Reviant Casino Club Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

1. Casino
  2. Casino o apuestas online

Escrito por la empresa

Reviant Casino är ett nytt modernt onlinecasino med fokus på trygghet, transparens och hög kvalitet. Vi erbjuder en smidig och säker spelupplevelse där BankID används för snabb och säker inloggning, och där insättningar samt uttag hanteras enkelt via Swish och Trustly. Med svensk licens, svensktalande kundtjänst och ett noggrant utvalt spelutbud sätter vi alltid spelaren i centrum. Varje detalj är utformad för att skapa en pålitlig och förstklassig upplevelse där kvaliteten märks hela vägen.

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

9 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Todas las opiniones

9 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superenkelt att komma igång

Superenkelt att komma igång. Spelar bara på mobilen och appen är riktigt riktigt bra. Stilrent och enkelt att navigera sig fram är viktigast för mig. Hitta mina favoritspel direkt och fick mina pengar utan problem!

4 de julio de 2026

Hej Hugo,

Tack så mycket för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi är jätteglada att höra från dig!

Det gläder mig att höra att du trivs hos oss. Om du tycker att vi saknar något eller om du har några idéer är du välkommen att kontakta oss via vår livechatt eller via e-post.

Vi uppskattar all feedback och använder den för att bli ännu bättre på det vi gör.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En sak jag märkte direkt var hur snabbt…

En sak jag märkte direkt var hur snabbt allting går. Från inloggning till uttag va hela processen smidig!

17 de junio de 2026

Hej Viggo,

Uselt

Uselt. Vann bonusen....0 Kr
Grattis till din vinst, du vann bonusen...vinst 0Kr!

Dessa företag ska inte finnas på nätet, det är rena bedrägerifasoner

12 de julio de 2026

Hej Uffe

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi uppskattar det.

Jag förstår att du nyligen har haft en dålig upplevelse med vår webbplats, och det är tråkigt att höra.

Vi vill gärna hjälpa dig vidare med detta och skulle uppskatta om du kunde kontakta oss via någon av följande kanaler som passar dig.

Du kan kontakta oss via:

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hur tror ni att ni ska få spelare?

18 de junio de 2026

Hej Petra

Du kan kontakta oss via:

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blockad direkt efter insättning.

11 de junio de 2026

Hej Nils,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi uppskattar det.

Jag är ledsen att höra att du hade en dålig upplevelse på vår webbplats och skulle uppskatta om du kunde kontakta oss via Live Chat eller via e-post så att vi kan undersöka detta och hjälpa dig vidare.

Oproportionerliga krav vid uttag

Vinner du så kommer du bli indragen i en otroligt lång KYC med oproportionerliga krav på dokument. Om du ändå orkar ta fighten och skicka in dessa så kommer de komma med uppdaterade krav eller hävda att vissa saker inte är synliga när de bevisligen är det, kollegor ”glömmer att bifoga” filer trots inskickade per mail och chatt och det finns ingen kommunikationsväg med en mystisk ”relevant avdelning”

Spelar du för att göda bolaget och få ut 0kr så är det här casinot för dig!

6 de junio de 2026

Hej Jodie,

Oseriösa

Oseriösa. Akta er, håll er till seriösa sidor. Varit en enorm process att få igenom ett uttag, gör allt i sin makt för att slippa betala ut vinster

1 de mayo de 2026

Hej Micke,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enormt dålig kundservice och uttags…

Enormt dålig kundservice och uttags process. De lovar 99,9% av alla uttag behandlas inom 15 minuter. Så 1 chans på 1000 att hamna utanför detta. Ändå hamnar jag gång på gång utanför. Uttagen behandlas enormt långsamt så bättre att spela hos Leo Vegas, Betsson med flera som betalar ut direkt. Ingen bra aktör! Sitter här 13h senare och har fortfarande inte fått mitt uttag.

10 de mayo de 2026

Hej Johan,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Vi uppskattar det.

Även om 95 % av våra uttag behandlas inom en timme, händer det ibland att vi måste hålla kvar uttagen lite längre för ytterligare kontroller – detta för att vi ska kunna följa licensbestämmelser och avtal.

Vi hjälper gärna till, så tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller funderingar.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Låter dig inte ta ut pengarna väntade…

Låter dig inte ta ut pengarna väntade 24h och skrivit med ai support o de gör inget åt saken vilket leder till att man blir tvungen att avsluta pågående uttag o spela upp pengarna.

28 de abril de 2026

Hej Adam,

Reviant-teamet

8 consejos para escribir buenas reseñas.