Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er den mest ringe Oplevelse for hvordan man betaler sin restskat da jeg synes det er en umulighed at få lov til at betale sin nye restskat for 2025hvor man ellers lige havde fået penge tilbage fr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har kommet til at indtaste to steder min årlig indkomst så jeg skulle betale skat af 2 x løn reelt set har jeg kun fået løn en gang nu står jeg og skal betale nogen fiktive penge 150.000 som jeg aldri... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ALT hos skat er simpelthen håbløst. De laver fejl i beregninger, tilbageholder penge uden grundlag, er fuldstændig ligeglade med alm. kendte forældelsesregler og nægter at tilbagebetale penge, til... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har netop siddet samlet i kø hos dem i halvanden time. De kører rundt i det og stiller mig om til de forkerte, samt de har et ton af medarbejdere til at ordne 1 ting af gangen, og kun (ofte 0... Ver más

Información sobre la empresa

1. Asesor de impuestos
  2. Servicio de declaración de impuestos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

90 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Det er håbløst

Det er håbløst! Tror faktisk heller ikke selv de ved hvad de laver. Når man søger hjælp til deres vanvittige papirer bliver der sagt forskellige ting, så du har ikke chance for at vide om det du gør er rigtigt

12 de junio de 2025

SKAT

SKAT - En officiel dansk myndighedsinstitution.

Slukker for telefonadgangen, jeg har forsøgt at ringe til dem i 3 måneder, men kan ikke komme igennem.

I januar kunne man komme igennem uden problemer, i marts og derefter har der kategorisk været "Optaget" hver gang man forsøger.

Svineri, at den danske stat tillader sig sådan noget.

27 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Kig her

Jeg vil give min første stjerne som enighed med alle de andre på 1 stjerne, da jeg også er meget utilfreds med behandlingen under et opkald der ender med at røret bliver knaldet på.

Jeg vil så give anden stjerne, i håb om at fange noget opmærksomhed, da jeg vil sige at der er mulighed for at skrive til AI (som jeg på INGEN måde er fan af!). Men hvis man giver udtryk for ikke at have fået besvaret sine spørgsmål, hvilket jeg ikke fik, så bliver man stillet videre til en medarbejder, dog via Chat. Ikke fan, men bedre end ingenting.

Jeg tænker at det langt fra er alle der kan finde ud af at give nødvendige oplysninger den vej. Unge, Gamle, Folk med Nedsat Funktionsevne, mm.

Jeg håber der er nogle der opdager hvad der er skrevet og kan få mere hjælp.

28 de mayo de 2025

HÅBLØST umuligt

HÅBLØST umuligt, forsøger at komme igennem…

Konstant, samme besked…..
Vi har travlt - gå på web - BANG røret bliver lagt på !!!! ?

Man kan ikke klage over servicen.....for der er INGEN.

26 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ville ønske de havde en funktion så de…

Ville ønske de havde en funktion så de ringer til en, når det altid er umuligt at komme igennem til skat på telefonen. jeg har virkelig forsøgt at ringe mange gange og jeg har desværre et eller flere problemer jeg ikke kan løse selv, men det er umuligt at komme igennem til skat.

22 de mayo de 2025

Kan kun tilslutte mig

Kan kun tilslutte mig, hvad Ghita skrev den 19.4.25:

"Skat er den største joke i DK. Umulige at sende mail til, og når man endelig får sendt den, står der at de svarer om 20 dage. Ikke eksisterende kundeservice, og hvis du heldig kan du chatte med en robot 😂 intet fungerer og ingen får hjælp. Fedt"

20 de mayo de 2025

Skattestyrelsen

Denne anmeldelse er rettet til skattestyrelsen.

Man har nu besluttet at ændre beregningen på el regning til borger og husstande som opvarmer deres hjem med elopvarmning.

Så det fremover vil blive en hel del dyrere for disse husstande.
Som bruger en meget mere miljøvenlig og klima rigtig måde at opvarme deres hjem på.

Der har man nu valgt fra skattestyrelsens side at det skal være dyrere at bruge el til opvarmning i form af at man har lavet en beregning som straffer de husstande på en måde, sådan at det bliver dyrere i vinterhalvåret hvor man har brug for varme idet at man har valgt at de første 4000 kW strøm på den første del af året fra januar skal være fuld pris på strømmen, efter den nye beregningsmodel og som vil gøre det langt dyrere for dem der opvarmer deres hus på en klima og miljø rigtig måde.

Det er som om at skattestyrelsen håner os der opvarmer vores hjem på en mere klima og miljøer rigtig måde.

Den gamle beregningsmodel løb over alle årets 12 måneder som giver meget mere mening.

Det nu hvor man overvejer om man skulle have haft eller anskaffe sig et gasfyr eller en brændeovn i stedet for at tænke på miljøet og klimaet som husejer.

Men det er typisk den danske stat de tænker kun på penge penge penge,
og virker i det hele taget totalt ligeglad med klimaet og miljøet så længe det giver penge i statskassen og nærmest straffer dem der prøver at gøre det rigtige for miljøet og klimaet ved at varme deres hjem op på en klima rigtig måde.

Og det får da slet ikke folk til at tænke over at spare på strømmen nu, når man slet ikke får noget tilskud til el varme regningen under 4000 kW.

18 de mayo de 2025

Dybt ubehagelig oplevelse

Det ville være rart med lidt mere imødekommenhed og lydhørhed fra medarbejderne. Det er svært at forklare en situation, når man bliver afbrudt eller ikke får lov at tale færdig!
Jeg har netop talt med en af jeres medarbejdere, som desværre havde en meget ubehagelig attitude. Jeg oplevede ikke at få mulighed for at komme til orde, da samtalen foregik på hendes præmisser, og jeg blev afbrudt gentagne gange!

15 de mayo de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Syntes det er dybt dybt frustrende at man ikke kan komme i kontakt med dem

Syntes det er dybt dybt frusterende at jeg ikke har kunnet komme i kontakt med skat via tlf i 3 uger man kommer ingen gang i kø så kan vente. Skat tager 55% indtil man får skattekort og det har ikke været muligt at få det rette når at man ikke kan få fat i en medarbejder.

Dog vil jeg sige at når man først kommer i gennem så har. jeg de sidste 2 gange oplevet 2 erfarne og meget forstående medarbejdere som var kompetente empatiske og ikke minds utroligt dygtige til at lede en talblind som mig. Så stor tak til jeres med arbejdere

13 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Minus 5 stjener til skat.

Minus 5 stjener til skat.

Jeg har gæld til skat og vil gerne betale i den grad jeg kan, så fik jeg besøg af fogeden, jeg indgik en aftale om at betale med de penge, som var planlagt til hjælpemidler til min handicappet datter, fogeden lovede ikke at tage mere.

Men snydt blev jeg og endte med en lang næse og følte mig r.. rendt, da fogeden uden videre trak både de penge som skulle bruges til min invalide datte, men også alle de få 1000 kr, som skulle bruges til min kræftmedicin, så ikke alene endte det med at min datter ikke kunne få sit hjælpemiddel, men jeg måtte også opgive at købe min kræftmedicin og selvom jeg klagede over dette, var skat totalt ligeglad.

Da jeg så valgte at fortælle den næsvise medarbejder at de nu selv havde valgt at afkorte mit liv og efterfølgende at systemet ville komme til at hænge på min datter og ud fra skats valg, ville jeg nu ikke betale alt min gæld, men dø inden gælden var betalt, dette var skat ligeglad med.

Som den næsvise medarbejder sagde, at så måtte min familie bare arve gælden og dermed hænge på min restgæld, da jeg så oplyste at man ikke kunne arve gæld, blev jeg oplyst om at dette ikke passede og skat havde måder til at tvinge folk til at overtage gæld på.

Jeg sad tilbage med et indtryk af at skat var den nye tids mafia og de ved hjælp af trusler og vold, ville tvinge uskyldige borger til at betale gælde, som i henhold til loven, ikke kan arves.

Jeg har fået nok af skat og deres korrupte metoder, så jeg har søgt en advokat og søgt fri proces i en retsag imod skat.

Og hvis fogeden fra skat, igen dukker op ved min dør, vil vedkommende blive afvist og forevist en insolvens erklæring og så vil døren blive smækket i hoved på vedkommende og hvis fogeden har taget politiet med, har jeg garderet mig og fået af vide hvad jeg skal gøre af min advokat og det vil ikke ende godt for fogeden.

Men det er slut med at samarbejde med skat.

Det er bare utroligt, at borger der ikke har råd til at eksistere, stjæler skat stadig penge fra dem, men så snart de gyldne politikere kommer ind på christiansborg, så får de slettet deres gæld til skat og trækprocenten bliver til 0%.

Nedlæg skat og start forfra.

11 de mayo de 2025

Forfærdelig oplevelse hos SKAT i dag - Det kan simpelthent ikke passe

Forfærdelig oplevelse hos SKAT i dag.

Efter at have ventet 30 minutter på at komme igennem, og tidligere at have ringet omkring 200 gange i løbet af den sidste måned, blev jeg først mødt af en medarbejder som hverken kunne forklare mig noget omkring manglende indberetning af værdipapirer eller kunne forklare mig, hvorfor jeg skyldte SKAT penge.

Vi blev enige om at jeg skulle viderestilles til en der var kompetent nok til at give mig en forklaring. Jeg blev så viderestilt til Susanne, som forsøgte at give mig en forklaring som gav absolut 0 mening ift. hvorfor jeg skyldte SKAT penge, og da jeg så udfordrede hendes påstande og argumenter, endte hun med at lægge på.

Så her står jeg... endnu en privatperson som har absolut ingen ide om hvordan jeg skal navigere i et system, som selv SKAT's egne medarbejdere ikke har den mindste ide om hvordan fungerer.

Hvis jeg kunne have givet 0 stjerner havde jeg også gjort det.

Tak for ventetiden på de 30 minutter og for at lægge på efter jeg endelig kom igennem på kald nr 200.

7 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu har jeg prøvet i 14 dage at ringe…

Nu har jeg prøvet i 14 dage at ringe til dem. Flere gange om dagen. Og hver evig eneste gang får man smidt i hovedet at der er optaget prøv igen senere. HOLD NU KÆFT DET ER RINGE SERVICE. Ansæt sku da nogle flere folk. Det kan sku da ikke være rigtigt. ARRR

7 de mayo de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.