Det er den mest ringe Oplevelse for hvordan man betaler sin restskat da jeg synes det er en umulighed at få lov til at betale sin nye restskat for 2025hvor man ellers lige havde fået penge tilbage fr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har kommet til at indtaste to steder min årlig indkomst så jeg skulle betale skat af 2 x løn reelt set har jeg kun fået løn en gang nu står jeg og skal betale nogen fiktive penge 150.000 som jeg aldri... Ver más
ALT hos skat er simpelthen håbløst. De laver fejl i beregninger, tilbageholder penge uden grundlag, er fuldstændig ligeglade med alm. kendte forældelsesregler og nægter at tilbagebetale penge, til... Ver más
Har netop siddet samlet i kø hos dem i halvanden time. De kører rundt i det og stiller mig om til de forkerte, samt de har et ton af medarbejdere til at ordne 1 ting af gangen, og kun (ofte 0... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2
Información de contacto
Lerchesgade 35, 5000, Odense C
- www.skat.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg betaler 10000 i skattetillæg til…
Jeg betaler 10000 i skattetillæg til skat selv om jeg ikke har modtaget påmindelse. Jeg betaler alt til tiden. Nu får en gigantisk skattetillæg, på et Holding jeg er ved at lukke ned. 10.000 Det er fuldstændig ude sf proportioner.
Jeg har haft problem med registrering…
Jeg har haft problem med registrering af min forskudsopgørelse. Med hensyn til at få den rettet
til, fik jeg hurtigt svar og hjælp på min henvendelse
Mange tak
Nimeni nu raspunde la telefon sunt…
Nimeni nu raspunde la telefon sunt niște nesimțiți
De tørrer mig bagi og snyder mig for…
De tørrer mig bagi og snyder mig for mange tusinde kroner, fordi de ikke har styr på tingene eller i øvrigt kender lovgivningen. Skal man "danse" med dem, vil det tage mig så meget tid og koste så mange ressourcer, at jeg i stedet må leve med blot at blive snydt for anslået 10.000kr, måske meget mere.
Ingen support overhovedet
Forstår ikke, at Skat overhovedet har et telefonnummer, når det er helt umuligt at komme igennem til deres support... "Alle linjer er optaget prøv igen senere", hvorefter der bliver lagt på - uanset hvilken dag, der er tale om, og uanset hvilket tidspunkt på dagen!
Jeg er frustreret over hvorfor de ikke…
Jeg er frustreret over hvorfor de ikke understøtter Mastercard som betalingsmulighed - da jeg ikke har Dankort, som det ikke er muligt for mig at få.
Man kan heller ikke komme til at tale med skat, da er er meget svært at komme igennem - når man så endelig er kommet igennem, så får man at vide at de ikke kan hjælpe.
Den frustrede
Elendig service
Elendig service
Umulig at ringe op og ubrugelig chatbot på hjemmesiden samt manglende muligheder i selvbetjening i forhold til ændring af afdrag af restskat fx eller indberetning af ændringer på tidliger årsopgørelser
Og når man endelug kommer igennem telefonisk blir da bare lagt på fordi man har et øjebliks dårlig forbindelse det er under alt kritik det er trods alt stakkestyrelsen ogikkekundeservice hos Fona
Tænker det er vigtigt når man ringer til dem
Vi kan lige såvel give alle vores penge…
Vi kan lige såvel give alle vores penge til indvandrene, som at betale skat!!!
Skat sender en strøm af helt…
Skat sender en strøm af helt ligegyldige mail om tidligere års skat.
Man forstår godt, hvorfor vi skal betale mere og mere i skat, når de bruger pengene på dette nonsens.
‘Forstår ikke at ministeren ikke griber ind?
Utroligt at man som borger ikke kan…
Synes faktisk 1 stjerne er lige i overkanten, havde det været en privat virksomhed havde de aldrig fået en kunde igennem tilfredshedsundersøgelse.
Mvh.
Tonni
Motorkontoret online ( alle fysiske er…
Motorkontoret online ( alle fysiske er lukket)
Får forkerte oplysninger efter 45 minutters tlf ventetid,det resulterede i at køretøjet blev registreret tilbage til sælger det kostede 340 kr som ikke kan fås tilbage,,hele systemet er til at lukke op og skide i hvis man kunne finde lynlåsen ,total fiasko og 0 hjælp at hente hos totalt uvidende tlf personale...rent tyveri...
KORRUPTION SOLGT SOM VELFÆRD
1. Er stort set umuligt at komme igennem.
2. Fleste medarb. misforstår bevidst, for derved ikke at
yde den GIGA skattebetalte support man ernæres af.
Den i øvrigt massivt korruptions-skatte-bestukkede,
såkaldte presse i DK, er naturlivis helt, eller næsten
stille med sammenbruddet, (helt generelt), med det
evigt kørrende "Velfærds-mantra", som har stået på
i 60 år. (kaldet: De nordiske rige velfærdssamfund)
Ikke til at komme i kontakt med
Har fået ny skatteopgørelse da jeg har været VIGOindkøber og blevet beskattet af det , har sendt kørselsregnskab ind , det har de så ikke lige modregnet, og telefonen henviser tidligt og sent til hjemmeside 🤢🤢🤢
SKAT – Danmarks mest effektive røver, nu med ventetid
Kæmpe cadeau til SKAT.
Det kræver nemlig en helt særlig form for talent at hive over halvdelen af ens indkomst – og så stadig få det til at føles som om, man skylder dem en tjeneste bagefter.
Jeg taler som en af de heldige: ren topskat, 58 %. Det betyder, jeg får lov til at betale for både min egen og to andres velfærd. Velbekomme.
Til gengæld får man jo... ventetid, og masser af den. Telefon? Nix. Det er kun til pynt. Kontakt via mail? Jojo, du kan sende én – og så kan du passende tage på sabbatår, lære at spille cello og få en ny hofte (egenbetalt naturligvis), mens du venter på svar.
3 måneder står der. Det er løgn. Det er minimum 3 statslige måneder – hvilket som bekendt er lig med "måske aldrig".
Og mens du venter? Så tikker renten. 9 %! Det er flot. SKAT er nemlig ikke bare skattevæsen – de er også Danmarks mest aggressive inkassobureau, drevet af dine egne penge.
Det mest imponerende? Du må ikke selv rette fejlene i deres system. Det skal de. Men hvis de ikke når det, så... ja, så er det selvfølgelig dig, der betaler regningen. Klassisk plot twist.
Vi har skabt et samfund, hvor det eneste der fungerer, er opkrævningen. Man kan ikke tale med nogen, ikke ændre noget, ikke få hjælp – men man kan til gengæld få en solid økonomisk lussing med et smil og et link til borger.dk.
Hvis det her er samfundskontraktens guldstandard, så må jeg spørge: kan man få den ophævet med opsigelsesvarsel?
Har igennem 3 måneder med opkald på ca…
Har igennem 3 måneder med opkald på ca 10 forskellige dage, prøvet at komme igennem til skat på telefonen, men det er stadig ikke lykkedes. Hjemmesiden er uoverskuelig og slet ikke brugervenlig (kommer fra en 32 årig der er vant til it, bygger hjemmesider selv osv). Utroligt at det virker til at ingenting fungerer.
Denne korttype støttes ikke
Syntes simpelthen det for dårligt at jeg som virksomhed har svært ved at betale til skattekontoen med et business debit mastercard fra danskebank.
Når jeg prøver at betale får jeg en besked"Denne korttype støttes ikke"
Come on vi i 2025. Hvorfor skal det være svært at betale til SKAT?.. vil i ikke have jeres penge? eller er det bevidst i har gjordt det svært så folk får renter?
Beskidt.
Utroligt at man som borger ikke kan…
Utroligt at man som borger ikke kan komme igennem på telefonerne. Det er endnu ikke lykkedes efter utalligeforsøg. Man får blot en besked om at der er for mange i kø, hvorefterlinjen bliver afbrudt. I burde absolut tilbyde en service, hvor man kan lade sig ringe op. Lige nu virker det som om at Skat sidder som en konge, der ikke behøver at stå til ansvar. Imens kan man blive plukket med vanvittige renter, fordi man ikke kan komme ind og gøre rent bord. Det er et Kafkask inferno.
Vores medier burde koncentrere sig om dette og vores politikere lige så.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.