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din returpakke." Jeg har ventet i over to måneder nu!

28 de febrero de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flot men virkelig dårligt design...

Deres ellers pæne design med stregerne op langs siden gør at deres produkter simpelthen flækker efter 1-2 års tid... vi har flere glas der er flækket, nogle holder stadig tæt, selvom der er en flænge i dem, men vi venter bare på at det går helt galt...

Jeg havde også en skål som flækkede da jeg vaskede den op i hånden, uden at støde den eller noget....
Jeg har ikke kontaktet forhandleren da jeg ikke har nogle kvittering, og ved jeg ikke kommer langt med det så.... men jeg synes det er mange penge at bruge på et design der holder så dårligt !!!

14 de enero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice!

Jeg købte to vaser hos Rosendahl til Black Friday. Forsendelsen gik hurtigt - men i pakkeshoppen kunne man ikke finde pakken, og efter en længere odyssey, fik jeg nok og kontaktede Bring. Bring, der leverer varer for Rosedahl, bad mig om at skrive til Rosendahl og oprette en reklamationssag. Jeg skrev til Rosendahls kundeservice og fik svar inden for et par timer, om der er nye vaser på vej til mig. Ikke blot har Rosendahl rigtig flotte ting men også en kundeservice, der vil noget og som er helt fantastisk. THUMBS UP herfra!

10 de diciembre de 2019

Rosendahl termokrus

Rosendahl termokrus: det absolut ringeste køb. Efter ikke engang 15 minutter kan man mærke at kaffen ikke er varm mere. Efter 30 minutter er den nærmest kold.
Hvorfor sælger man et plast krus uden nogen form for isolering, som “termokrus”?

26 de noviembre de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ultra god kundeservice

Ultra god kundeservice. De har i den grad en kundeservice der viser deres værd, når uheldet er ude. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem 👍

19 de septiembre de 2019

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.