SOVA - Länna Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Truckvägen 5, 142 53 Skogås, Stuvsta-Snättringe, SE

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Efter två andra sängvaruhus så valde vi Sova. När vi kom in i butiken såg vi direkt att det var olika avdelningar med sängar, indelat efter pris och kvalité. Glada försäljare som hälsar när vi går... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var i butik i Länna.. Fick en sån fin kontakt med Johanna Lundin butikschef. Jag åkte dit för att titta på en sänggave. Åkte därifrån med en ny säng😊 Jag kände mig avslappnad och fick ta min tid... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uppskattar mycket chefen och personalen på SOVA Stockholm Länna för deras kundfokus. Vi erbjöds en fantastisk deal som vi tog direkt. Vår beställning som genomgick en del förändringar och även result... Ver más

1. Tienda de colchones
  2. Tienda de ropa de cama
  3. Tienda de muebles para dormitorio
  4. Colchonería

Sobre SOVA - Länna

Escrito por la empresa

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1262 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bra produkter

Bra produkter, trevlig och kunnig personal.

25 de agosto de 2025

Hej Susanne,
Vi är glada att våra produkter och personal uppskattas. Tack för er recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Mycket bra butikschef

Mycket bra butikschef, kunnig och trevlig!

Ett litet minus vid hämtning av leverans fick ingen hjälp av personalen att få upp produkten på släpet!

12 de septiembre de 2025

Hej Jennie,
Tack för din recension, vi tar med oss dina synpunkter.
Önskar dig en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsig och hjälpsam säljare samt…

Proffsig och hjälpsam säljare samt smidig leverans!

10 de septiembre de 2025

Hej Magnus!
Vad glada vi blir för din recension! Så roligt att höra att du fick bra hjälp och en smidig leverans. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Hej Sandra!
Vad glada vi blir för din recension! Så kul att höra att du upplevde gott bemötande och hög kompetens. Vi ska självklart hälsa detta vidare till butiken. Vi önskar dig många goda nätters sömn.

länna

Proffsig och kompetent bemötande, starkt rekommendert!

22 de agosto de 2025

Hej Mikael,
Stort tack för din fina feedback! Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och hoppas få välkomna dig igen framöver.
SOVA

Service och kunskap

Den service och kunskap som gavs av butiken går verkligen inte hitta någon annanstans… har verkligen lyckats hitta en säng som passar min kropp till 100%.

Nackdelen är väl att nu vill man aldrig gå upp ur sängen utan bara ligga kvar och njuta av känslan den ger.

15 de agosto de 2025

Hej Andreas!
Stort tack för din fina recension! Vi blir verkligen glada att höra att du fått så bra hjälp och hittat en säng som passar dig perfekt. Detta ska vi hälsa vidare till butiken.

Vi önskar dig många härliga stunder i din nya säng – även om det blir svårt att kliva upp! 😊

Bästa servicen vi fått!

Vi mötes av säljaren Aleksander som gav oss en väldigt proffsig och personlig service under de nästan två timmarna vi var där för att köpa en säng. Vi sa vad vi var ute efter och fick ett par alternativ att prova och testa och till slut köpte vi drömsängen för oss. 5 av 5..!

4 de julio de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Aleksander! Tack för recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn i er nya säng. Sov gott!

Trevlig personal

Trevlig personal

14 de junio de 2025

Tack för ert besök & tack för er recension! Önskar er en fin dag! Vänligen SOVA

Valorada con 4 estrellas sobre 5

En försäljare som engagerade sig för…

En försäljare som engagerade sig för att hitta ett sängalternativ som skulle passa mig.

18 de abril de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Vad roligt att höra att vår sängexpert kunde hjälpa dig att hitta ett sängalternativ som passar dig!
Sov gott! Vänligen SOVA

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Sängen är bra vi hade antagligen tur…

Sängen är bra vi hade antagligen tur att försäljaren var super bra oxå men leveransen var ca 3 månader sen och transport företaget som sova anlitar suger verkligen,övriga personal ( detta gäller butiken i länna) är total värdelösa .
Personligen vill jag inte handla någonting från sova i länna

4 de abril de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Hej Reza, vi beklagar den långa leveranstiden. Så ska det självklart inte vara, och vi beklagar din upplevelse. Vi tar med oss dina synpunkter. Vi önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra service överlag bra men handlat för…

Bra service överlag bra men handlat för typ 200.000 de senaste åren noll i bonus eller på nåt sätt speciell kund för er så lite tråkigt zalando tex handla för 3000 o får 20% på nästa köp men men så kan det vara

12 de abril de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Tack för din recension och för att du har varit kund hos oss under en längre tid – det uppskattar vi verkligen. Vi tar med oss dina synpunkter. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Vi är jätte nöjda!!!

Vi är jätte nöjda!!!! Nu sover vi gott :)

8 de abril de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Vad härligt att höra att ni är så nöjda! Vi önskar er många fler goda nätters sömn framöver. Sov gott!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

GÅ INTE HIT

GÅ INTE HIT! Världskass service med säljare som tuppar upp som och blir uppkäftiga när man utrycker missnöje. Köpte en Freja Viking säng som redan inom 8 veckor fick en stor liggrop i mitten på sängen. Visar upp bilder till butiken varpå de menar att detta är helt normalt och att alla sängar får gropar. Har uttryckt mitt missnöje flera gånger om och butiken vägrar hjälpa till. Sjukt oseriöst hanterat och rekommenderar verkligen ingen att gå till Sova Länna.

10 de octubre de 2024
Opinión espontánea

Hej Caroline,

Vi beklagar att höra om din upplevelse. Våra sängar och madrasser är utvecklade för att ge långvarig komfort och kvalitet, men det är också normalt att de anpassar sig efter kroppen med tiden.
Vänligen kontakta vår kundservice via vårt kortaktformulär https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html igen och referera till det här meddelandet.
Vänligen SOVA.

Bra försäljare

27 de marzo de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En bra och kunnig säljare.

En bra och kunnig säljare.

18 de marzo de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för ert besök & varmt välkomna åter. Vänligen SOVA

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande och kunnig personal.

8 de febrero de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Vad glada vi blir! Tack för ert besök & tack för er recension. Önskar en fin dag! Vänligen SOVA

Gillar Sova

Gillar Sova, köpt flera sängar genom åren till familjen.
Personalen ger mycket tid åt att förklara och jämföra.
Helnöjd!

7 de febrero de 2025

Respuesta de SOVA - Länna

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Motsvarade mer än väl mina…

Motsvarade mer än väl mina förväntningar. Kunnig säljare som frågade hur jag vill ha det och inte talade om fördelar med olika varianter av varan.

21 de febrero de 2025

Hej Raymond,

Vad härligt att höra att vi kunde möta dina förväntningar - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ditt besök & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Vänligen SOVA

8 consejos para escribir buenas reseñas.