Vi har været på et par dejlige endagsture med Sørens Rejser, så da jeg skulle fejre min runde fødselsdag ringede jeg og spurgte om de kunne arrangere en privat fødselsdagsudflugt. De kom med et par fo... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
En stor tak til Sørens Rejser for hurtigt at ændre en juletur til Nordtyskland på grund af misforståelser omkring åbningen af julemarkedet i Kiel og Lubeck. Vi fik bl.a. en tur til Krusmølle med betal... Ver más
Min kone og jeg var med på turen til Hansi Open Air sidst i august. Vi har været med før, så forventningen til en afslappende ferie var i højsædet. Med Kirsten Andersen´s og Søren Stahl´s styring af... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Busrejser i Danmark og hele Europa
Información de contacto
Parallelvej 7, 8620, Kjellerup, Dinamarca
- mail@sorensrejser.dk
- www.sorensrejser.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dejlig tur til Kolbrzeg
Dejlig tur til Kolbrzeg. Fin plads i bussen, go chauffør, som havde styr på tingene. En helt igennem fantastisk tur.
Havde bestilt en flodkrydstogt med bus…
Havde bestilt en flodkrydstogt med bus og fly, bus og fly var fint men turen på Rhinen og Mosel foregik for det meste om aftenen og natten, det gav ingen mening vi henvendte os til Sørens rejser som afviste vores klage ved at sige kaptajnen var den der bestemte hvornår man sejler, og at grunden var en sluse port der var på sejlet, turen skulle være at vi sejlede om dagen så vi kunne nyde turen på floderne, det var hvad vi havde købt, men det fik vi ikke, vores saglige og vel dokumenteret klage blev affejet, det er ikke i orden, da under pakke rejse direktivet er det rejse arrangørens ansvar, altså Sørens rejser, så pas på!
En dejlig tur til Cirkusrevyen
En dejlig tur til København og Cirkusrevyen, med gode pladser.
Tak
Tak til Sørens busrejser for en dejlig…
Tak til Sørens busrejser for en dejlig tur til Mandø den 18. juni 2025. Dygtig og behagelig chauffør Christian. Fin forplejning på Mandø og god lokal guide, så det var en rigtig dejlig tur.
Har haft den fedeste tur med Sørens…
Har haft den fedeste tur med Sørens Rejser; præcis tidsplan, fleksible aftaler, servicen var i top ombord på bussen og chaufføren var underholdende og serviceminded.
Stor anbefaling herfra☺️
Tur til Cirkusrevyen 17
Tur til Cirkusrevyen 17. August. Rigtig god chauffør. Kunne godt ønske at vi havde været der 15 min tidligere, da vi næsten kom da forestillingen da vi kom. Det ville også have været rart med lidt længere tid bagefter, vi havde kun 1 time og 45 min. Selve revyen og den sandwich vi fik var bare helt i orden.
Mvh Bodil Nielsen
En fantastisk weekend til København med…
En fantastisk weekend til København med Sørens Rejser, intet at klage over, hotellet var pænt og rent, og en kundevenlig chauffør, med masser af fortællerlyst, alt i alt, en rigtig dejlig tur. Rejser gerne med dem igen-)
Skøn tur til Gavnø
Sammen med gode venner var jeg på bustur til Gavnø den 7. maj. Det var alt i alt en rigtig vellykket tur med dejligt vejr.
Men vi synes, at vi havde lidt for lang tid i parken efter rundvisningen. Hvis vejret ikke havde været så fint, ved jeg ikke, hvad vi skulle have fået tiden til at gå med.
Vi vil gerne foreslå, at man afkorter opholdet der med måske en time. Man kunne måske køre en lille udflugt i omegnen (måske omkring Herluftholm). Eller man kunne køre lidt tidligere hjem.
Styr på glutenfrit
Styr på glutenfrit
Det er fantastisk at rejse med Sørens rejser. De har virkelig styr på tingene. Og under turen fik jeg boller og sandwich der både var glutenfrit og smagte fantastisk.
Det er det eneste rejseselskab hvor jeg har fået den service endnu
God tur til Østrig
God tur til Østrig. Dygtig chauffør og en god rejseleder. Tager gerne med Sørens rejser igen.
Har lige været på min første rejse med…
Har lige været på min første rejse med Sørens rejser ; krydstogt i de Norske Fjorde i 8 dage.. det er en tur, jeg meget gerne gentager næste sommer, selvfølgelig med S.R.
Formidabel imødekommenhed og forberedelse før turen fra kontoret.
Valg af MSC Euribia var super; fantastisk service, høj grad af renlighed og rigtig mange oplevelsesmuligheder udover den bjergtagende natur.
Meget behagelige rejseledere, som gjorde deres bedste for at hjælpe og være imødekomne. Ingen tvivl; 5 stjerner.
Var på en en dagstur til…
Var på en en dagstur til Friedrichstadt. Havde en god veninde med, som aldrig har været i Friedrichstadt. Sejlturen på kanalerne var rigtig dejlig, men ca en god halv times tid på egen hånd i byen er for lidt. Hvor imod 2 stive timer hos Fleegaard er alt for lang tid. Vi er folke pensionister og det var Friedrichstadt vi ville se. 1 time hos Fleegaard ville have været mere end nok.
Vi er lige startet på en togrejse til…
Vi er lige startet på en togrejse til Pragh.
I rejsebeskrivelse står der højt og tydeligt at der er frokost i spisevogn med i prisen.
MEN hvad får vi, en madpakke i køletaske!!!
Jeg var med på deres juletur til…
Jeg var med på deres juletur til København. Og havde meldt at jeg havde cøliaki, og var spændt på om der var mad til mig.
Der var den skønneste bolle til formiddagskaffe og en helt fantastisk sandwich på vejen hjem. Ja selv til aftenkaffen fik jeg kage.
Skovtårnet/Holmegård
Bestilte en endagstur til Skovtårnet/Holmegård 5.09.22 Få dage før afrejse får jeg besked om dødsfald i nærmeste familie, og bisættelsen skal finde sted samme dag som turen .Jeg ringer straks til Sørens Rejser og afbestiller turen. Jeg kontakter senere SR for evt .kompensation. Bliver bedt om at kontakte mit forsikringsselskab som afviser at hjælpe .Ringer igen til SR for at få mit indbetalte beløb (800 kr.)overført til anden rejse ,men det kan da slet ikke lade sig gøre. Betragter dette som dårlig forretningsførelse ,og vil derfor aldrig anbefale SR til andre.
Øland og Gotland.
Jeg er lige kommet hjem fra en tur til Øland og Gotland. - Og det var bare en rigtig, rigtig god tur. Chaufføren Brian fragtede os sikkert rundt, og vores guide Inga, hun var helt eminent. Hun havde en utrolig stor viden, som hun formidlede til os. Og så var hun utrolig hjælpsom med alt. Og det blev til en masse afstikkere til spændende steder, som ikke var med i kataloget.
Pellworm
Min søster og jeg var på endagstur d. 16/8/22 til Pellworm. Det var en virkelig skøn tur. Dejlig bus, en dygtig chauffør Jan, en fin rundtur på øen Pellworm med en absolut dejlig frokost. Besøget i huset med potteskårerne kunne vi godt have undværet, hvad vi også gerne ville have undværet var guiden Iver, talte alt for hurtigt og hoppede rundt i detaljerne, det var svært at få noget ud af, hvad han sagde. Kaldte kirken på Pellworm for en domkirke, talte meget nedladende om den katolske præst og også om tyskerne, brugte bandeord meget ofte, syntes nok selv han var sjov, men mange af os synes han var plat
Det er den værste guide, jeg nogensinde har hørt. Er selv rejseleder i mange mange år i Spanien
Chaufføren Jan var god til at fortælle, han gav os mange gode oplysninger på turen, han fik os også til at grine, ham skulle vi have haft på hele turen til at guide i stedet for Iver
Tager helt dikker på tur med jer næste gang, jeg kommer til DK men helst ikke med samme guide
Hilsen Birgit Pedersen
Cirkusrevyen 13/8 til 14/8
Vi har været med “ombord” på turen til Cirkusrevyen i weekenden. Fantastisk hotel med Nyhavn rundt om hjørnet og sikken en morgenmad. Dejlig mad på Bakken og en kanon revy i år. Chaufføren var information og kom med gode råd om alt fra a-b i København og dejligt med en fortælling om hvad vi så på vejen. Alt i alt en dejlig tur, vi kommer igen og glæder os til turen i september til Sydhav´s øerne. Tak til Sørens Rejser og chaufføren for en god weekend.
Cirkusrevyen i starten af august.
Vi har, 6 personer, haft en tur til København for at se Cirkusrevyen. Turen gik rigtig fint indtil vi fik billetter til revyen, hvor vi kan se at vi kan sidde samlet. Kontakter Sørens rejser telefonisk og får at vide at vi selvfølgelig skal sidde lige foran hinanden, 3 på den ene række og 3 lige på rækken bagved. Det var dog ikke tilfældet, sidder langt fra hinanden. Efter en længere mailkorrespondance og en telefonsamtale med chefen munder det ud i ingenting, beklagelser og hælden vand ud af ørerne. Øv det har været en dårlig oplevelse.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.