Vriendelijk en goede personeel en zeker Leila. Belde op voor een telefoon en ze belde mij binnen 5 minuten terug. Ben er naar toe gegaan en ben zeer goed en vriendelijk geholpen.
La empresa ha respondido
Heel goed geholpen door Martin en Sanne. Als team hebben ze mij geholpen bij het overzetten van oude gegevens naar een nieuwe telefoon. Ze zijn klantvriendelijk en rustig en bleven zelfs na sluitingst... Ver más
La empresa ha respondido
Ger 77j. Dure oude Samsung S9+ was niet naar Android 11 of hoger te updaten. ING bank zegt dan helaas voor u etc etc. Bij Ritel Goes nu onlangs (op 10 febr) een Samsung Galaxy A 56 G5 gekocht. Hier... Ver más
La empresa ha respondido
Goed geholpen door Jeroen bij Ritel Business Center Heinenoord. Alles was supersnel geregeld met mijn nieuwe telefoon en de verlenging van het contract. Ik heb goed advies ontvangen over o.a. welke bu... Ver más
Escrito por la empresa
Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.
Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!
Pearyweg 1, 4462 GT, Goes, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Op zich prima geholpen, alleen was de prijs van de telefoon in de winkel een stuk hoger dan op de website. Toen ik dat aangaf kreeg ik deze wel voor de lagere prijs.
Maar ik vermoed dat ik, als ik niets gezegd had, gewoon de hoge prijs had betaald.

Respuesta de Ritel
Mijn oude telefoon was aan vervanging toe en op advies van een vriend ben ik naar Ritel gegaan. Een goede keuze!
Ik ben goed geholpen met een nieuwe telefoon en goedkoper abonnement. Volgende keer ga ik zeker weer naar Ritel!

Respuesta de Ritel
Mijn buurvrouw 85jaar is ten einde raad na jarenlang een prepaid kaart wilde ze voordeliger gaan voor een abbonement met een wat makkelijker nieuwe telefoon, totaal niet wetend wat er zoal tekoop is dacht ze het wel zelf te kunnen ja op een of andere manier is ze best nog wel bij de pinken maar helaas na bezoek bij titel Barendrecht is ze de winkel uitgegaan met een totaal verouderd uitgebracht 2005 voor een leek moeillijke Alcatel telefoon van 59€ ook al omdat ze niet veel centjes meer kan uitgeven, de verkoper vertelde ze ons dat deze best aardig was en haar het e.a. had uitgelegd ook splitste hij haar nog een verzekering van 6,95€ per maand aan apetrots kwam ze thuis en U raad het al alles goedbedoelde uitleg en advies en vergeten na bij veel andere buren uit schaamte haar onvermogen te kennen te moeten geven en het snappen van de telefoon en sms procedure heb ik haar aangeraden terug naar de verkoper te gaan om deze telefoon terug te geven of om te ruilen voor een ander beter begrijpend model waar ik haar toegezegd heb dat ik bereid ben om wat bij te betalen helaas kon en wilde de verkoper daar niet op ingaan. In zak en as zag ik haar terug komen vanaf de middenbaan nu zit zonder voor haar bruikbare telefoon en veel angst voor wat er komen gaat. Ikzelf als min of meer buitenstaander had wat meer begrip van Ritel verwacht en kan mij niet ontrekken aan de gedachte dat er valse voorlichting aan haar is gedaan mede alleen al een telefoon van 59€ te verzekeren voor 85€ jaarpremies.
Kom op Titel maak je naam en een droom voor haar waar. Vr. Gr. hvdent

Respuesta de Ritel
Bij Ritel een nieuwe Google Pixel 8a gekocht. Al snel begonnen de problemen met steeds opnieuw opstarten. Het toestel is 3 x voor reparatie bij Ritel aangeboden en is hiervoor bij elkaar 12 weken weggeweest. Ritel weigerde de telefoon onder garantie om te ruilen. Uiteindelijk zelf contact met Google moeten opnemen en werd er na diverse sessies toegezegd het toestel om te ruilen. Echter dit werd geen nieuwe maar een refurbished. Ritel reageert niet op mijn bezwaren en doet hier niets mee. Ik koop dus bij Ritel een nieuwe telefoon met "garantie" en eindig met een refurbished telefoon waarvoor een nieuwprijs is betaald.
Mijn advies koop ergens anders als je service en garantie verwacht.
Helaas heeft de winkel het toegezegde omruilen onnodig moeilijk gemaakt en moest ik er een aantal keren voor terugkomen. Na contact met het hoofdkantoor en ingrijpen van hen kon het toestel uiteindelijk wel worden omgeruild.

Respuesta de Ritel
snelle en goed hulp en advies . advies met humor

Respuesta de Ritel
Zeer betrokken en proactief. Zo wil je geholpen worden!

Respuesta de Ritel
Ik was op zoek naar een gsm voor mijn vrouw. Haar A52S heeft momenteel problemen met bluetooth. Ik werd benaderd door de verkoper en hij adviseerde een A56 wat de opvolger zou zijn van dit toestel. Op zich allemaal prima maar tot het op prijs aankwam. Op de website van Ritel zelf stond dit toestel voor €299,- maar de verkoper vroeg €349,-. Hij vertelde ons dat hij voor €299,- het toestel inkocht en dit toestel niet voor deze prijs kon leveren. Wel kon hij nog iets aan de prijs doen wanneer hij e.e.a. moest overzetten of er accessoires bij werden gekocht. Ik vertelde de verkoper dat we alleen een toestel nodig hadden. De verkoper zei 'dan kan ik niets voor jullie betekenen'. 'Goed, dan zien we af van de koop zeiden we'. Wij vonden het immers niet eerlijk wanneer online iets voor €299,- wordt aangeboden en men er in de winkel €50,- meer voor vraagt. Onderweg naar de uitgang werd ons nog nageroepen: "Weer jammer voor de lokale ondernemer!!" Toen wist ik dat ik hier nooit meer moest zijn. Wat een arrogante en brutale verkoper! Wij kopen altijd lokaal maar ons laten afzetten kan ik overal. Ik koop het toestel wel bij een ander!

Respuesta de Ritel
Vandaag bij Ritel in Goes een nieuw toestel gekocht met een los sim only abonnement.
We hadden een hele fijne verkoper.
We werden snel en duidelijk geholpen, kennis van zaken. Ook het overzetten is een prima service.
Kortom echt een aanrader om naar Ritel te gaan.

Respuesta de Ritel
Ik ben inmiddels twee keer bij deze telecomwinkel in Tilburg geweest. De eerste keer, ruim twee jaar geleden, om een abonnement voor mijzelf en mijn dochter af te sluiten. Toen ben ik erg goed geholpen en was ik zeer tevreden.
Nu, twee jaar later, ben ik opnieuw teruggegaan om mijn eigen abonnement te verlengen en daarnaast twee nieuwe af te sluiten. Net als de vorige keer was de service uitstekend: alles werd duidelijk uitgelegd, alle vragen netjes beantwoord en alles werd direct geregeld.
Complimenten aan manager Gijs en ook aan de medewerker die mij heeft geholpen (ik weet zijn naam helaas niet meer, sorry).
Beiden namen uitgebreid de tijd en zorgden voor een fijne ervaring.
Als kers op de taart kreeg ik ook nog een mooie luidspreker cadeau. Bedankt voor de fijne service en tot over twee jaar!

Heel goede service.
Ondanks wat problemen met het betalen met de creditcard, ben ik zeer te spreken over de service die me geboden werd . ook was de aanbieding van mijn nieuwe Galaxy A36 5G eene behoorlijke mee valler. zeker een zaak die ik kan aanraden

Respuesta de Ritel
Verleden jaar bij Ritel Spijkenisse een nieuwe smartphone gekocht met goede uitleg en het overzetten van mijn gegevens werd ook uitstekend afgehandeld. Ook als er zich een probleem voordoet, wordt dat direct vakkundig afgehandeld. Top!

Respuesta de Ritel
Donderdag 31 juli naar Ritel Etten-Leur gegaan om mijn bijna antieke Samsung te vervangen. Ben geholpen door Harm op een wel heel fijne manier: Rustig, geïnteresseerd, vakkundig, zeer vriendelijk. Alles was heel snel geregeld. Geen verkooppraatje maar het ging om wat ik wenste. Ben nu sinds 2 dagen de eigenaar van een Samsung A56. En ben heel erg blij met mijn mobiel en de klantvriendelijkheid van Harm van Ritel Etten-Leur

Respuesta de Ritel
Zeer fijne winkel, de service is super. Als er iets is met mijn telefoon, helpt hij gelijk. Super vriendelijk personeel, super zaak. Bedankt en ik kom zeker terug als ik wat met mijn mobiel heb.

Respuesta de Ritel
Goede en nette sevice, verstand van zaken en goed mee denken. Echt top.

Zeer slechte ervaring.
Was er voor verlenging van 2 abbonementen. Het verlengen van de eerste ging goed.
Toen wer er gevraagd screenprotector plaatsen...
Maar er werd ff geen prijs bij genoemd a 25€
Bij de verlenging vam het 2e abonnement werd er eerst een verkeerd bijbetaal bedrag genoemd wat door ze collega rechtgezet moest worden.
Vervolgens was de telefoon niet op voorraad (ok kan gebeuren) dus zpu de telefoon er de volgende dag zijn.
Ik de volgende dag bellen en toen kwam het verhaal dst ik zelf de telefoon via een belletje afgezegd zou hebben terwijl dit niet zo was.
Al met al een heel raar zaakje.
Ze zullen wel te weinig verdienen op die telefoon en dan krijg je dit..
Voor mij nooit meer deze winkel!!!

Aardig duo m/v!
Behulpzaam en doen wat extra.
Erg vriendelijk en professioneel.
Nooit eerder geweest maar bij een volgend probleem ga ik zeker hier naar terug.
Aanrader!

Respuesta de Ritel
Vandaag naar Ritel Delft, ivm met een hack bij een buurman. Ik werd heel prettig te woord gestaan en geholpen. Complimenten.

Respuesta de Ritel
Más información sobre otros tipos de reseñas.