Jeg har prøvet mange flybilletsøgemaskine, men kommer, hver gang tilbage til Skyscanner, som hurtigt og præcist giver mig overblikket over priser på billetter. Derudover er funktionen, søg overalt en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nemt at finde bedste billetter på den liste man får med billetter, til hvor man har søgt, nemt at få overblik. Synes det er trygt at man booker direkte hos flyselskaberne. Bruger tit deres pris agent... Ver más
Har ofte købt flybilletter via Skyscanner. Har i dag forsøgt at købe billetter igen og blev videre stillet til Travelis, vores betaling er blevet afvist hele dagen og vi har forsøgt på alle måder,... Ver más
La empresa ha respondido
Har ved mange anledninger benyttet Skyscanner for at finde relevante og billigste afgange med fly. Siden er meget hurtig til at finde alternativer hvorefter man går videre til den valgte forbindelse.... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Billige flybilletter. Sammenlign flypriser til hele verden fra flyselskaber og rejsebureauer hos Skyscanner Danmark. Book i dag.
Escrito por la empresa

Información de contacto
Estados Unidos
- www.skyscanner.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig og god side
Fortæller når priserne falder erkender…
Fortæller når priserne falder erkender god ting.
Skyscanner fandt billigste rundrejse i…
Skyscanner fandt billigste rundrejse i momentet, 8 flyvninger, så det er vi tilfreds med. Kan ikke gemme en søgning på en rundrejse, så ingen prisalarm er mulig. Det er da lidt trals. Dog en ganske fin process og gode filtre for lige at få fundet det fly der ligger på det tidspunkt på dagen der passer bedst.
Jeg er meget tilfreds med servicen.
Jeg er meget tilfreds med servicen.
Købet af billetter tog kun 2 minutter for mig. Med hjælp fra PriceAgent får du mulighed for at holde øje med ændringer i billetpriserne. Det er meget simpelt at bruge.
Elsker Skyscanner
Elsker Skyscanner. Finds ikke et flyv jeg ikke booket gennem deres hjemmeside. Og spart rigtigt mange penge på det. Det er en super god smart og effektiv hjemmeside. Den gør alt hvad den lover og mere dertil. Jeg er vild med dem.
Nem at overskue
skyscanner+bravofly.dk= scam
At the checkput on bravofly.dk they add “Agenturets gebyrer”. So you paying more than the price you see on skyscanner.
Skyscanners reply that they “are just a travrel search engine that helps to find the best travel option” is nonesence, because without the correct price they just promoting travel agents, airlanes etc, but not helping to find the best option, just an option Yes, but without correct/real prices, how does it helps to find the right option? What is the point to show prices if they are wrong?! The answer is promoting travel companys. At this point scyscanner promoting other travel companys, knowing they show fake prices to end consumers.

Respuesta de Skyscanner
Let at have med at gøre 👍
Nem at anvende
Fandt aldrig der annoncerede priser
Fandt aldrig der annoncerede priser, generelt meget svært at gennemskue hvad en flybillet koster pga alverdens tillæg og gebyrer, tror jeg vælger en anden ferieform fremadrettet....

Respuesta de Skyscanner
Jeg bestilte og købte rejsen til…
Jeg bestilte og købte rejsen til Thailand, nemt og overskueligt og indenfor kort tid var det hele bekræftet og e-billetterne på mail, hurtig, nemt og bekvemt 👍🏻😉
køb Premium og fik økonomy siddeplads
Priserne stiger voldsomt når man logger…
Priserne stiger voldsomt når man logger ind igen på hjemmeside.

Bruger gerne skyscanner
Bruger gerne skyscanner, hvor man ofre finder billetter til bedre priser.
Fandt en god pris til vores rejser ned…
Fandt en god pris til vores rejser ned til Manila. Super dejlig.
Overskuelig og let tilgængelig søgning
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.