3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,6

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop leaset en Cupra Tavascan…

Jeg har netop leaset en Cupra Tavascan fra AGN, og det var helt igennem en fantastisk oplevelse. Min kontaktperson/sælger Jonas var på 24/7 og havde god tålmodighed til alle min “første gangs elbils-spørgsmål”. På alle måder en behagelig og kundeminded ung fyr. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg leaser min næste bil igen! Tusind tak for en god oplevelse, vi ses om 4 år.

3 de julio de 2026

ADVARSEL

ADVARSEL – køb ALDRIG her uden at have set bilen først!

Handl aldrig hos Volkswagen Ringkøbing uden at have set bilen med egne øjne – og betal ALDRIG noget, før du har fået dokumenteret, at alt aftalt er udbedret. Forvent heller ikke nogen form for hjælp eller ansvar, når først handlen er gennemført – selv ikke på en bil til 700.000 kr.

Jeg var så naiv at stole på det, jeg fik oplyst over telefonen. Sælgeren virkede venlig og troværdig og gav mig indtryk af, at bilen sagtens kunne købes ubeset. Den var kun et år gammel og havde kørt 33.000 km – og den ene fejl, jeg blev gjort opmærksom på, blev jeg lovet var udbedret.

Det var den ikke.

Jeg måtte selv bruge tid og penge på at få bilen tilbage til udbedring og undvære den i en uge. Det kunne jeg endda have levet med – hvis de ellers havde taget ansvar.

I stedet blev jeg mødt af det ene løftebrud efter det andet. Jeg fik gentagne gange at vide, at de ville bestille en ny alufælg, fordi den medleverede var for medtaget – men intet skete. Jeg fik at vide, at man ventede på tid hos deres lakværksted – men igen: ingen handling.

Desuden var bilens udvendige plastdele og stafferinger ødelagt – angiveligt i forbindelse med deres ”klargøring”, hvor polermiddel var brændt fast i overfladerne og ikke kunne reddes. Bilen var ved levering så beskidt, at jeg måtte køre direkte til professionel rengøring. De sagde ærligt, at de sjældent havde set noget så ulækkert.

Og da jeg endelig forsøgte at få lukket sagen med en faktura for det lovede arbejde, blev jeg afvist med et iskoldt og arrogant svar: "Vi betragter sagen som afsluttet og besvarer ikke flere henvendelser."

Det siger alt.

Derfor må jeg nu tage sagen videre – enten gennem sociale medier eller min advokat, for jeg nægter at finde mig i en så useriøs og uprofessionel behandling.

Tænk jer rigtig godt om, før I handler her. Det bliver dyrt – ikke kun økonomisk, men også i tid, frustration og manglende respekt.

Mvh.
Jimmi Bech

9 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hyppig fejl og forglemmelser og dårlige undskyldninger

Nu har jeg brugt dem i 2 år men deres service er langvarig under standart, de er dyre og holde på de er de bedste man tager ikke ansvar for fejl og forglemmelser som det svære sker hyppig jeg kunde skrive en lang liste men jeg holder det kort da jeg gang på gang har kæmpet med dem og de i sidste ende bare er fuld af dårlige undskyldninger! jeg vil ikke anbefale dem til nogle og ej heller selv bruge dem mere da der findes mange værksteder som kan give samme dårlige service og resultat til billigere penge end dem

28 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

👍Vw Nykøbing Mors 👍

👍Vw Nykøbing Mors 👍
Har altid brugt Vw Nykøbing Mors og har altid fået en super professionel og kompetent behandling både i modtagelsen og på værkstedet . Har altid fået låne bil hvis det ønskes . Jeg var så uheldig at totalt skade min nye ID.5 i Juni mdr i år .. den blev kørt til vi Nyk M og blev takseret total skadet .. Jeg var rigtig glad for at jeg kørte i en sådan bil der har så meget sikkerheds udstyr der selvom vi kørte frontalt sammenstød med en mini lastbil der kørte 70 km,t og os der kørte 70 km,t så undveg bilen selv lidt på det split sekund så vi den dag i dag kan være glade af at være her endnu . Og vi er også meget glade for vores nye ID.7 og den skal selvfølgelig serviceres ved Vw Nykøbing Mors

15 de noviembre de 2024

Holder ikke telefonisk aftale.

havde aftalt byttepris og mulighed for afhentning af demo/ leje bil, da man pludselig ændre holdning og vil give meget mindre i bytte og heller ikke lægge det aftalte tilbehør i den nye bil.

De siger de lige skal bruge et andet vurderings program end Skoda beregner (hvilket Skoda Danmark ikke kender noget til)

Usædvanlig dårlig sælgere ansat. Utroværdigt service
Har orienteret Forbrugerrådet og ombudsmanden med mit eksempel. Kan kun anbefalede hvis du oplever samme eksempel hvor du først får aftale på mail og det så ændres to dage efter.

Jeg handler i vores nærområde, hvor man trods alt, er seriøs.

25 de marzo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.