Blev lokket af noget fint .. som jeg måtte eje .. bestilte og fik det leveret efter nogle dage .. det hele levede helt op til mine forventninger ❤️ jeg elsker min lille silhouet fyrfad stage
Consulta las opiniones de los clientes
Sindssygt fede ting 😂 kæresten griner stadig af hønsekoppen og boob skålen 😝 Billlederne matcher de fysiske ting 👏 Perfekt pakket ind, så intet går i stykker under fragten 👌 Øverste lag med fint... Ver más
Produktet lever 100% op til forventningen - virkelig smuk og lækker keramik. Produktet var godt beskyttet under fragten og leveret til tiden. Vedhæftet var en håndskreven personlig hilsen, og norm... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos RAUMTRAUM finder du alt fra interiør, brugskunst og fine ting til hjemmet. Vi har et stort og anderledes sortiment af boligtilbehør. Bestil online i dag.
Información de contacto
Hamburg, Alemania
- service@raumtraum.dk
- www.raumtraum.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er så glad for det jeg købte
Jeg er meget tilfreds med mit ophæng
Jeg er meget tilfreds med mit ophæng , det er så fint. Super srevice, jeg handler helt sikkert ho RaumTraum igen.
Jeg bestilte en lille skål som jeg…
Jeg bestilte en lille skål som jeg ville give i gave. Var virkelig spændt på om den levede op til billedet. Og det gjorde den. Den landede og var akkurat så fin og smuk som jeg havde ønsket💚Ikke sidste gang jeg bestiller fra jer❤️
~ Tine
Fine varer
Hurtig levering, god service og fine varer, som lever op til beskrivelsen.
Tilfreds med bestillingen
Fine ting på hjemmesiden. Tingene var godt pakket ind. Tilfreds med bestillingen og leveringen.
Super tilfreds med ALT
Super tilfreds med ALT. Kommer helt sikkert til af handle der igen.
Jeg elsker jeres “univers” ♥️
Alting fungerede perfekt, en glædelig oplevelse. Hele oplevelsen fra bestillingen på…
Hele oplevelsen fra bestillingen på nettet, ekspeditions og leverings oplysningerne, alt fungerede så fint og oplysende. Spændende og sød, fin.. indpakning i kasserne. .Jeg vender helt sikkert tilbage igen!!! Tak for et så par gode oplevelser med hensyn til julegave handelen. Mvh. T.M.R.S.
Den fineste og meget hurtig service.
Den fineste og meget hurtig service.
Der var en personlig hilsen med i bestillingen, som bare gør handle oplevelsen en tand bedre.
Udover at Raumtraum er den lækreste onlineshop med ting du slet ikke vidste du havde brug for, så har den åbentbart også den bedste service.
Jeg kan varmt anbefale Raumtraum og vil for fremtiden bruge shoppen til alt fra, ting til mig selv og værtindegaver, finurlige og kærlige gaver.
5 store stjerner fra mig ⭐️
Hyggeligt med en personlig håndskrevet…
Hyggeligt med en personlig håndskrevet hilsen og fine varer. Handler gerne med raumtraum igen.
Skønne varer
Skønne varer, pakket fint ind. Der er lidt lang leveringstid, men det er acceptabelt.
Modtog en meget fin vare som dog var…
Modtog en meget fin vare som dog var gået i stykker under transporten men meget imødekommende, venlig og hurtig respons på “reklamationen”. Handler gerne på hjemmesiden en anden gang.
Jeg har købt nogle meget fine ting hos…
Jeg har købt nogle meget fine ting hos Raumtraum og Maria.. Så 5 stjerner til varene, men 10 stjerner til Maria og den helt igennem fantastiske kundeservice. Min pakke var lidt længe om at komme frem og Maria var bare på sagen fra starten og fandt frem til at det var pga. helligdag i Tyskland. Da pakken så nåede frem var én af tingene desværre smadret pga. håndteringen fra GLS og der var Maria hurtig til at skrive tilbage og tilbyde en ny vare eller pengene tilbage... Det er sjældent man oplever SÅ god en service.... Mvh. Anja - DK
En god oplevelse
Varerne kom hurtigt og rigtig hyggeligt, med den søde håndskrevne hilsen der var vedlagt.
Vaser og smykkefad var bittesmå
Vaser og smykkefad var bittesmå, nærmest i dukkeformat.

Respuesta de Raumtraum
Modtaget et virkeligt smukt tæppe
Modtaget et virkeligt smukt tæppe. Hurtig levering.
Sødt personligt kort vedhæftet lille gratis gave.
Oplevede en god service og nyttig…
Oplevede en god service og nyttig information hele vejen igennem.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.