Knap så god service på værkstedet! Vores bil skal have lavet en obligatorisk opdatering, som tager hele dagen. Vi afleverer bilen tidlig morgen og skal hente om eftermiddagen. Da vi ankommer om efte... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super god service og professionel behandling Købte min brugte Skoda Fabia. Venligt personale, god rådgivning og en tryg handel hele vejen igennem. Tak for handlen Kim, håber vi ses igen, når fabiaen... Ver más
Vi havde vores Skoda Superb til service. Efterfølgende skulle vores bil synes. Værkstedet mente, der var brug omfattende reparationer, der var nødvendige før et syn. Vi tog bilen til et andet værkste... Ver más
Vi har igennem en årrække fået serviceret vores Skoda Fabia hos Skoda Herning. Vi har været super glade for servicen, prisen og hjælpen fra værkstedet. Kæmpe ros til Martin og Anders. Vi er dog de... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Åbningstider: man-fre : 9:00 - 17:00 søn :11:00 - 16:00
Información de contacto
Hvidkildevej 5, 7400, Herning, Dinamarca
- www.skoda-herning.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Perfekt hjælp fra salg og service…
Byttede for et år siden en Skoda Karoq til en Enyaq i en rigtig god handel efter super god rådgivning fra salgsafdelingen. Nogle småfejl på bilen er fo nyligt blevet 100 % løst under garantien. Tak for god behandling.
Forfærdelig service fra…
Forfærdelig service fra værkstedsteamet, specielt værkføreren. Kommer som kunde ud med en bil, som indeholder en klar fejl i airconditionanlægget, og som resultater i vibrationer i rattet periodisk, men da de ikke kan mærke vibrationerne vil de ikke gøre noget, tværtimod får man at vide "er det nødvendigt at gøre det til et problem ". Øhh ja skoda, bil havde kørt 20000km, og kun 1 ½ gammel, samt kostet tæt på 400.000,-
F... en l.... service, og attitude i udviser...
Dejlig butik
Dejlig butik, (god kaffe❤️)
pæne velholdte demobiler.
Den ene ansat (tænker det var en elev) virker ikke helt oppe på dupperne.
Til trods var han meget medgørlig og hjælpsom.
God vejledning, man føler de taler fornuftigt og ikke bare presser en masse salg og tilbud ned over dig
Super service og vejledning både i…
Super service og vejledning både i forbindelse med valg af bil men absolut også mht. udstyr.
Flot bilhus, både udstilling og værksted var pæn og indbydende.
Utroligt kompetent personale. Det er ikke den sidste bil jeg har købt her.
Kvalitet og service helt i top
Fik kompetent og reel vejledning i valget af ny bil, en god handel og helt generel rigtig god service gennem hele forløbet.
Endnu en gang har vi fået en monster…
Endnu en gang har vi fået en monster god service af Servicerådgiver Lars og hans værkstedsteam.
Første gang jeg har mødt et Skoda værksted der tænker ud af boksen og ikke bare smider en dyr løsning i nakken på mig som kunde.
Fedt i er så pragmatiske og fedt i yder den kanon service som i gør.
Forsæt med det gode arbejde :-)
Mvh
La experiencia Trustpilot