Stor udskiftning af personale og som loyal kunder for mere end 10 år, få man ringe behandling. Værkstedet har ikke styr på noget, og man behanldes som pengene automat af arrogant medarbejder. Man kast... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Vi købte vores første elbil hos sølvsten Viborg. Vi overgik fra en benzinbil og var derfor helt grønne. Vi laver en hurtig handel i marts 25 da den ønskede elbil kommer på lager hos jer og vi har... Ver más
Información sobre la empresa
- Concesionario de vehículos de motor
- Mercado de automóviles
- Mercado de repuestos de automóvil
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos recreativos
- Agencia de alquiler de vehículos recreativos
Escrito por la empresa
Sølvsten Biler A/S forhandler og servicerer Volkswagen, ŠKODA og SEAT og er autoriseret Audi Servicepartner. Disse fire bilmærker er blandt verdens førende og nogle af de mest populære her i Danmark. Det forpligter, og vi sætter en ære i at yde den bedst tænkelige kundebetjening og leve op til vores grundregel: Vi er ikke tilfredse, før du er yderst tilfreds. Og vi er på den rette vej. Blandt andet blev vi kåret som Danmarks bedste Volkswagen værksted i 2014 og Årets Forhandler i 2016, ligesom vores Audi-team er Danmarks bedste.
Información de contacto
Lundborgvej 12, 8800, Viborg, Dinamarca
- 87 25 51 00
- Kontakt@soelvsten.dk
- www.soelvsten.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kæmpe high-five til Nicklas Høgh
Sikke en dejlig oplevelse!
1000 tak til Nicklas Høgh for en suveræn gennemført behagelig oplevelse igennem hele forløbet med privatleasing af bil. Skønt at blive mødt af et ungt menneske med så meget drive, forståelse, empati og fokus på god kundeservice.
Arrogante
Sølvsten biler er uden tvivl Danmarks mest arrogante forhandler, det samme med personalet, det er helt vildt. Der er så mange arrogante mennesker der, vildt det kan lade sig gøre, det er lige fra ledelsen til sælgerne. Stor udskiftning af personale også. Jeg sætter aldrig mine ben der mere!
Find dig i Berner eller find dig i hva som helst
At røvrende kunde i 6 år er utaknemligt. Blacklisted...
Jeg har set en sag- på YouTube med…
Jeg har set en sag- på YouTube med Anders Berner. Hvor Sølvsten biler holder en kunde hen i 6 år! Jeg er målløs! Virkelig en dårlig behandling, forstår ikke hvordan man kan sove godt om natten hvis behandler kunder på den måde
Skoda-forhandler har holdt Boje for nar…
Skoda-forhandler har holdt Boje for nar i 6 år.
Føj et firma og Steffen du er godt nok langt ude med undskyldninger! Vil aldrig handle hos jer, og vil råde andre til helle ikke at handle hos Sølvsteen Bilver Viborg!
De svarer ikke på mails…
Jeg ved ikke hvordan deres arbejde er og kvaliteten af arbejdet er. Men jeg har nu 2 gange skrevet til dem på deres mail, vedr min VW id5 om nogle tekniske spørgsmål.
Men de har her 2 måneder efter 1. mail og 14 dage efter 2. mail, stadig ikke svaret på nogen af dem. Så jeg giver karakter på baggrund af den manglende service på dette område. Så de kommer nok ikke til at lave service på min ID5.
Nicklas Høgh har fulgt os gennem en…
Nicklas Høgh har fulgt os gennem en længere proces i valg af ny bil. Vi har ved alle vores besøg og henvendelser oplevet stor imødekommenhed, professionalitet, tålmodighed og forståelse. Vi har følt os meget velkomne og har fået svar på alle vores spørgsmål så vi med ro i maven kunne vælge den rigtige bil for os.
De allerbedste anbefalinger herfra.
Den gode oplevelse fik vi af sælger Nicklas Høgh
Den gode oplevelse fik vi af sælger Nicklas Høgh, Volkswagen Viborg. Nicklas har været meget imødekommende og har fremvist os biler, gennemgået alle funktioner med os på en særdeles professionel og for os en let forståelig måde. Vi giver derfor Nicklas Høgh 5 stjerner.
Aldrig har jeg oplevet så god service
Aldrig har jeg oplevet så god service. En tidligere medarbejder fortalte mig min nye Mustang var serviceret da jeg købte den. Da jeg senere tjekkede op på det, var det længere siden den havde fået service. Alt var mundligt , men Morten fra Sølvsten tilbød mig service på deres regning. Jeg tager gerne turen fra Sjælland en anden gang.
fremragende og behagelig korrespondance
Købte en dejlig tiguan brugt 3 år gl. - havde en fremragende og behagelig korrespondance på mail med Nicklas Høgh, Sølvsten i Viborg - og fik bilen leveret hjemme på vores bopæl (uden beregning) så det passede os - hurtig handel online og nemt :-).

Respuesta de Sølvsten Biler
Havde en skade på min bil
Havde en skade på min bil, de sagde det tog Max 8 dage, nu har de haft bilen snart en måned, jeg blev advaret mod at bruge dem, for de tager bare ind og sætter ens bil over i hjørnet og laver når de har tid, hold jer langt væk fra dem. Tror snart man bliver nød til at gøre noget mere end trustpilot, for kan se, der er flere og flere der går i deres fælder hele tiden. Mit råd, hold jer langt derfra.

Sølvsten Biler Skive- håbløs
Sølvsten Biler Skive- håbløs. Har min Enyaq fra 2022 til noget garanti rep, og beder værkstedet tjekke en fejl på parkeringssensor i for. De sender efter par timer, en fin video af hvad for en sensor det er galt med pga stenslag. Jeg får et overslag, som jeg giver videre til der hvor jeg har købt bilen. De vil dog hellere lave reperationen selv, og aftaler en tid med dem i stedet. Det viser sig den sensor slet ikke fejler, men det er den ved siden af. Den første sensor er malet i bilens farve, så jeg skal selvfølgelig betale for den, plus en ny i sort. Da jeg så ringer til medarbejderen jeg fik tilbuddet af, afviser de blank at have lavet en fejl. Og havde i øvrigt slet ikke en fejludlæsning på parkeringssensor, det var bare en antagelse fordi den havde et stenslag. Er i chok over man ikke er 100% på hvad der er defekt, men bare ønsker at skifte sensor til 3100 kr pr stk. Og derefter ikke vedkender man har lavet en fejl og giver en kompentation.
Havde samme oplevelse for år tilbage på en anden bil, at de bare "prøver" sig frem på kundernes regning.
Kommer ikke her igen!!

Køb af ny Skoda Enyaq
Købte ny Enyaq hos Skoda Viborg. Rigtig god oplevelse. Leveringstiden var lidt lang, hvilket forhandleren ikke har nogen indflydelse på, men vi var hele tiden i kommunikation med sælgeren, som helt igennem var ærlig omkring situationen. Stor tak til Frederik for forløbet samt gennemgang ved aflevering af bilen.
Vi vender helt sikkert tilbage når vi om nogle år igen skal ud at se på ny bil.
Kan kun anbefale Sølvsten, Viborg

DÅRLIG SERVICE
Købte for en lille måned siden vores første elbil (brugt) tingene gik lidt stærkt og forhandleren havde travlt og vi fik ikke den store gennemgang af bilen hverken før eller efter handlen. Vi ser nu et par fejl ved bilen såsom et stenslag og ridser på bagklappen men det menes så nu at være vores fejl fordi vi ikke lavede anmærkninger ved køb. Jamen så meget nærstuderede vi ikke bilen da der jo var meget andet vi havde fokus på fra overgang fra mild hybrid til elbil. Ved klargøring af bil burde i som forhandler jo selv have opdaget disse og udbedret dem inden videresalg så mega dårligt at i nu siger vi selv skal betale.
Sætter aldrig mere vores ben hos jer.

Kæmpe anbefaling!
Kæmpe anbefaling!
Jeg købte bil hos søkvsten, mere specifikt Nicklas og har intet andet end positivt at sige, kanon god oplevelse. Nicklas forstod vores ønsker og dagen efter vi var ved han, havde han drømmebilen klar til os. Nemt, hurtigt og god pris!!

Respuesta de Sølvsten Biler
Jeg har lige købt bil hos Sølvsten Viborg, det var herlig oplevelse at handle med Nicklas Høgh. Han var hurtig med svar og besked på spørgsmål.
En god og hurtig handel med Nicklas Høgh. Har var kvik med svar på spørgsmål og meget behagelig at tale med.

Respuesta de Sølvsten Biler
Vi fandt den dejligste Audi ved…
Vi fandt den dejligste Audi ved Sølvsten i Viborg, kontaktede dem via Bilbasen. Tilbagemelding meget hurtigt fra Nicklas Høgh. Dejlig samtale, hvor der med det samme var en god atmosfære mellem os og vi talte samme sprog om vores behov og alle de oplysninger Nicklas gav os i forbindelse med overvejelser ved skift fra diesel til el. Vi aftalte besøg og besigtigelse.
Bilen stod klar, vi fik besked på, at vi skulle køre en lang tur og mærke efter mavefornemmelsen.
Tilbage efter køretur mange spørgsmål som Nicklas svarede på i letforståeligt sprog med den for os nye verden med el-bil.
Vi købte bilen og hentede den, alt var klar og dialogen indtil vi hentede den var meget professionel og oplysende fra Nicklas. Fik en rigtig god og oplysende gennemgang af bilen og så gik det hjem med den nye el-Audi. Stor ros til Nicklas for den fine behandling vi har fået og til Sølvsten for at have så behagelig og dygtig en sælger. Tusind tak for den gode oplevelse, hvor vi har følt os velkommen hele vejen igennem. Ikke sidste gang vi kommer til jer.

Håbløs ledelse!
Håbløs ledelse!
Jeg køber min Cupra i januar 2021, og tilkøber kort tid efter en udvidet garanti, Cupra Safe.
Marts 2023 finder jeg så ud af, at den udvidede garanti ved en fejl ikke er blevet koblet på.
Efter en masse dialog på telefon og mail, tilbyder de så, at de kun vil yde den udvidede garanti, hvis jeg kommer op til dem og får udført. Men jeg bor mere end 1 times kørsel derfra, så det stiller jeg mig ikke tilfreds med, da det ikke er vilkårene for Cupra Safe.
Til sidst stopper de bare med at besvare mine henvendelser.
Det er både Kvalitetschef, servicechef og direktøren!
Jeg må starte en klage ved FDM, som opfordrer til at starte en sag ved Ankeklagenævnet for biler.
Jeg finder af omveje frem til kontaktoplysningerne til en af de øvre ledere ved SMC, som efter en telefonsamtale og en mail, får mig i kontakt med Cupra Kundesupport. Kort tid efter har de løst sagen.
Jeg har altså skulle kæmpe med Sølvsten Biler i 14 måneder, uden at de har løst noget som helst!
Sølvsten Bilers håndtering og opførsel er under AL KRITIK! Magen til arrogant og hoven adfærd skal man lede længe efter!
Min efterfølgende klage sendt til ledelsen, har man ikke engang gide at forholde sig til.
Fantastisk service
Fantastisk service, jeg købte min bil ved Sølvsten igennem Nicklas Høgh super dygtig sælger. Kan kun anbefale deres salgsafdeling herfra.

Første værkstedsbesøg
Første gang, at vi har brugt Sølvsten værksted, som desværre var en dårlig oplevelse.
Aftalt i telefonen en pris for service og forklaret vigtighed i, at bilen skulle kunne afhentes kl. 12, da jeg skulle til Kolding.
På dagen, hvor bilen skal på værksted, nævner jeg igen vigtigheden i at få bilen kl. 12. Vi aftaler, at værkstedet ringer, når bilen er klar.
Jeg låner en lånebil, som jeg selv må bede om en frikøb af selvrisiko på.
På dagen får jeg, hvilket er rigtig godt, en video gennemgang af bilen, hvor der ses, at der skal skiftes bremser. Jeg acceptere den vilde sum af 4000 kr. for udskiftning kun af bagbremser.
Herefter hører jeg ikke noget... Klokken bliver 12, den bliver 13, den bliver 14, før jeg selv ringer og spørger efter min bil! Omstillingen kunne fortælle, at den er da klar.
Da jeg henter bilen, er der ingen "undskyldning" heromkring, på trods af, at det virkelig har været udfordrende for mig. Til gengæld får jeg en regning på 8000 kr., som skal betales up front, da jeg ikke er kunde! I kunne jo have tilbudt mig at blive kunde ;)

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.