Meget rodet butik , kom der for mange år siden , der var det en flot butik , idag syndes jeg det ligner et bombet lokum , synd den falder sådanne hen.
Localización
Cambiar localizaciónRoersvej 33, 5000 Odense, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Ver más
La empresa ha respondido
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Ver más
La empresa ha respondido
Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Información de contacto
Roersvej 33, 5000, Odense, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Venligt og opmærksomt personale og fin…
Venligt og opmærksomt personale og fin pris

Perfekte medarbejder :)
Jeg ville købe nogle batteri-adaptere, men blev pænt forvirret da de havde nogle stik som jeg ikke kunne greje. det fik en yderst behjælpsom og tålmodig medarbejder dog hurtigt forklaret og vist, så jeg endte med at købe købe 3 pakker med ro i sindet..
Mange tak :)

Super hurtig levering
Bestilte en julegave online, da den ikke var på lager i min lokale Silvan.
Inden en time fik jeg en mail, at min vare var pakket og klar.
Næste dag blev den leveret ved døren hjemme hos mig.
Så kan det ikke gøres hurtigere.

Respuesta de SILVAN - Odense
Nemt at afhente med click og collect
Nemt at afhente med click og collect - hjælpsomt personale.

Et godt sted at handle
Et godt sted at handle. Vi købte en slåmaskine, som var lidt defekt. Vi fik den byttet af venlig personale.

Super god betjening
Super god betjening, kort og præcist.
Fik præcis den hjælp, som jeg havde brug for.
Altid venligt personale.

Selvom det var i 2 pakker
Selvom det var i 2 pakker, kom det samtidigt til min pakkeshop og nemt at bestille

Onlinekøb
Jeg bestilte på nette, de kom 2 dage efter. Hurtig og effektivt

Hurtig og nemt
Hurtig og nemt. Hurtig levering. Kunne godt have ønsket mig en besked ved levering, da den kom to dage før beregnet. Ville have været skidt hvis jeg ikke var komet hjem den dag, da pakken var sat foran døren.

Morten spreder godt humør
Morten i Odense C spreder godt humør - og så en regnvåd og trist lørdag eftermiddag.
Tak for det

Der var leveret flisesten
Der var leveret flisesten, men 2 var knækket på pallen. Men der var et mindre lager hos Silvan, h or jeg uden diskussion fik byttet til nye sten der var ok.

Sublim kundeoplevelse
Jeg gik i Silvan i Ballerup for at købe et skur, der var på tilbud i tilbudsavisen. Desværre havde de ikke varen og de kunne ikke bestille den hjem, da hovedkontoret havde lukket for bestilling i systemet.
Der var 2 muligheder. Enten bestilte jeg til levering, eller også kunne jeg hente den selv. Ved bestilling til levering var leveringstiden 23/2-2026 og ellers var varen på lager i Silvan Odense, Roersvej 33 eller i Silvan Aalborg. Vi bor på Sjælland, men jeg har en sød veninde, der skulle fra Jylland til Sjælland som kunne tage den med til os.
Hvad vi ikke var klar over er, at når man lejer en trailer via Freetrailer, så skal den afleveres samme sted, som hvor man afhenter og så var den mulighed ude.
I stedet ringede jeg til Silvan på Roersvej og talte med Malthe Andersen og jeg kan simpelthen ikke rose den service han gav nok.
Dagen efter at jeg havde talt med Malthe og forklaret mit problem ringede han tilbage til mig og havde fået fikset en transport og levering hjem til mig og prisen var i den grad til at være i.
Alt forløb til perfektion og den ekstra mil Malthe gik for at jeg kunne få mit skur var imponerende. Jeg kan derfor kun give 5 stjerner 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 men hvis det var muligt gav jeg gerne flere.

Respuesta de SILVAN - Odense
Rigtig god vejledning da jeg skulle…
Rigtig god vejledning da jeg skulle købe materialer til at slibe min køkkenbordplade og gåde råd til opgaven.
Stor anbefaling herfra👍😄

Respuesta de SILVAN - Odense
Click and Collect, ikke nemt, men besværligt.
Odense 08.10.2025 - Click and collect...! Fraværende personale, blev sendt frem og tilbage i forretningen....! Dårlig skiltning og vejledning! Minimal plads til at læsse på.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.