Har aldrig haft så god en skiferie! Normalt går det meste af min skiferie med at have ondt i ben og fødder, men efter et besøg hos Skibutikken - hvor jeg blev anbefalet Nordica HF 85 W skistøvler... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Skibutikken kan varmt anbefales, er kommet der i mange år og sådan et højt service niveau skal man lede længe efter. Fantastisk!
Fantastisk service. Vi købte to par ski og de fandt dem der passede os bedst. De giver sig tid til at høre vores behov. Spørger meget ind til hvilke niveau, stil og teknik man har inden de overhove... Ver más
Som "nye på ski" har vi fået en helt fantatisk hjælp og vejledning af Jesper hos Skibutten. Vi startede med købe skitøj og var åbne om vi var lidt usikre på om det overhovedet var noget for os... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Webshop og butik med kæmpe udvalg af ski, skitøj og skiudstyr fra de bedste mærker, og med prisgaranti. Findes ikke billigere. Køb af eksperterne!
Información de contacto
Sensommervej 34 A1, 8600 , Silkeborg, Dinamarca
- anders@skibutikken.dk
- www.skibutikken.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Flink og kompetent service
Har ik prøvet skiene endnu
Har ik prøvet skiene endnu, men hurtig levering og go betjening ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ufattelig god service!
Hurtig betjening men dyr fragt
Super fin hjemmeside med stort udvalg…
Super fin hjemmeside med stort udvalg og hurtig levering. Helt sikkert en god oplevelse
Hurtig og meget venlig betjening
Hurtig og meget venlig betjening
Alt var perfekt
Alt var perfekt. Det er længe siden, jeg har bestilt noget, hvor alt bare spillede fra start til slut. Bindingerne var korrekt indstillet, og leveringen var lynhurtig. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til skibutikken.
God service og hurtig betjening
God service og hurtig betjening
God vejledning og hurtig levering
Nye langrendsski på 2 dage :)
Jeg ringede torsdag middag og fik super god hjælp og vejledning. Lørdag middag ankom de nye ski, og jeg kunne komme ud på tur - både ski og støvler passer perfekt.
Super god vejledning til køb af ski
Super god vejledning til køb af ski. Fik de helt rigtige. God tryghed i at man kan prøve skiene en uge og bytte såfremt de ikke passer.
God hjemmeside og godt udvalg.
God hjemmeside og godt udvalg.
Hurtig levering 😀😀
Fin og hurtig handel👍👍
konkurrencedygtige priser og lynhurtig…
konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering
Hurtig og effektiv ordrehåndtering
Hurtig levering af kvalitetsstøvler
Hurtig levering. Kvalitetsstøvler til god pris.
Virkelig god service og hurtig…
Virkelig god service og hurtig levering, bestilte torsdag kl 17 og modtog fredag kl 9
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.