Peter Skafte ApS - Fadøl, Sodavand & Kildevand Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt spillede! På Danmarkshistoriens varmeste dag stod Peter Skafte for kolde fadøl til vores havefest. Bestilling, levering, opsætning og afhentning foregik lige som aftalt og fleksibelt.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har hentet fadøl her flere gange, altid er de klar som aftalt. Har brugt deres tekniske telefonservice en fredag aften kl. 21:30, der bliver svaret og hjulpet, men denne gang topper servicen ud over h... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte 5 fustager øl, med anlæg og bord. Anlægget blev sat op efter aftale og hentet igen til aftalt tid. Vi havde også kontaktet firmaet pr. telefon for at få flere fustager med en vi førs... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brugte Skafte.dk nu over flere omgange - både i forbindelse med arrangementer i firmaet og privat. Hurtigt respons, gode priser. Levering og afhentning sker lige efter bogen. Jeg er så beg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Almacén de cerveza

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Levering af øl & sodavand samt fadøl. Slip for besværet og lad os køre det lige til døren og tage de tomme kasser med retur.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har lige haft lejet fadølsanlæg her i…

Har lige haft lejet fadølsanlæg her i weekenden og mens alt andet har været problematisk, så har oplevelsen med skafte været sublim! jeg troede på et tidspkt. der måske var noget galt med køleren og ringede på nr og efter en kort snak kunne i konstatere alt var godt. Det fungerer super godt med servicen og selve anlægget. Jeg vil helt sikkert leje her igen og anbefale det til alle der skal holde fest og ikke er sikker på hvor de skal leje. Tak!

13 de septiembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu flere gange lejet anlæg og…

Jeg har nu flere gange lejet anlæg og købt øl her. Sidste weekend hvedeøllen, som fint kan supplere hvidvin, og så selvfølgelig pilsneren, som er fremragende. Der er altid god og hurtig service og tingene spiller bare.

28 de junio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Platan sælger noget dejligt tjekkisk…

Platan sælger noget dejligt tjekkisk øl. Denne gang blev det IPA og Pilsner som begge var perfekte til en havefest i godt vejr.
Anlægget er supernemt at tilkoble - og der kommer koldt øl ud allerede efter 5 minutter:)
Vi kommer igen....

24 de junio de 2020

stor oplevelse med fadøl

stor oplevelse med fadøl. Fadøl smager klart bedre end flaske- og dåseøl efter vores opfattelse og det bidrog til at gøre vores studenterfest rigtig god. Anlægget fungerede uden problemer og vejledningen var en god hjælp. Et mindre potentiel forbedringsforslag kan være, at Skafte ved modtagelsen med det samme mailer en kvittering for afleveret anlæg og fyldte fustager, hvis man beder om det (jeg skulle spørge to gange, inden jeg fik den).

22 de junio de 2020

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.