Meget rodet butik , kom der for mange år siden , der var det en flot butik , idag syndes jeg det ligner et bombet lokum , synd den falder sådanne hen.
Localización
Cambiar localizaciónRoersvej 33, 5000 Odense, DK
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Ver más
La empresa ha respondido
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Ver más
La empresa ha respondido
Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Escrito por la empresa

Información de contacto
Roersvej 33, 5000, Odense, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg købte online fra jeres butik i…
Jeg købte online fra jeres butik i Odense Centrum en vindrueplante, Vindruebusk, Vitis vinifera don muscat-muscat bleu, Ø17 cm, men da jeg hentede ordren, blev jeg overrasket over, at de gav mig en spire af en anden plante, ikke druer, så jeg returnerede ordren med det samme, og beløbet blev refunderet, vel vidende at det fremgår af hjemmesiden, at der er 6 stk., og da medarbejderne søgte efter ordren, ville de give mig noget andet igen med den begrundelse, at det var det, der blev efterspurgt, og det var en spire af en anden type, og jeg fortalte dem, at dette ikke er druer. Det ser ud til, at jeres medarbejdere slet ikke kender planter, og da jeg selv søgte efter ordren, fandt jeg ingen vindrueplanter, selvom det fremgår af siden, at der er 6 stk. tilgængelige. Jeg er ked af det, fordi jeg ikke fik min ordre, selvom jeg kørte en time i bil for at bestille og kom tilbage tomhændet.

Respuesta de SILVAN - Odense
Nem bestilling m Click og collekt
Nem bestilling m Click og collekt. Venlig og hurtig levering i butik.
Da det er 1. gang jeg benytter dette, forekom info på skærm ift indtastning af tal uklar🤔 og måtte bede anden kunde om hjælp.

Respuesta de SILVAN - Odense
Suveren service ved Silvan Odense C…
Suveren service ved Silvan Odense C Roersvej
Jeg er sendt ind efter et tagvindue og har gips arm men den kvindelig medarbejder var sååå sød og spurgte og hun ikke skulle gå med ud og læsse det for mig ❤️ så ros til hende

Respuesta de SILVAN - Odense
Nem og effektiv udlejning af…
Nem og effektiv udlejning af tæpperenser. Ingen problemer, og flinkt personale

Respuesta de SILVAN - Odense
Ikke det jeg havde bestilt og købt
Jeg har bestilt og købt en Makita grensav med batteri og oplader i Silvans E-shop. Pakken kommer, og der er ikke batteri og oplader med. Jeg har fulgt op med deres kundeservice.
Det var ikke lige det som jeg havde planlagt.

Respuesta de SILVAN - Odense
Virksomheden er meget dårlig til at…Virksomheden er meget dårlig til at håndtere kunder. Jeg købte en plæneklipper, og den gik straks i stykker. Jeg brugte den ikke, fordi den ikke virkede, og de gikV
Virksomheden er meget dårlig til at håndtere kunder. Jeg købte en plæneklipper, og den gik straks i stykker. Jeg brugte den ikke, fordi den ikke virkede, og de gik ikke med til at erstatte den efter en dag efter købet.

Respuesta de SILVAN - Odense
Jeg havde fundet en jotun farve i et…
Jeg havde fundet en jotun farve i et andet byggemarked men de havde ikke køkken og bad maling.
Så gik jeg i Silvan og de fandt en løsning. De kunne nemlig tone en Dyrup ud fra det farvekort jeg kom med.
Super god oplevelse.

Respuesta de SILVAN - Odense
Varen jeg bestilte ved klik og hent
Varen jeg bestilte ved klik og hent, levede helt op til mine forventninger og det samme gjorde den personlige betjening :-)

Respuesta de SILVAN - Odense
Rigtig god maskine og fantastisk…
Rigtig god maskine og fantastisk fantastisk betjening af en kjær dame👌🤗

Respuesta de SILVAN - Odense
God vare til attraktiv pris med hurtig…
God vare til attraktiv pris med hurtig levering. Absolut 5 stjerner værd.

Altid god service
Altid god service
Tak Morten
Det lykkedes med de maler pinde, nu skal jeg bare bruge flere. Kommer og køber flere om en uge eller to😄

Respuesta de SILVAN - Odense
Super hurtig og super fin service
Super hurtig og super fin service ved en reklamation, havepavilionen kom i brug i weekenden 🙂
Mange tak Silvan Odense C

Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering, men emballagen var ikke intakt, det giver usikkerhed.

Respuesta de SILVAN - Odense
Det gik hurtigt fra vi bestilte til …
Det gik hurtigt fra vi bestilte til varer kunne hentes. Silvan Odense

Respuesta de SILVAN - Odense
Altid nemt at leje værktøj og redskaber…
Altid nemt at leje værktøj og redskaber hos Silvan i Odense!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.