Jag beställde mina varor för tre veckor sedan och jag har fortfarande inte fått dessa. När jag ringer det nummer som finns på deras hemsida så är numret ur bruk. Har försökt att maila ett flertal gång... Ver más
La empresa ha respondido
Köpte en ljuddämpande gardin som som skulle föreställa vit ser även väldigt vit ut i annonsen, men den är allt utom vit går åt det gråa hållet är ni ute efter vit köp inte denna gardin 3+1 i vit för... Ver más
La empresa ha respondido
Bor i lägenhet i ett trångt trapphus och installerade ett Yale Doorman och behövde tyvärr justera avståndet i karmen för att få låset att fungera. Plötsligt uppkom ökat missljud från trapphuset efter... Ver más
La empresa ha respondido
Helt suverän support. Fick mail om förslag, tips och råd efter att jag varit i samtal om hur jag ska tänka för att gå tillväga för att begränsa ljudnivån från vårt Trumrum. Jag rekommenderar verkligen... Ver más
La empresa ha respondido
Hos oss kan du köpa SilentSwede ljudabsorbering eller ljudisolering till din bil, studio, kontor eller hem. SilentSwede® är en ljudisolering och ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® har en självhäftande baksida av högsta möjliga kvalité så du slipper att "kladda" med extra lim. Alltid Fri frakt, 5-års garanti, Snabb leverans, Säkra betalningar. Välkommen.
Löparevägen 4, 29439, Sölvesborg, Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Vacker ljuddämpande tavla. Enormt utbud; både bra och dåligt, tog tid att leta och att bestämma sig. Leveranstid relativt lång (ca 3v). I stort mycket nöjd.

Respuesta de Silentswede
Köpte en ljudabsorberande tavla avsett för ett litet rum. Den hade ingen som helst effekt. Produkten gick inte heller att returnera och reklamationen godtogs inte. Kan verkligen inte rekommendera Silentswede.

Respuesta de Silentswede
Toppen!! Köpte en stor vacker ljudabsorberande tavla och den var magisk!! Numera har jag ett tyst och ljuvligt kök :) Hade även en chattkontakt och fick all den hjälp jag behövde, jag hade lite frågor om små ljudabsorbenter och fick den hjälp jag behövde, toppen!!

Respuesta de Silentswede
Kanon att man kunde beställa prover gratis!
Plattorna jag köpte var snygga och gör sitt jobb.

Respuesta de Silentswede
Mycket hjälpsam personal, och snabb leverans. Materialen fungerar bra - nu är det ganska tyst mellan grannen och mig. Mycket nöjd.

Respuesta de Silentswede
Bra service och snabb leverans.
Kvaliteten motsvarade förväntningarna = bra kvalitet!

Respuesta de Silentswede
Isolerade förbränningstoalett som låg vägg i vägg med sovrum. Helt klart mycket lägre ljudnivå, 35 mm köpte vi

Respuesta de Silentswede
Bra leverans och enkelt köp men varan motsvarade inte mina förväntningar. Den självhäftande tejpen klarar inte montering i tak.

Respuesta de Silentswede
Beställde varuprov som efter att ha pratat med kundtjänst skulle ta ca. 3-4 dagar att få. Det tog 3 veckor innan paketet kom och de hade lyckats blanda ihop leverans och fakturaadress (vilket hade gjort att paketet med rätt postnummer men fel gatunamn sorterades bort i posten). Under dessa tre veckor var kundtjänst inte till någon hjälp alls och de verkade inte ens veta hur de skulle hantera ett ärende som detta utan sa hela tiden att de ”måste prata med högkvarteret”. De erbjöd ingen kompensation när det var dags för den riktiga beställningen (trots att deras slarv orsakat nästan en månads försening för bygget) och skicket den ljudabsorberande mattan kom i var sådär.
Vet inte ifall det var jag som hade världens otur eller ifall det var SilentSwede som inte tar hand om sina kunder, men nästa gång vänder jag mig nog till deras konkurrenter istället.

Respuesta de Silentswede
Jag e fullkomligt jättenöjd över mina köp från Silent swede.
Jättebra kvalitet o superbra service.

Respuesta de Silentswede
Verkar vara bra grejer än så länge har dock bara hittills monterat inte testkört, kan tycka priset är lite högt bara.

Respuesta de Silentswede
väldigt snabba leveranser o väldigt bra grejer.
Toppen!

Respuesta de Silentswede
Jättebra kvalite lätt o jobba med. Snabbt åtgärdat leverans problem fast de var inte erat fel.

Respuesta de Silentswede
Väldigt bra med provexemplar, jag kommer att beställa här 👍

Respuesta de Silentswede
Jag fick problem med dem men det löste sig proffesionellt och det uppskattas.

Respuesta de Silentswede
Snabb leverans. Jag är jätte nöjd.