Jeg har prøvet mange flybilletsøgemaskine, men kommer, hver gang tilbage til Skyscanner, som hurtigt og præcist giver mig overblikket over priser på billetter. Derudover er funktionen, søg overalt en... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nemt at finde bedste billetter på den liste man får med billetter, til hvor man har søgt, nemt at få overblik. Synes det er trygt at man booker direkte hos flyselskaberne. Bruger tit deres pris agent... Ver más
Har ved mange anledninger benyttet Skyscanner for at finde relevante og billigste afgange med fly. Siden er meget hurtig til at finde alternativer hvorefter man går videre til den valgte forbindelse.... Ver más
Har ofte købt flybilletter via Skyscanner. Har i dag forsøgt at købe billetter igen og blev videre stillet til Travelis, vores betaling er blevet afvist hele dagen og vi har forsøgt på alle måder,... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Billige flybilletter. Sammenlign flypriser til hele verden fra flyselskaber og rejsebureauer hos Skyscanner Danmark. Book i dag.
Escrito por la empresa

Información de contacto
Estados Unidos
- www.skyscanner.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rimelig nem at finde rundt i.
Es posible que utilice la IA para responderVer más
Henviser til dårlige udbydere
Har ofte købt flybilletter via Skyscanner.
Har i dag forsøgt at købe billetter igen og blev videre stillet til Travelis, vores betaling er blevet afvist hele dagen og vi har forsøgt på alle måder, rigtig mange gange, uden held.
Vi checker så Travelis her på Trustpilot og kan se det er et virkelig dårlig anmeldt firma.
Nu er vi jo nervøse pga de mange forsøg på betaling, trækker de pludselig penge alligevel og hvor mange ?
Jeg er skuffet over Skyscanner ikke checker hvilke firmaer de henviser til, jeg stolede blindt på Skyscanner i den forbindelse

Respuesta de Skyscanner
God og nem bruger den næsten hver dag
Nemt på tværs af alle muligheder at…
Nemt på tværs af alle muligheder at finde den rejse, der bedst passede os.
I er bedst of billigst
En masse afgange at vælge imellem
Rigtig god søgemaskine 👍😊
Jeg har brugt Skyscanner i mange år, og det er en rigtig god søgemaskine som altid finder de billigste og bedste fly.
Priserne er meget højere end i skriver…
Priserne er meget højere end i skriver når der bookes , ca 250 kr pr billet

Respuesta de Skyscanner
Jeg har lejet bil over skyscanner.dk…
Jeg har lejet bil over skyscanner.dk målet var få bilen leveret i Antalya lufthavn til og fra, der var ingen bil til levering som oplyst fra lufthavnen der kom 2 personer forsinket aftalt tid, deres kontakt oplysning var tlf. 0090-5456001515 kørt med dem utryg forhold 20 min. til deres lille kontor ud i intet. De forlangte euro 900 depositum for at leje ud, da jeg sagde de ikke var oplyst over hjemmesiden skyscanner.dk bleven vi uenig om betingelse, havde betalt over hjemmesiden delvist betaling kr. 408,00 som hjemmesiden krævet. Fik ikke pengene retur og heller bil til leje. Skyscanner.dk samarbejde med partner der snyder folk være opmærksom især Antalya lufthavn.

Nem og overskuelig
Okay flyscanner
Jeg syntes at Skyscanner er nem og bruge
Alt i alt perfekt.
Perfect journey maker
Easy, perfect and affordable price for the journey, I love it.
it shows very rimelig prices,s…
it shows very rimelig prices,as compared to other web sides.
God side til at finde gode tilbud
Nemt at bruge
Nemt via online booking.
Nemt via online booking.
God information op til afrejse.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.