Ritel Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bij Ritel Barendrecht ( Middenbaan) nieuwe telefoon gekocht met een Eagle Glass screen protector die onverwoestbaar zou zijn. In de winkel was er zo gezegd een op de toonbank geplakt en ok moc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Doordat de Vodafone winkels niet meer bestaan,idem de KPN winkels kwamen wij via via bij RITEL in Naaldwijk .Super geholpen daar aan mijn nieuwe telefoon,daar gekocht,goede uitleg en duidelijk,kortom... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een telefoon gekocht voor een reis naar China met het doel daarop Chinese apps te instaleren. Toen bleek dat op dit toestel geen e-sim kon geïnstaleerd worden, anders dan mij was gezegd door de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In verband met een defecte telefoon, had ik snel een nieuwe nodig. Na wat onderzoek op internet zag ik bij Ritel een mooie telefoon met abonnement op de website. S’morgens de bestelling gedaan en nog... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de accesorios para teléfonos celulares
  6. Tienda de electrónica

Sobre Ritel

Escrito por la empresa

✅ Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
✅ Alle telefoons en netwerken
✅ Voor zowel nieuw als verlenging
✅ Onafhankelijk advies op maat
✅ Altijd voordelige deals!

Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.

Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

58 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nu voor de tweede keer super geholpen

Ik ben inmiddels twee keer bij deze telecomwinkel in Tilburg geweest. De eerste keer, ruim twee jaar geleden, om een abonnement voor mijzelf en mijn dochter af te sluiten. Toen ben ik erg goed geholpen en was ik zeer tevreden.

Nu, twee jaar later, ben ik opnieuw teruggegaan om mijn eigen abonnement te verlengen en daarnaast twee nieuwe af te sluiten. Net als de vorige keer was de service uitstekend: alles werd duidelijk uitgelegd, alle vragen netjes beantwoord en alles werd direct geregeld.

Complimenten aan manager Gijs en ook aan de medewerker die mij heeft geholpen (ik weet zijn naam helaas niet meer, sorry).
Beiden namen uitgebreid de tijd en zorgden voor een fijne ervaring.

Als kers op de taart kreeg ik ook nog een mooie luidspreker cadeau. Bedankt voor de fijne service en tot over twee jaar!

20 de septiembre de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je onwijs mooie review! Wat leuk om te lezen dat je na 2 jaar weer terug bent gekomen omdat de service van onze collega's naar wens was. Erg fijn dat je nu weer een goede ervaring hebt gehad door Gijs en zijn collega. Graag tot ziens (over 2 jaar ;)) in onze winkel in Tilburg!

Heel goede service

Heel goede service.
Ondanks wat problemen met het betalen met de creditcard, ben ik zeer te spreken over de service die me geboden werd . ook was de aanbieding van mijn nieuwe Galaxy A36 5G eene behoorlijke mee valler. zeker een zaak die ik kan aanraden

28 de agosto de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat het ondanks een moeizame betaling toch allemaal nog goed is gekomen. Veel plezier met je nieuwe Samsung Galaxy A36 en wees altijd welkom terug bij Ritel Tilburg!

Goede service!

Verleden jaar bij Ritel Spijkenisse een nieuwe smartphone gekocht met goede uitleg en het overzetten van mijn gegevens werd ook uitstekend afgehandeld. Ook als er zich een probleem voordoet, wordt dat direct vakkundig afgehandeld. Top!

5 de agosto de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je goed geholpen bent bij de aankoop van je nieuwe smartphone en met het over zetten van je gegevens door onze collega's van Ritel Spijkenisse. Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel!

Ritel Etten-Leur is Top!

Donderdag 31 juli naar Ritel Etten-Leur gegaan om mijn bijna antieke Samsung te vervangen. Ben geholpen door Harm op een wel heel fijne manier: Rustig, geïnteresseerd, vakkundig, zeer vriendelijk. Alles was heel snel geregeld. Geen verkooppraatje maar het ging om wat ik wenste. Ben nu sinds 2 dagen de eigenaar van een Samsung A56. En ben heel erg blij met mijn mobiel en de klantvriendelijkheid van Harm van Ritel Etten-Leur

31 de julio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Wat goed om te lezen dat je op een fijne manier geholpen bent door onze collega Harm van Ritel Etten-Leur. Heel veel plezier met je nieuwe Samsung A56! Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel!

Zeer fijne winkel

Zeer fijne winkel, de service is super. Als er iets is met mijn telefoon, helpt hij gelijk. Super vriendelijk personeel, super zaak. Bedankt en ik kom zeker terug als ik wat met mijn mobiel heb.

30 de junio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je 5-sterren review. Wat fijn om je lovende woorden over onze winkel in Berkel en Rodenrijs te lezen. We zien je graag terug in onze winkel, groetjes Team Ritel

Goede en nette sevice

Goede en nette sevice, verstand van zaken en goed mee denken. Echt top.

30 de junio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en kennis van onze collega's van Ritel Berkel en Rodenrijs! Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte ervaring.

Zeer slechte ervaring.

Was er voor verlenging van 2 abbonementen. Het verlengen van de eerste ging goed.

Toen wer er gevraagd screenprotector plaatsen...

Maar er werd ff geen prijs bij genoemd a 25€

Bij de verlenging vam het 2e abonnement werd er eerst een verkeerd bijbetaal bedrag genoemd wat door ze collega rechtgezet moest worden.

Vervolgens was de telefoon niet op voorraad (ok kan gebeuren) dus zpu de telefoon er de volgende dag zijn.

Ik de volgende dag bellen en toen kwam het verhaal dst ik zelf de telefoon via een belletje afgezegd zou hebben terwijl dit niet zo was.

Al met al een heel raar zaakje.

Ze zullen wel te weinig verdienen op die telefoon en dan krijg je dit..

Voor mij nooit meer deze winkel!!!

17 de julio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor uw bezoek aan onze winkel en voor het delen van uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u niet volledig tevreden bent met uw ervaring, en lichten graag een en ander toe ter verduidelijking.
Tijdens uw bezoek hebben wij het eerste abonnement zorgvuldig afgerond. U heeft toen tijdens de betaling geen vragen gesteld of opmerkingen gemaakt over de prijs. Daarom zijn wij verrast dat dit later alsnog als punt van kritiek naar voren komt.
Voor het tweede abonnement had u interesse in een toestel dat op dat moment niet op voorraad was. U heeft daarbij zelf het juiste bijbetalingsbedrag genoemd. Er was inderdaad kort verwarring omdat mijn collega de pagina niet had ververst, waardoor een andere prijs zichtbaar was. Na controle door een andere collega is de correcte prijs alsnog bevestigd, hetzelfde bedrag dat u eerder zelf had genoemd.
U heeft vervolgens aangegeven dat u het toestel wenste te bestellen. Op uw verzoek hebben wij deze bestelling geplaatst.
Enkele uren later heeft u echter telefonisch contact met ons opgenomen om de bestelling te annuleren, omdat u het toestel inmiddels elders direct kon meenemen. De annulering is netjes doorgevoerd en het betreffende telefoonnummer komt overeen met het nummer dat u bij ons had opgegeven.

We streven altijd naar transparantie en klanttevredenheid.

Groet,
Ritel Delft

Aardig duo m/v!

Aardig duo m/v!
Behulpzaam en doen wat extra.
Erg vriendelijk en professioneel.
Nooit eerder geweest maar bij een volgend probleem ga ik zeker hier naar terug.
Aanrader!

18 de julio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te lezen dat de klantvriendelijkheid en service van onze collega's van Ritel Goes gewaardeerd wordt. We zien je graag de volgende keer weer in onze winkel, groetjes Team Ritel!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vandaag naar Ritel Delft

Vandaag naar Ritel Delft, ivm met een hack bij een buurman. Ik werd heel prettig te woord gestaan en geholpen. Complimenten.

15 de julio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze collega's van Ritel Delft. Graag tot ziens in onze winkel, groetjes Team Ritel

Fijn geholpen door Bo

Fijn geholpen door Bo
Vriendelijk, ervaren en geduldig
Terwijl ik zat te wachten hielp zij op deze manier ook een aantal oudere klanten. Top!

11 de julio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor het achterlaten van een positieve review! Wat fijn dat je goed en geduldig geholpen bent door onze collega van Ritel Oud-Beijerland, graag tot ziens in onze winkel! Groetjes, Team Ritel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn abonnement is vlekkeloos verlengd…

Mijn abonnement is vlekkeloos verlengd zonder enige moeite en dan op meest voordelige maniler.
Ik dank hiermee ritel Delft voor de beste klantvriendelijkheid.

2 de julio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de service en klantvriendelijkheid van onze collega's van Ritel Delft. Veel plezier met je verlengde abonnement en graag tot ziens, groetjes Team Ritel!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je woord slecht geholpen

Je woord slecht geholpen

5 de julio de 2025

Respuesta de Ritel

Hi, wat vervelend dat je ontevreden bent over onze winkel in Oud-Beijerland. Onze winkel staat juist bekend om de goede aandacht richting klanten, vandaar onze score van 4,5/5. We balen er van dat dit blijkbaar niet goed gelopen is, zou je contact met ons op kunnen nemen zodat we met u kunnen kijken voor een goede oplossing?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik wordt elke twee jaar goed geholpen…

Ik wordt elke twee jaar goed geholpen als ik mijn abonnement verlengd.
Aardige lui goede service 👍.

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over de service van onze collega's van Ritel Etten-Leur en dat je elke 2 jaar tevreden je abonnement verlengd! We zien je graag weer bij Ritel!

Prima uitleg

Prima uitleg , vriendelijk geholpen en snelle sevices en daar hadden ze dummy's wat ik persoonlijk beter vind om een keuze te maken

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je goed en snel geholpen bent door onze collega's van Ritel Barendrecht en dat de dummy's jouw keuze makkelijker gemaakt hebben! Graag tot ziens in onze winkel

Valorada con 4 estrellas sobre 5

4.7 sterren - Toch...

Update:
Gelukkig maar mijn aankoop was onbeschadigd in de pakketpunt geleverd.
Maar nog maals, als je klanten tevreden wilt houden, zeker moet betrouwbare bezorging optie aanbieden.
Dus op een rijtje:
+Klantservice van Ritel
beantwoord op elke mijn mail vrij snel
+ Pakket met hele goede verpakking

- Post. Nl als bezorger - afknapper

Ik raad af met thuisbezorging optie bestelling te plaatsen bij Ritel.

***
Ik ben echt benieuwd hoe kan deze bedrijf 4.7 sterren krijgen. Ik heb dure telefoon besteld met de optie thuisbezorging. De bezorging mislukt ondanks dat ik de hele dag thuis heb gebleven, bezorging bij de postnl pakketpunt wordt pas volgende dag... en ik... de hele dag klachten schrijven bij Ritel en Postnl. Want ene stuurt me bij de andere. En geen enkele houdt zich aan de beloofte... En uitendelijk kost me veel meer geld dan bij een dure bedrijf gaan en daar telefoon kopen - Zelfs retour kost me geld!

Respuesta de Ritel

We hebben inmiddels meerdere malen contact gehad over je bestelling. Deze heb je op 26 juni geplaatst en wij hebben deze op 26 juni ook overgedragen aan PostNL. De aflevering door PostNL stond gepland op 27 juni, maar die geven aan dat ze je niet thuis hebben getroffen. Daarom is je bestelling doorgestuurd naar een PostNL pakketpunt op 10 minuten loopafstand van je woonadres. Je bestelling ligt daar sinds gisteren klaar tot 4 juli.
Jammer genoeg hebben wij geen invloed op de afhandeling door PostNL. Wel kunnen zowel jij als wij daarover een klacht indienen. Echter ben je daar op dit moment niet mee geholpen.

Je hebt aangegeven daarom nu je bestelling te willen annuleren. Daarbij hebben we aangeven dat we je een kosteloos retourlabel toesturen als je dat wenst, of dat je kunt wachten tot PostNL je bestelling aan ons retourneert wanneer je deze niet ophaalt.Zodra we je retour hebben verwerkt betalen we het volledige aankoopbedrag terug. Het is ons dus niet duidelijk waarom je denkt dat hier kosten voor je aan verbonden zijn.
Uit de track&trace informatie van PostNL blijkt overigens dat je je bestelling inmiddels hebt opgehaald. We wensen je dan ook veel plezier met je nieuwe toestel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergoed en vriendelijk geholpen door…

Supergoed en vriendelijk geholpen door de winkelmaneger

19 de junio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je review, wat fijn dat je goed geholpen bent door onze collega van Ritel Berkel en Rodenrijs! Graag tot ziens in onze winkel

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verlengen van het abonnement was snel…

Verlengen van het abonnement was snel telefonisch geregeld. Superservice!

13 de junio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle service en het telefonisch verlengen van je abonnement! Graag tot ziens bij Ritel!

Reminders verlenging.

Ik vond het fijn dat ik gebeld werd dat onze abonnementen konden worden verlengd en dat dit telefonisch geregeld kon worden.

11 de junio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor het achterlaten van een review! Wat fijn dat je onze extra service met het telefonisch verlengen apprecieert en gebruik van gemaakt hebt, graag tot ziens bij Ritel!

Goede hulp van gijs

Goede hulp van gijs. Leuke medewerker. Ik kom het liefste als gijs er is.

7 de junio de 2025

Respuesta de Ritel

Bedankt voor je review, wat fijn dat je goed geholpen bent door onze collega Gijs van Ritel Tilburg en dat je voor hem terug komt. Graag tot ziens in onze winkel!

8 consejos para escribir buenas reseñas.