Skyscanner Opiniones 148

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har prøvet mange flybilletsøgemaskine, men kommer, hver gang tilbage til Skyscanner, som hurtigt og præcist giver mig overblikket over priser på billetter. Derudover er funktionen, søg overalt en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at finde bedste billetter på den liste man får med billetter, til hvor man har søgt, nemt at få overblik. Synes det er trygt at man booker direkte hos flyselskaberne. Bruger tit deres pris agent... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har ofte købt flybilletter via Skyscanner. Har i dag forsøgt at købe billetter igen og blev videre stillet til Travelis, vores betaling er blevet afvist hele dagen og vi har forsøgt på alle måder,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har ved mange anledninger benyttet Skyscanner for at finde relevante og billigste afgange med fly. Siden er meget hurtig til at finde alternativer hvorefter man går videre til den valgte forbindelse.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Buscador de vuelos

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Billige flybilletter. Sammenlign flypriser til hele verden fra flyselskaber og rejsebureauer hos Skyscanner Danmark. Book i dag.

Escrito por la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skyscanner fandt billigste rundrejse i…

Skyscanner fandt billigste rundrejse i momentet, 8 flyvninger, så det er vi tilfreds med. Kan ikke gemme en søgning på en rundrejse, så ingen prisalarm er mulig. Det er da lidt trals. Dog en ganske fin process og gode filtre for lige at få fundet det fly der ligger på det tidspunkt på dagen der passer bedst.

12 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Elsker Skyscanner

Elsker Skyscanner. Finds ikke et flyv jeg ikke booket gennem deres hjemmeside. Og spart rigtigt mange penge på det. Det er en super god smart og effektiv hjemmeside. Den gør alt hvad den lover og mere dertil. Jeg er vild med dem.

9 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

skyscanner+bravofly.dk= scam

At the checkput on bravofly.dk they add “Agenturets gebyrer”. So you paying more than the price you see on skyscanner.
Skyscanners reply that they “are just a travrel search engine that helps to find the best travel option” is nonesence, because without the correct price they just promoting travel agents, airlanes etc, but not helping to find the best option, just an option Yes, but without correct/real prices, how does it helps to find the right option? What is the point to show prices if they are wrong?! The answer is promoting travel companys. At this point scyscanner promoting other travel companys, knowing they show fake prices to end consumers.

3 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Hello Eugene,

Thank you for your review and I am sorry to hear you have had this experience with your booking with Bravofly.

Skyscanner is a travel search engine that helps you find the best travel options. Once you have found what you're looking for, you are redirected to the airline or travel agent's site where you make your booking directly. We receive the data and pricing from hundreds of travel providers.

Prices on Skyscanner always include an estimate of all mandatory taxes and charges. The final price you pay for your tickets may change on account of additional optional extras offered by the provider, such as luggage allowances or travel insurance.

In order for us to look into this, please could provide contact our support team on the following link below with some more details of your booking or search information? We will certainly look into this further:

Many thanks, Eugene and we look forward to hearing from you.

Kind regards,

Juan

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fandt aldrig der annoncerede priser

Fandt aldrig der annoncerede priser, generelt meget svært at gennemskue hvad en flybillet koster pga alverdens tillæg og gebyrer, tror jeg vælger en anden ferieform fremadrettet....

28 de junio de 2025

Hej Søren

Tak, fordi De har delt Deres ærlige mening.

Hos Skyscanner stræber vi efter at gøre det nemmere for rejsende at sammenligne flymuligheder på tværs af mange flyselskaber og rejsebureauer. Men da vi kun er en søgemaskine, fastsætter vi ikke selv priserne. Vi viser de oplysninger, som vi får fra flyselskaber og bookingpartnere i realtid. Vi gør vores bedste for at holde priserne så nøjagtige som muligt, men nogle gange kan der være en lille forsinkelse i opdateringen af dem. I sjældne tilfælde kan der opstå et teknisk problem, og i så fald værdsætter vi altid, når vores kunder giver os besked. Du bedes kontakte os via nedenstående formular for at dele flere oplysninger med os, hvis du stadig oplever problemer.

Hvad angår priserne på Skyscanner, inkluderer de altid et skøn over alle obligatoriske skatter og gebyrer. Den endelige pris, du betaler for dine billetter, kan ændre sig på grund af yderligere valgfrie tilvalg, som udbyderen tilbyder, såsom bagagetilladelser eller rejseforsikring.

Jeg håber, at dette giver dig lidt kontekst, og jeg ønsker dig held og lykke.

Martina

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Priserne stiger voldsomt når man logger…

Priserne stiger voldsomt når man logger ind igen på hjemmeside.

6 de mayo de 2025

Hej Johanne,

Tak for din feedback, og jeg er ked af at høre, at du har oplevet prisstigninger, da du loggede ind på vores hjemmeside.

Som en rejsesøgemaskine viser Skyscanner priser fra forskellige flyselskaber og rejsebureauer, men vi påvirker ikke selv priserne. Priserne kan ændre sig hurtigt på grund af dynamisk prisfastsættelse, som ofte er baseret på efterspørgsel.

Hvis du oplever, at priserne ændrer sig markant, når du logger ind, kan det være nyttigt at kontakte vores supportteam med oplysninger om de specifikke flyvninger (rute/datoer/flyselskab), hvor du har oplevet dette problem. Dette vil hjælpe os med at undersøge sagen nærmere.

Du kan kontakte os via denne formular: https://help.skyscanner.net/hc/en-gb/requests/new

Vi sætter pris på din hjælp og forståelse.

Med venlig hilsen,

Bea - Skyscanner Support

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.