Modtog grillbesik der efter 3 gange opvask i hånden ligner noget der er flere år gammelt. Kontaktede kundeservice som mener at der vil komme patina på den slags bestik. Bestikket er 10 dage gammelt og... Ver más
La empresa ha respondido
Overtrædelse af købeloven - pas på dette firma. Firma optræder ulovligt ved ikke at ville indgå dialog om udbedring af skader på produkt, der er fotodokumenteret skadet ved ankomst. Firma skriver i... Ver más
La empresa ha respondido
Bestilte TRAMONTINA grill bestik mandag morgen. Skrev en mail senere på dagen om det kunne blive afsendt samme dag, da det er en fødselsdagsgave til torsdag. Fik svar tilbage at det egentlig først l... Ver más
La empresa ha respondido
Har bestilt en havepejs… fandt lige den rigtige ved Roba og bestilte den fluks 😊 super let, fik den leveret få dage efter og samlede den uden problemer. Et lækkert produkt som matchede mine forventn... Ver más
Roba.dk er en professionel isenkræmmer, med mange års erfaring indenfor kvalitetsprodukter til dit hjem.
Kliplev Søndergade 10,, 6200, Aabenraa, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Købte 2 skohorn. Det ene blev sendt i en forkert størrelse. ROBA sendte med det samme et nyt, i den rigtige størrelse, uden ekstra beregning, og uden vi skulle besvære os med at sende den forkerte vare tilbage.
Skohornene har i øvrigt en rigtig god kvalitet.

Respuesta de Roba.dk
Altid tilfreds med at handle hos jer. Bliver leveret straks.

Respuesta de Roba.dk
Jeg kontaktede kundeservice før køb, for at sikre mig at det kunne nå frem, da det skulle bruges til gave. Det lovede de mig det kunne og jeg bestilte. Rykkede for min ordre fredag, skulle bruges lørdag aften, kundeservice skrev at den blev afsendt fredag og nok skulle nå at komme. Den kom først mandag! Det er ikke god kundeservice :(

Respuesta de Roba.dk
Fik en udepejs, Bonfeu, i fødselsdagsgave. Den var blevet trykket via fragten, da giveren modtog den. MEN fordi det var til gave blev den ikke pakket ud før 14 dage senere og derfor kunne jeg ikke få den byttet. Der var også kommet lidt rust hist og pist… selvom der på hjemmesiden står den er rustfri. Men det er den ikke. Det i drømmende de da jeg nævnte det iforbindelse med min klage over ovnen var blevet trykket. Nu har den stået ude sommeren over og er total rusten. Man kan bestille i sort og rust. Jeg ønskede mig en sort, men nu er den total rust.
Det tossede af det hele var at firmaet godt kunne se at ovnen var blevet trykket (på det billede fragten havde taget og sendt som bevis på de havde leveret pakken) Men de ville ikke bytte den.
Så alt i alt en mega dårlig oplevelse med en meget rusten pejs og total dårlig service
Vh Pia

Respuesta de Roba.dk
Godt tilbud, og meget hurtig levering. Gode hjemmeside der var nem at navigere i, og som gav tryghed.

Respuesta de Roba.dk
Hjælpsom og super venlig kundeservice.
Jeg havde nogle forespørgsler vedr det produkt jeg ønskede at købe og fik hurtig, venlig og super kvalificeret hjælp med mine spørgsmål.
Produktet lever fuldstændig op til mine forventninger.
Hurtig levering og fin beskyttende indpakning af produktet.
Kan helt sikkert anbefale at købe flotte og spændende produkter til grill-hjørnet i haven hos Roba.

Respuesta de Roba.dk
Fin og hurtig service. Varer lever op til ønske

Respuesta de Roba.dk
Fint bålfad, men ærgerligt at læse i brugsvejledningen at et Cortenstålsbålfad kan være skadeligt for børn. Det ville have været fint at kunne læse i specifikationen for produktet inden jeg købte det.

Respuesta de Roba.dk
Jeg købte en terrassevarmer/pejs, en Bonfeu Bongiano LP. Den blev leveret få dage efter bestillingen. Der gik nogle uger inden jeg fik den samlet. Wokringen er ikke rund, har et fladt sted. Vil helt sikkert virke, ser bare ikke så pænt ud. Når man kigger ind i den, så ses lys der hvor skorstenen er skruet på, håber ikke der siver røg ud der. Det undrer også at der vælges koniske skruer, i stedet for skruer med fladt hoved. Og den er samlet ordentligt, er tjekket. Er også spændt på at tænde op, for i lågen er der en lille møtrik på hængslet hvor der er plast i, håber ikke det smelter. Jeg sendte billeder til firmaet, troede bl.a. selv at wokring, rist og låg skulle kunne ligge ovenpå men det var ikke meningen. Blev gjort opmærksom på at klager skal sendes inden 8 dage. De skriver at al udendørs varer inspiceres inden afsendelse, er der noget i vejen er det nok transportskader. Der er små blanke steder uden maling på flere dele, kan ikke være sket under transporten. Til slut skriver de at jeg skal være opmærksom på at den ikke er rustfri som der står på hjemmesiden (det er nu fjernet fra hjemmesiden). I svaret fra Roba skriver de: bemærk at varen ikke er rustfri som der står på hjemmesiden! Hvorfor skrive det?Der er ved at komme rust på den ene fod. Har heldigvis også købt en 'regnfrakke' til den. Er som sagt sikker på den vil virke, er ikke så pæn som jeg forventede. Skulle måske have valgt rust modellen fra start. Ærger mig over at jeg ikke samlede den da den ankom, ville have returneret den på stedet. Vil måske kigge på forbrugerrådets hjemmeside.

Respuesta de Roba.dk
En super god service, med smil og god forklaring.