Ribe Cykellager Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

3,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi besøgte Ribe Cykellager for et par år siden og fik en meget kompetent information om elcykler. Vi besluttede derfor, at skulle vi en dag købe elcykler ville vi handle i Ribe. Det har vi nu gjort og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den mest fantastiske service, betjening man kan ønske sig som kunde. Jeg købte en lad elcykel for to år siden, den var for tung for mig. Ved service på den havde jeg kørt i alt 40 km. Den mest fanta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt en elcykel hos Ribe Cykellager, og hele oplevelsen var i top fra start til slut. Personalet var imødekommende og tog sig tid til at hjælpe mig med at finde den rigtige model ud f... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service.Betalte 175,- kr for fejlfinding på el cykelbatteri,Fik en forklaring på at ledningen skulle sættes i batteri først og så til strømstik.Så skulle den bare lade i nogle timer.Intet resul... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

nul service og påtrængende

Min oprindelige plan var, og spørge om lidt teknisk små problemer på min gamle trætte slidte elcykel, og så havde jeg planer om og købe en ny elcykel
Jeg blev betjent af en meget ung mand,
Da jeg sagde jeg havde lidt tekniske problemer med min gamle elcykel,
Spurgte han : Har du købt den her, og det inden jeg overhovedet havde stille selve spørgesmålet.
Nej det har jeg ikke.
Så kan jeg ikke hjælpe dig
Jeg prøvede ellers igen, men han kunne stadig ikke hjælpe mig.
Fint sagde jeg, så kan du heller ikke sælge mig en ny elcykel.
Jo jo, det kunne han da sagtens
Du har jo lige vist mig, hvordan det står til med jeres service her, så bliver det ikke her jeg køber en ny elcykel.
Jeg sagde pænt farvel og tak og gik igen, om han da ikke gik bagefter mig igen, og forklarede han da sagtens kunne sælge mig en ny elcykel.
Jeg vendte mig om : Du har jo lige vist mig jeres service, som er lig nul, og så er du en påtrængende sælger bagefter.
Nu skal jeg overhovedet ikke ha noget købt her, og gik
Jeg fandt en anden cykelhandler, som kunne svare på mit spørgsmål, for derefter og sælge mig en ny elcykel til 24999,-

13 de junio de 2021
Logotipo de Ribe Cykellager

Respuesta de Ribe Cykellager

Hej Jan Vi beklager at du fik denne oplevelse. Det at cyklen ikke er købt ved os betyder ikke noget, vi lever af at lave cykler og laver alle almindelig cykler, men lige når det kommer til elcykler er der en undtagelse. Vi servicere ikke elcykler fra mærker vi ikke selv har solgt, vi har ikke den nødvendig uddannelse i andre mærker som den vi har til vores egne og kan tit have svært ved at få reservedele til dem. Derfor synes vi det er mest fair at sige nej til disse, desværre. Det var også det vores ekspedient mente men inden han fik sig forklaret ordentlig var du allerede vendt om og gået. Vi skal forsøge at være bedre til at forklare en anden gang.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin service ved køb af cykel til…

Super fin service ved køb af cykel til min 4 årige datter over nettet.
De ringede til mig, da farven ikke var på lager, så vi fandt en anden farve. Spurgte til cykelkurv, og fik beskrevet en, som passer perfekt. Levering hurtigt og alt er samlet og klart. Super fin oplevelse.

27 de mayo de 2021

Super kundeservice

Super kundeservice.
Svare rigtigt hurtigt på mail og har en super kundebetjening.

Absolut ikke sidste gang jeg handler cykler og tilbehør her👌👍

26 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

UTROLIG DÅRLIG SERVICE OG BILKA…

UTROLIG DÅRLIG SERVICE OG BILKA KVALITET.

Jeg købte 09-08-2019 en MBK cykel med navgear til 4699,00 kr. til min datter. Den blev købt ved Ribe Cykelllager, idet jeg forventede god kvalitet og god service.

Det har vist sig, at ingen af delene har jeg fået!
Hverken kvalitet bedre end i Bilka eller så god service, som jeg før har fået i Bilka.

Først i maj 2021 viste det sig, at lejerne begyndte at falde ud af navgearet på baghjulet, på en ellers velholdt cykel uden rust.
Da jeg henvendte mig ved Ribe Cykellager på telefon, med henblik på at få udbedret fejlen inden for garanti/reklamations perioden på 2 år, ville de ikke udtale sig, før vi kom med cyklen. Jeg blev modtaget med en besked om, at de kunne se, at der ikke var blevet overholdt service på cyklen. Jeg svarede, at jeg jo heller ikke forventede, at det var en Bilka cykel jeg havde købt. Til dette svarede medarbejderen, at stumper er de samme som i Bilka, og kun design der var anderledes.

Jeg tænkte hvorfor i hulen jeg så skulle have valgt en tre gange så dyr cykel i Ribe, istedet for en lign. i Bilka?..

Jeg sagde til sælgeren, at jeg ikke ved købet var oplyst om, at der skulle udføres service (hos Ribe Cykelllager), før reklamationsret kunne overholdes. Sælgeren henviste til, at det stod der i servicebogen!

Jeg har efterfølgende læst servicebogen, og konstateret, at der intet sted står anført, at service er et krav for at reklamationsretten kan kræves. Der står ALENE, at “Det er klogt at tage imod tilbuddet om eftersyn”. Tages imod tilbuddet, udvides reklamationsretten UD OVER de to år Købeloven nævner.

Jeg var heldig, at leverandøren påtog sig udgiften til reparationen, når jeg blev afvist af Ribe Cykellager.

Jeg har sammen med min mand netop afhentet den reparerede cykel.

Da vi spurgte til om der var 2 års garanti på det nye navgear. Dette blev afvist, men da min mand spurgte ind til købeloven, blev vi oplyst om, at der er et halvt års garanti fra Ribe Cykellager og 2 års reklamationsret ved producenten.
Samtidig blev der igen stillet krav om service!

Min mand nævnte, at ved køb af cykel i Bilka, bliver der ikke stillet krav om service, hvorefter en uforskammet medarbejder svarede “at så syntes han, at vi skal købe cykel i Bilka næste gang”!!!!!
Hvilke andre butiksmedarbejdere vil slippe af med sådan en besked til en kunde???

Min mand nævnte, at service på et navgear normalt kun er et par dråbe olie. Til dette svarede medarbejderen, at navgearet bliver adskilt til alle service. Dette undrer, når der i servicebogen står anført, at “Skal navgearet fungere optimalt, bør det adskilles, renses og smøres min. hvert andet år”.

Det passer også sammen med, at jeg netop ønskede en cykel med navgear, grundet det mindre behov for vedligeholdelse.

Jeg kan læse her i Trustpilot, at Ribe Cykellager normalt vælger at antyde kunden har uret eller husker forkert.
Jeg forventer egentlig derfor også, at det sker i dette tilfælde, men Ribe Cykellager skal bare huske, at min perception af det hændte, ikke kan tages fra mig, samt at jeg aldrig køber cykel i Ribe Cykellager igen, eller i det hele taget anbefaler andre at gøre det.

En stor “velrenommeret” butik som Ribe Cykelllager burde behandle deres kunder bedre, en jeg er blevet behandlet!!!

Tina Jørgensen

14 de mayo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fik at vide første service var gratis…

Fik at vide første service var gratis og jeg ville modtage en sms når det var tid til eftersyn. Da jeg endelig får en besked koster det penge. Systemet havde fejlet, så derfor kunne jeg ikke længere få eftersynet gratis. Prøvede at snakke med dem om det var dem der ikke havde indkaldt, men det var de totalt ligeglade med.

7 de mayo de 2021
Logotipo de Ribe Cykellager

Respuesta de Ribe Cykellager

Kære Line

Den 7 august 2020 køber du en cykel hos os.
Da du er i forretningen oplyser vi dig om, at vi tilbyder din cykel service eftersyn ved 2, 9 16 og 23 mdr efter købet. Du får oplyst at det første eftersyn ved 2 mdr. er gratis, samtidig fortæller vi dig, at du kan se i dit service hæftet hvornår de forskellige eftersyn er og at vi også sender en SMS til din mobil, som en ekstra service.
Den første SMS som omhandler 2 mdr. eftersyn bliver sendt til dit mobil nr. den 7 oktober 2020.
Den næste SMS som omhandler 9 mdr. eftersyn til kr. 250 bliver sendt til det samme mobil nr. den 7 maj 2021.
Du ringer den 7 maj 2021 og siger at du nu har fået en indkaldeles på 9 mdr. eftersyn men at du ikke har fået lavet d 2 mdr. eftersyn som var gratis så det vil du have nu 9 mdr. efter købet , du siger at du ikke har modtaget en SMS omkring 2 mdr. men det kan ikke passe for så vil du heller ikke have modtaget den på 9 mdr. sådan er vores system sat op og vi kan også se at SMS er blevet afsendt til dig. De oplysninger fortæller medarbejderne dig også da du ringer den 7 maj 2021, dog fastholder du at du vil havde dit 2 mdr. gratis eftersyn nu 9 mdr. efter købet og hvis vi ikke vi vil give dig det vil du give os en dårlig anmendelse.
Nu er det ikke vores skyld at du enten har overset den SMS vi har sendt eller glemt den, og true med at give en forretning dårlig omtale for ens egne fejl, er godt nok dårlig stil.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Køb trygt din cykel her !

Køb trygt din cykel her !
Mindre fejl på hjemmesiden, så jeg ikke kunne bestille ønskede cykel. Blev rettet ganske kort tid efter henvendelse.
Bestilte cykel Torsdag og 1,5 time efter ringede de til mig og sagde de kunne komme med den Mandag. Der var lige lidt ekstra ting jeg havde bestilt som ikke var hjemme, så om de måtte levere et alternativ, det fik de lov til da skærme og drikkedunksholder for mig ikke var vigtig med farve bare funktionen var der. Deres alternativ passede desuden bedre til cyklen.
Cyklen stod der Mandag efter returnering og var endda samlet og påmonteret ekstra udstyret, samt sadlen endda sad i perfekt højde til mig. Det er sku god service, så største anbefalinger herfra.
Jeg køber bestemt cykel hos dem igen, en anden gang

13 de abril de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.