Roba.dk Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Modtog grillbesik der efter 3 gange opvask i hånden ligner noget der er flere år gammelt. Kontaktede kundeservice som mener at der vil komme patina på den slags bestik. Bestikket er 10 dage gammelt og... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Overtrædelse af købeloven - pas på dette firma. Firma optræder ulovligt ved ikke at ville indgå dialog om udbedring af skader på produkt, der er fotodokumenteret skadet ved ankomst. Firma skriver i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte TRAMONTINA grill bestik mandag morgen. Skrev en mail senere på dagen om det kunne blive afsendt samme dag, da det er en fødselsdagsgave til torsdag. Fik svar tilbage at det egentlig først l... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har bestilt en havepejs… fandt lige den rigtige ved Roba og bestilte den fluks 😊 super let, fik den leveret få dage efter og samlede den uden problemer. Et lækkert produkt som matchede mine forventn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Ferretería
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Vidriería
  4. Tienda de parrillas
  5. Tienda de suministros de cocina

Escrito por la empresa

Roba.dk er en professionel isenkræmmer, med mange års erfaring indenfor kvalitetsprodukter til dit hjem.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

46 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rigtig fin oplevelse.

Rigtig fin oplevelse.
Bestilte knive og gafler, om mandagen den 30 juni og pakken var klar til afhentning i pakkeshop 1 juli. Pakken var pakket godt ind, og det hele var i orden.

Vh Moni

30 de junio de 2025

Mangel blev afhjulpet hurtigt

Jeg fik det jeg havde bestilt tilsendt kort tid efter bestillingen. Desværre manglede der noget. Manglen blev afhjulpet hurtigt efter min henvendelse om det. Jeg er meget tilfreds med den gode service og handler der gerne igen.

1 de junio de 2025

Respuesta de Roba.dk

Hej Pernille, Mange tak for din fine anmeldelse den er vi meget glade for her i hos os i Kliplev. Godt at vi hurtigt fik afhjulpet manglen - Velkommen tilbage en anden gang.

mvh - roba.dk Kundeservice

40 års fødselsdagsgave

Jeg bestilte en Bon Feu Havegril,til min svigersøn 40års fødselsdag.
Der blev lidt udfordringer med levering, så jeg var bange for ikke at få den i tide.
Men Klaus,og hans team "stod på hovedet" for at det sku' lade sig gøre😁
De klarede det til tiden,jeg er ovenud lykkelig.
Dejligt at handle et sted,hvor Kunden er i" højsæde"og det betyder noget for dem,at gøre en' tilfreds.
Stor ros herfra👏💪☺️
Vh Eva Holst

23 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Stegepladen vrider sig

Stegepladen vrider sig, når den bliver var, og det er ikke ok til den pris.
Designet er flot og leveringen var til tiden - men det kompenserer ikke for den dårlige kvalitet på stegepladen.

21 de abril de 2025

Hej Thomas,

Tak for dit skriv - jeg kan ikke se at kundeservice har modtaget en reklamation fra dig/Jer med den nødevendige foto dokumentation - Det gør det således lidt svært for os at gøre noget - vi går herfor udfra at problemt har løst sig ved brug af varen. - til info har vi ellers ingen reklamationer på dette bålsted.

mvh roba.dk kundecenter

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kunde…

Jeg har aldrig oplevet så dårlig kunde service. Hold jer langt væk fra denne leverandør. Jeg sendte en vare retur på grund af en bule, jeg får beskeden om at varen var gennemgået inden de afsendte den men de vil ikke dokumentere det overfor mig. Nu sidder jeg så her og har givet dem 2300kr og et bålfad som de selvfølgelig beholder og sikkert sender til en anden de kan snyde. Jeg skriver her da de ikke svare på mail.

26 de marzo de 2025

Hej Maria/Kunde,

Jeg kan se at kundeservice har haft mail korrepondance med dig 2 gange. Den første hvor du indberetter en skade på den købte vare - Du undlader dog at fremkomme med den relevante dokumentation i form af billeder - ligeledes informeres nedennævnte til dig i samme mail:

Tak for din mail. Varen er tjekket inden afsendelsen herfra. Der er herfor 2 muligheder for at en skade kan opstå, det kan være en transportskade eller at skaden kan være opstået efter modtagelse.

Indberetnings fristen for transport skader som skal dokumenteres med billeder af skaden på varen samt eventuelle skader på forsendelses emballagen skal indberettes indenfor 2-3 hverdage efter modtagelsen jvf. vore handelsbetingelser. Man har som modtager Pligt til at tjekke varen for skader og indberette disse umiddelbart efter modtagelsen. Dette er ikke sket vi kan se at varen er udleveret d. 3/3 – 2025.

Da evt. transportskade ikke er indgivet umiddelbart efter modtagelse må skaden herfor være opstået efter modtagelsen. Man hæfter jvf. Vore handelsbetingelser, selv for skader opstået efter modtagelsen.

Selvom dette er informeret vælger du at sende varen. Vi har pakken stående, hvilken kan gensendes til dig, om vi modtager relevant forsendelse label.

mvh - roba.dk Kundecenter

Varen er i top kvalitet

Varen er i top kvalitet. Sanni er super sød og kunde venlig. Dejligt jeg fik lavet en aftale vedr min henvendelse.

28 de febrero de 2025

Hej Janne,

Tusind tak for din fine anmeldelse den er vi rigtig glade for her i kliplev - Og Sanni er bare en af vore guldklumper. Vi kan se at du har handlet hos os flere gange hvilket vi er endnu gladere for. Mange tak for det.

mvh roba.dk - Kundeservice

Hej Lars,

Mange tak for den flotte anmeldelse den er vi rigtig glade for - dejligt du er glad for dine nye Piskeris fra Oldemors træredskaber samt vores leverings hastighed, som er noget vi gør en del ud af (at være hurtige).

mvh roba.dk - Kundecenter

Enkelt

Hurtigt og effektivt

27 de febrero de 2025

Hej Jon,

Rigtig mange tak for de mange stjerner dejligt du er tilfreds med vores effektivitet samt hastiged - noget vi gør en del ud af at være, så ekstra dejligt når det påskønnes.
Vi håber dit nye Tramontina Pizza & Grill / Steakbestik Rødtræs greb vil tjen dig godt de næste mange år.

mvh roba.dk Kundeservice

Super god service

Super god service

27 de febrero de 2025

Hej Poul-Martin.

Tak for de mange stjerner dem er vi rigtig glade her hos os i Kliplev - dejligt du er tilfreds med vort serviceniveau. Vi håber du vil få fornøjelse dit nye Hailo Trible Affaldssystem til indbygning i mange år fremover.

mvh roba.dk Kundecenter

God hjemmeside og hurtig forsendelse

God hjemmeside og hurtig forsendelse

21 de febrero de 2025

Hej C. Snerle,

Mange tak for de fine stjerner dem er vi glade for hoer i Kliplev.

Super godt at du finder vores side god og er tilfreds med vores hastighed vedr. forsendelsen.

Vi håber samtidigt at du er glad for dit nye Hailo Dobbelt Udtræks Affaldssystem 2 x 15 Liter.

mvh roba.dk - Kundecenter

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.