Praktikertjänst AB Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Surahammars vårdcentral -ingen receptionen längre, allt måste man har läkare tid för - även documentationens signatur som inte har ifrågasätt för sista 13år när det gällade myndiheternas krav. Plotsl... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Var i kontakt digitalt med Praktikertjänst på Ekerö efter flera dagars öronsmärta och misstänkt öroninflammation men läkaren där tycker att jag ska ta lite nässpray och låta det gå längre tid innan de... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kunde jag sätta noll stjärna skulle jag göra det. Jag sökte hjälp på vårdcentralen Ekerö för enorm smärta. Man nonchalerade förhöjda vita blodkroppar (vilket tyder på infektion) glömde ta urinprov. Fi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tandläkargruppen i Helsingborg (anslutna till Praktikertjänst) Tandläkare Jan Lindqvist är en av de två mest kompetenta tandläkare jag någonsin haft. Dom är skyhögt överlägsna alla tandkliniker... Ver más

1. Clínica odontológica
  2. también en la categoría
  3. Dentista
  4. Higienista dental
  5. Odontólogo estético
  6. Servicio odontológico de emergencia

Escrito por la empresa

Praktikertjänst är Sveriges största vårdgivare inom tandvård, vårdcentraler och rehabilitering. Med över 750 mottagningar runt om i hela Sverige finns vi alltid nära dig. Vården drivs av personalen själva, vilket ger hög kvalitet, personligt bemötande och kontinuitet – du träffar samma vårdgivare gång efter gång. Vi toppar regelbundet nationella mätningar av patientnöjdhet.

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

56 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

10 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Privata tandläkarkedjor är som en maffia som inte skyr några medel för att råna folk.

Vill du bli av med tid, pengar och friska tänder sök hjälp hos Tara Hedayati på Aqua Dental Uppsala eller Johnny Astbäck och Lars Sand på Uppsalakliniken Praktikertjänst AB. Fullständigt okunniga personer med bristande omdöme och kompetens. Akta er också för galna priser! En konsultation på Uppsalakliniken kostade mig och staten 3312 kr (ref. pris 980 :-). De gjorde ingenting, bollade mig bara vidare till Tara Hedayati på Aqua Dental Uppsala där en undersökning som tog ca en halvtimme och resulterade i att jag bara bollades vidare till en tandhygienist kostade mig och staten 4215 :- (ca 140 kr/minut & 1 520 000 kr/månad & 18 240 000 :- om året. OBS! lika mycket har en laglydig svensk tandläkare i livslön).
Båda undersökningar var alltså helt värdelösa.
Fick från Tara Hedayati ett kostnadsförslag på 12 530 :- för ett antal tandhygienistbehandlingar på Aqua Dental Uppsala bestående av 7 besök, vilket skulle ta 4 månader. Summan av kardemumman blev att bara behandlingen hos en tandhygienist skulle kosta mig och staten hela 20 527:-. Tyckte att något var fel och gick till en annan tandhygienist. Hon sa att det var helt onödiga behandlingar som till och med skulle skada mina tänder och gjorde hela behandlingen på bara ett besök. Så de tog betalt 7 527 :- för två helt värdelösa undersökningar och inte nog med det försökte också lura mig samt staten på 12 530 :-. till. Nu ringer Johnny Astbäck, går burdus på mig och säger att han inte kommer att behandla mig förrän jag går med på de helt onödiga och även skadliga ingrepp som skulle kosta 12 530 :-, varav 6 988,95 :- skulle bekostas av Försäkringskassan. Alternativet säger han är att söka hjälp hos en annan tandläkare på Folktandvården. Det känns som en utpressningssituation och som att de två, Tara Hedayati och Johnny Astbäck, är i maskopi med varandra. Tycker att det är dags för statliga myndigheter att ta itu med de privata tandläkarkedjor som inte skyr några medel för att lura både patienter och staten på pengar och alltmer liknar hemtjänstmaffian.
Undrar också om det är kriminellt att lura staten och folk på det viset och om det är det, vilka av de gängen, legala inom den privata sektorn eller illegala på våra gator, är som värsta och ska prioriteras i kampen mot kriminaliteten i Sverige.

3 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blev skadad i axeln efter vaccinering

Blev skadad i axeln efter vaccinering. Sk Sirva. För snart ett år sen.
Praktikertjänst lovade att det skulle utredas. Fick en rad om det bara.

Ser ut att bli bestående handikapp.

Kräver numer att vaccinering ska ges i låret. Litar inte på att dom bättrat sig,

20 de febrero de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dålig tandvård

Jag blev lurad av en tandläkare i Nyköping att dra ut en trasig kindtand. Det var fel av tandläkaren, men det ville han inte hålla med om. Fråga: Måste Praktikertjänst anställa tandläkare som saknar förstånd?

11 de agosto de 2022
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Råcksta Vällingby närvårdsmottagning - mycket varierad kvalitet

Gäller Råcksta Vällingby närvårdsmottagning
Det är alltid svårt att boka tid, så har det varit under många år.
Det går absolut inte att boka tid på plats i receptionen.
På något vis känner man sig motarbetad när man försöker boka tid, som om de inte riktigt vill att man ska komma dit.
Väldigt varierad erfarenhet av personalen, vissa är jättebra och andra är dåliga.
Exempel
När det krävdes att jag som patient skulle bära munskydd under den värsta delen av coronapandemin så struntade en del av personalen i att bära munskydd.
När man har inbokade besök så vet inte alltid den som man träffar varför man kommer dit, inte ens när det är vårdcentralen som kallat till rutinkontroll.
Ibland glömmer läkarna att lämna remiss till provtagning.
Det händer så ofta så att provtagningspersonalen bara skakar på huvudet och säger att detta tyvärr händer ofta.
Då får man själv gå upp ett par trappor och be att en remiss skickas och det har i alla fall funkat.
Ibland glömmer läkarna att skicka in recept vilket har skapat en del problem för mig.
Varför är jag då kvar som patient kan man undra?
Vårdcentralen ligger bra till för mig och jag har tidigare haft en back-up-läkare som nu tyvärr gått i pension.
Det finns även mycket bra personal och när man lärt sig "systemet" så går det okej att vara patient.
Det största problemet är att kvaliteten är så ojämn.

8 de julio de 2022

Under all kritik!!!!

Brukade tycka denna vårdcentral var bra. Det är oftast trevlig personal man bemöter i telefonen och vissa läkare man träffar ibland är bra. Men av nån anledning verkar jag för träffa läkare som är otroligt slarviga och illvilliga att ge remiss när de själva inte kan hjälpa patienten. En läkare som totalt ignorera min besvär med hälsenorna under nästan 1 års tid, när jag tillslut efter fler besök och tjat får en remiss till ortopeden och det konstaterades att båda hälsenorna var extremt överbelastade (pga jobbet ) och höll på att total förstöras. Kan tillägga att jag haltade i 6 mån och de ville inte sjukskriva mig utan jag skulle behandla med Voltaren! Jag fick gå på behandling i form av sprutor injicerade i min hälsenor upprepande ggr på Uppsala sjukhus under 1 års tid, i samma veva överbelastade min rygg (då jag jobbade med trasiga hälsenor) så jag har även gått för det besväret och enbart fått behandling i form av Paraflex, under minst 2 års tid som inte gjort nån skillnad. Trots att jag påpekat detta propsar läkarna på Paraflex som lösningen. När jag tillslut har så ont i ländryggen och höften att jag knappt kan sitta eller ligga, träffar jag en stafettläkare som är chockad att jag ännu inte fått remiss för röntgen. Jag får det utav henne och det konstaterades att en kota i ländryggen har blivit tunnare och förskjuten, så pass att jag känner att kotan längst min ryggrad, den bucklar ut. Jag ska då få en remiss till magnetröntgen för att se om det är diskbråck, eller något annat, som jag tror blir skickad under läkarbesöket där vi gick igen röntgen resultatet. Men inte, det glömde läkaren bort att skicka och 7 veckor senare var inte remissen skickad. Hade jag inte ringt röntgen och undrat vad som sker så hade inget gjorts. Får som svar av läkaren: Oj,jag glömde, bra att du påminner mig.!
Jag satt i rummet när remissen skulle skickas, hur kan man glömma det! Ska man som patient ligga med ena benet i graven för att få vård? Hela mitt liv är upp och ner pga dessa arbetsskador så jag är inte mig själv ens och vissa läkare inom primärvården verkar inte ta en på allvar så man får tjata ihjäl sig och sen "glömmer" man bort remisser etc! Skärp till Er!

26 de abril de 2022

Praktikertjänstens reklamationsnämnd

Det är ingen ide att ni ringer o reklamerar en tandläkare hos Praktikertjänsts rekl. nämnd för där får du inget gehör överhuvudtaget, de är bara till för att skydda resp. dålig, tandläkare!
välj att stämma honom istället, fungerar bättre!

15 de abril de 2021

Varning för Fruängstandläkarna

Gick här ett par år på Fruängstandläkarna, tills de ringde mig efter tre månader och sa att jag var skyldig dem pengar. Trots att jag betalat i förskott och slutbetalning när jag var klar med den behandling. Jag vägrade betala, nu kom ytterligare en betalningspåminnelse mer än ett år senare. Jag hade en bra tandläkare men ekonomi kan inte. Varning för denna tandläkarmottagning!!!!

29 de octubre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta omdöme avser Råcksta Vällingby…

Detta omdöme avser Råcksta Vällingby Närvårdsmottagning
i Vällingby, Stockholm som drivs av Praktikertjänst AB.

Det är Monty Python komik när man skall försöka att boka en läkartid.

"Tid Direkt, akuttider som bokas samma dag" står det på deras hemsida. Jag ringer dem. När den stressade sjuksköterskan ringer tillbaka så får jag veta att inga lediga tider finns, föränn efter jul.

Två telefonsamtal senare, så får jag veta att man skall ringa exakt kl 08.00 för att kanske få boka en tid. I fall man har tur, samma dag.

Jag tipsade att de borde ha denna information på sin webbsajt, så slipper vi patienter ringa dem i onödan. Jag har då ringt dem tre gånger för att få reda på detta.

Sjuksköterskan rekommenderade att boka tid på webben. Jag kollade. Det fanns en ledig tid om två dagar. Medans jag funderar och fyller i frågorna, trycker på enter, så har någon annan bokat den tiden.

Jag klickar vidare. På webben finns det inga lediga tider fram till mars 2020. Det är 10:e dec 2019 nu. Jag ringer dem igen och vill veta när nya tider släpps på webben. Det vet de inte. Det är 1177.se som bestämmer över de tiderna.

Detta är ett mycket ineffektivt system de har. Den/de som har beslutat om detta borde befrias från sina arbetsuppgifter.

Jag skall skriva till politikerna i Landstings-styrelsen (Region Stockholm). Det är U-landsnivå på detta.

10 de diciembre de 2019
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.