Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindåligt!!!!! Gör en beställning och får en bekräftelse! Och sen händer inte någonting!!! När man försöker fråga vad som händer så får man bara svar från AI att de inte kan hitta någon info på m... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

otroligt otrevliga och dålig service Har väntat i 6 dagar på min robotdammsugare från dom. Får den tillslut och upptäcker då att det är fel dammsugare. Meddelar då att jag har fått fel och då säg... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Funktionen med bevakning av restnoterad produkt funkade bra. När jag fick mailet om att displayen åter fanns i lager var det bara att klicka på länken och lägga till den i varukorgen. Men blev lite... Ver más

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

Robotexperten.se startades 2009 och har sedan dess levererat robotar till de svenska hemmen och företagen. Vi är ledande inom vårt område och är auktoriserade återförsäljare av våra varumärken.

2,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Reklamerade poolrobot

Kan tyvärr inte lämna nåt omdöme än då roboten ej fungerade. Reklamerade och hoppas att jag får en fungerande.
Mvh Kent Borg

6 de julio de 2022

Hej Kent,

Jag kan tyvärr inte hitta någon order på ditt namn. Vill du vara snäll och kontakta mig på Petter.skolgund@bagarenochkocken.se om du fortfarande har problem med din robot?

MVH Petter BoK

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lite lång väntan på batteriet men det…

Lite lång väntan på batteriet men det kan accepteras. Värre är det med vår robot och den så avlägsna servicen. När roboten ändå inte fungerar planerar vi att kasta ut den och istället inhandla en robot med nära och fungerande service.

27 de junio de 2022

Hej Per,

Tack för att du hör av dig till hos här på Trustpilot.
Vi får beklaga att om du är missnöjd med att er robot måste skickas för att kunna ses över. Vi erbjuder ju dock alltid fraktsedlar samt snabb service vid fel som täcks av garanti/reklamationsrätten.

Men vi förstår att det kan vara önskvärt att ha en fysiska verkstad nära sig.

MVH Petter Robotexperten

Oseriöst företag

Detta företag skickar nu sina paket med pajasföretaget Budbee och dessa levererar inte till kunderna. Så man blir blåst på sina pengar för det man betalat.

24 de junio de 2022

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att ni har fått en dålig upplevelse med oss och Budbee. Vill du vänligen mejla mig på Petter.skoglund@bagarenochkocken.se så kan jag hjälpa er så att ni får era varor.

Mvh Petter.S

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan inte lämna något omdöme då det är…

Kan inte lämna något omdöme då det är 10 dagar sen jag beställde och jag har fortfarande inte fått varan

22 de junio de 2022

Hej Niklas,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att ni inte har fått dina varor i tid.
Vill du vänligen kontakta mig på Petter.skoglund@bagarenochkocken.se så kan vi kika vad som har skett.

MVH Petter.S

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Worx Landroid L

Enkelt att beställa, Snabb leverans

19 de junio de 2022

Hej Kjell,

Tack för detta fina omdöme. Vi är glada att ni blev nöjda med köpupplevelsen.

Önskar dig en trevlig sommar.

MVH Petter.S

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag älskar min robot

Jag älskar min robot, men det som irriterande är att man inte kan ställa in osynliga väggar på själva roboten utan man måste köpa till någon liten maskin som ska stå på golven och hindrar dammsugaren att gå på vissa ställen. Min förra robot hade en sådan inställning i maskinen.

15 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kommunikationen mellan er och Postnord…

Kommunikationen mellan er och Postnord verkar va katastrof, i min orderbekräftelse står det lev 1-4 vardagar men det är inget som meddelats till leverantören. Verkar nu som att Postnord tror att dom kan leverera när dom känner för det!!!
Har försökt få kontakt med er men inget svar där heller, kanske därför jag får detta, vem vet?

4 de junio de 2022

Hej Carina,

Jag får verkligen beklaga att du inte mottagit din order. Vill du vara snäll och återkomma med ditt ordernummer till oss på info@robotexperten.se så hjälper vi dig vidare därifrån.

MVH Petter Robotexperten.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.