Det er den mest ringe Oplevelse for hvordan man betaler sin restskat da jeg synes det er en umulighed at få lov til at betale sin nye restskat for 2025hvor man ellers lige havde fået penge tilbage fr... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har kommet til at indtaste to steder min årlig indkomst så jeg skulle betale skat af 2 x løn reelt set har jeg kun fået løn en gang nu står jeg og skal betale nogen fiktive penge 150.000 som jeg aldri... Ver más
ALT hos skat er simpelthen håbløst. De laver fejl i beregninger, tilbageholder penge uden grundlag, er fuldstændig ligeglade med alm. kendte forældelsesregler og nægter at tilbagebetale penge, til... Ver más
Har netop siddet samlet i kø hos dem i halvanden time. De kører rundt i det og stiller mig om til de forkerte, samt de har et ton af medarbejdere til at ordne 1 ting af gangen, og kun (ofte 0... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Denne side er din adgang til SKAT.dk version 9.2
Información de contacto
Lerchesgade 35, 5000, Odense C
- www.skat.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
KAN DA BARE IKKE PASSE
KAN DA BARE IKKE PASSE, SKAT TAGER IKKE TELEFONEN OG FOLK SKAL SÅ BETALE BØDET, FOR IKKE AT KUNNE FINDE UD AF DERES OPGØRELSE. DET ER HAMRENDE FUSTRERENDE.
LUK DET INKOMPETENTE L...
STATEN BURDE VIRKELIG VÅGNE OP.
KAN ET ELLER ANDET MEDIE IKKE TAGE DET HER OP, HALVDELEN AF KLAGERNE HER PÅ SIDEN ER PGA DE IKKE ER TIL AF FÅ FAT I, OG FOLK BLIVER STRAFFET FOR IKKE AT BETALE RETTIDIGT.
De mangler ressourcer til at løfte deres ansvar
Det er desværre en meget udfordrende oplevelse at drive en lille hobbyvirksomhed i Danmark, primært på grund af de systemer og administrative krav, man som selvstændig bliver mødt med. Jeg oplever, at byrderne i form af indberetning, registrering og systemforståelse ikke står mål med den relativt lave økonomiske risiko, som en hobbybaseret mikrovirksomhed udgør for skattesystemet og samfundet generelt. Det får mig i alvorlig grad til at overveje, om det overhovedet kan betale sig at fortsætte.
Min hensigt har hele tiden været at gøre det korrekt og lovligt. Men med indførelsen af kunstnermoms bliver jeg nu pålagt momsregistrering som udøvende musiker, selvom min årlige omsætning er langt under 50.000 kr. Jeg oplever desuden, at det er umuligt at få overblik over min indberetning for 1. kvartal og at telefonisk kontakt er meget svær at opnå - det resulterer muligvis I at jeg bliver straffet for noget, hvor jeg har indberettet, men noget i systemet er fejlet (jeg stod oveni købet til at skulle have moms tilbage). Jeg her iøvrigt forsøgt at tilmelde mig, så jeg kan skrive til dem ved at følge deres guide og det er resulteret i at jeg bare er kørt i ring uden et kunne skrive til dem. Jeg er så træt af alt det her lige nu. Tænk at jeg muligvis får en bøde for det prøve at gøre alting rigtig og fordi jeg ganske simpelt ikke kan komme igennem til dem. Det synes jeg er fuldstændig himmelråbende frustrerende og hamrende uretfærdigt.
Det skal understreges, at dette ikke er en kritik af de enkelte medarbejdere, som jeg generelt oplever som både hjælpsomme og kompetente. Problemet ligger i den overordnede organisering, den uigennemsigtige informationsstruktur og en tilsyneladende mangel på ressourcer i forhold til det ansvar, organisationen er pålagt.
Skat
Skat. Dk udland under telefonnummer 72 22 28 92 er mere en falliterklæring.
Har prøvet uden held at få fat i dem i over en uge. Minimum 100 opkald.
Nul hjælp at hente. Min søn havde brug hjælp forbindelse med jobskift til DK. Det er en katastrofe, ingen steder at gå hen. Nu tager heller ikke telefonen. Skandale er det.
Ringe ringe ringe service
Ringe ringe ringe service
Som borger er telefon altid optaget og man skal ringe tilbage sener
Ingen vente kø intet ….
Ringe man op på erhverv er der både kø og ca tid i køen ..
Kan godt forstå nogen snyder skat nogen gange. Må jo gælde begge veje
Skat dk is worst company i ever met
Skat dk is worst company i ever met , legit scam , i mad my driving fredrag on annual statment and all the sudden they checking info if its right, its been 1,5 months they still checking not gonna eve talk about to reach them what an absolute circus.
Hvorfor anvender SKAT direkte links til…
Hvorfor anvender SKAT direkte links til Mastercard, når man skal betale bil afgifter. Det samme er sikkert gældende for efterbetaling af skat.
Det er vildt dyrt for staten og dermed os borgere.
SKAT burde benytte bankernes overførsler - ikke Mastercard.
SKAT.DK
Hvor er jeg dog træt, skuffet og SÅ mega irriteret på SKAT.DK .... jeg har ringet og ringet og ringet og ringet lige siden jeg kunne se min 2024 årsopgørelse - men hvad får jeg at vide: "alle linjer er optaget, prøv senere eller få svar på dine spørgsmål på vores hjemmeside" ... hva' F...... foregår der ..????
Jeg kan sq' da ikke få svar på MIT specifikke spørgsmål på SKAT hjemmeside .. 🤬 hvad skal jeg så gøre for at få hjælp ?!?!?!?
Jeg føler mig komplet idiot, inkompetent og latterlig ... men hva' f..... jeg er self' jo oss' kun pensionist 😵💫😵💫
"Alle linjer er optaget
"Alle linjer er optaget, prøv igen senere" 🫣😔🥴🥺 Har forsøgt at komme igennem i flere dage .... Er det SKAT i Danmark i 2025? Serviceniveauet er ikke eksisterende 😫
elendige service når man prøver at…
elendige service når man prøver at finde ud af hvordan man skal betale sin regning men uden held,telefon svarer siger ring senere. Men hvis du er fosinket med at betale så er de meget dygtige til at kræver gebyr.
ANSAT FLERE MEDARBEJDER .
Fantastisk god service og hjælp ved…
Fantastisk god service og hjælp ved kontakt til Skat i dag. Medarbejderen var super kompetent, meget behagelig og tålmodig at tale med, og førte mig step for step igennem, så jeg fik løst mit problem. Eneste anke er alt for lang ventetid på telefonen, ellers havde der været 5 stjerner 😊
Fuldstændig umuligt at komme igennem på…
Fuldstændig umuligt at komme igennem på tlf til både værdipapirer og alm skat, og chat bot kan ikke hjælpe. Har forsøgt mange gange dagligt de seneste 3 uger. Uanset tidspunkt bliver jeg bedt om at ringe op igen.. det er virkelig træls og mega dårlig sevice..
Vil man 'prøve ringe til skat på deres…
Vil man 'prøve ringe til skat på deres nummer 72221818, så flem alt om komme igennem, de eksistere nemlig ikke af personale. Har prøvet ringe +10 gang inden for en uge og får altid beskeden 'alle vores linjer er optaget' også klapper de røret på.
Hvis man så vil klage så skal der betales gebyr 'ekstra skat' har jeg læst på nette!!!!.
Umulig at komme i telefonisk kontakt…
Umulig at komme i telefonisk kontakt med. Har nu forsøgt i 3 timer, men får bare oplyst at jeg skal forsøge igen..
Virkelig dårlig service
Hvis SKAT var en privat virksomhed var den gået konkurs for længst
Her ville jeg have skrevet nogle ord om SKAT's kundeservice, men det er ikke muligt da jeg ikke har haft lejlighed til at opleve deres service.. Gennem de sidste 3 uger har jeg forsøgt at kontakte deres linje for værdipapirer næsten dagligt, men hver gang får jeg et autosvar om at alle medarbejdere er optaget og bliver smidt af med det samme. Ingen oplysninger om kø eller ventetid. På hjemmesiden kan man chatte med en robot som også afslutter chatten automatisk så snart man nævner ordet 'værdipapirer' og i stedet henviser til selvsamme telefonnummer, som man ikke kan komme igennem til! Det er så latterligt at man næsten ikke fatter det.
Man bliver flov over sit land
Umuligt at komme i kontakt med dem. Hverken på telefon eller chat. Har prøvet mange gange over flere uger i deres åbningstid. Man kommer ikke engang i en telefonkø. Man får bare at vide at alle linjer er optaget og at man skal prøve igen senere. Også selvom det er faktisk er fjortende gang man prøver!
Det er sørgeligt, at det er her vi er nået til. Danmark er i komplet forfald, hvad angår kundeservice og velfungerende løsninger for alt som ikke er 100% standard og digitaliseret. Eller når der sker noget uforventet. En fejl fx. Som der faktisk er mange af. Det gælder desværre både det offentlige og mange virksomheder. Servicekulturen, som egentlig aldrig har været imponerende i Danmark, har nået det niveau, hvor det nu ikke bare er enormt ringe, men decideret defekt. Man bliver flov over sit land.
Hvorfor er det ikke længere muligt at…
Hvorfor er det ikke længere muligt at ringe op til SKAT??? Jeg har haft brug for hjælp som måske ikke lige kan klares af en forældre. Hvad foregår der? 😡
Jeg har forsøgt at ringe til skat i 2…
Jeg har forsøgt at ringe til skat i 2 uger uden held.
Telefonen går direkte på svareren hver eneste gang, uanset hvornår man ringer.
Komplet uacceptabelt.
Aldrig benyt deres “vi ringer tilbage” funktion!!
Jeg kommer igennem til SKAT Per telefon efter mange opkald hvor svaret bare har været “alle linjer er optaget” og så bliver der lagt på. Men denne gang, blev jeg sat i kø med en forventet ventetid på omkring 10 min. De tilbyder så at ringe mig op når det bliver min tur, så jeg ikke skal sidde i røret. Jeg gennemgår deres steps for dette, og gæt engang? DE RINGEDE ALDRIG TILBAGE!! Jeg har prøvet at komme i kontakt i ugevis! Deres chat på hjemmesiden henviser til at man skal ringe, det er flot ….
Umuligt at komme igennem
Har ringet omkring 100 gange til Skat på 72221818 (spredt ud over en uge på forskellige tidspunkter). Det er ALDRIG muligt at komme i telefon kø. Simpelthen et umuligt system. Jeg må vel bare prøve 4-500 gange mere og sammenlagt bruge 4-5 arbejdsdage på at forsøge at komme i kontakt med dem. Tjuhej hvor det går.
Dette system burde laves om man ringer…
Dette system burde laves om man ringer og kommer igennem så siger de at de har travl og så er du dømt ude Hvad sker der !!!!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.