SOVA - Lund Opiniones 447

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Avtalsvägen 7, 227 61 Lund, Klosters Fälad, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsig genomgång av olika sängalternativ. Personalen trevlig, vänlig o m bra tålamod. Uppföljning under ”väntetiden”. Proffsig leverans, jättebra killar. Mkt nöjd med sängen, precis så skön som jag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Säljaren tog sig verkligen tid att gå igenom sängalternativens uppbyggnader och förklarade dess skillnader. Var informativt och förtroendeingivande. När leveransen kom hade bäddmadrassen en minima... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service, mycket hjälpsam personal med omfattande kunskap. Leveranser och bortforsling av gammal säng gick smidigt, montörerna var trevliga och roliga (t o m min katt, som hatar alla utom mig, tyck... Ver más

1. Tienda de colchones
  2. Tienda de ropa de cama
  3. Tienda de muebles para dormitorio
  4. Colchonería

Sobre SOVA - Lund

Escrito por la empresa

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tjejen som hjälpte mig i butiken var…

Tjejen som hjälpte mig i butiken var superduktig! Tyvärr var det uppenbart att de var underbemannade i butiken. Personalen sprang runt för att hinna hjälpa alla kunder, vilket gjorde att jag som kund fick stå och vänta länge.

Det framgick inte tydligt att där var en leveransavgift och att egen upphämtning inte var möjlig.

Min leverans var flera veckor försenad men jag blev aldrig kontaktad för att få någon uppdatering. Utan det var jag själv som fick ringa in till butiken för att höra vad status på leveransen var.

1 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevlig och kunnig personal.

Trevlig och kunnig personal.
Rimligt snabb leverans.

24 de abril de 2026

Hej Johan,
tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse i butiken. Kul även att leveransen gick smidigt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har väntat i 3 månader på leverans

Har väntat i 3 månader på leverans
Tycker ni ska upplysa ordentligt om detta. Är djupt besviken över detta

Hej Ingegerd,
Vi beklagar verkligen förseningen, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi hoppas kunna rätta till detta och ge dig en bättre upplevelse framöver.

blandad service och budskap

22 de abril de 2026

Respuesta de SOVA - Lund

Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer, vi lyssnar gärna!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fick ingen anmodan att göra…

Fick ingen anmodan att göra slutbetalning. Gjorde att leverans blev försenad. Jag fick själv efterlysa ordern. När jag gjorde det o frågade varför leverans ej skett fick jag veta att jag inte betalt. Ja såklart ni har inte anmodat mig att betala. Riktigt besviken. Ni brukar vara bra

Hej Mats,
Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi tar detta vidare och ser över vad som kan ha hänt. Önskar dig en trevlig dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsig genomgång av olika…

Proffsig genomgång av olika sängalternativ. Personalen trevlig, vänlig o m bra tålamod. Uppföljning under ”väntetiden”. Proffsig leverans, jättebra killar. Mkt nöjd med sängen, precis så skön som jag hoppats.
Sammantaget; Trevligt, proffsigt o vänligt bemötande av alla inblandade!

15 de abril de 2026

Hej Christina,
Tack så mycket för din recension!
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med hela processen. Härligt också att höra att sängen motsvarade dina förväntningar. Stort tack för ditt förtroende – och varmt välkommen tillbaka.

Bra service och personal

Bra service och personal, men har inte provat sängen mer en par dagar.

17 de marzo de 2026

Hej Kent,
Tack för din feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med service och bemötande. Vi önskar dig många sköna nätter i din nya säng!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service trevligt bemötande samt…

God service trevligt bemötande samt säker levererande.

11 de marzo de 2026

Hej Inger,
så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra service

10 de marzo de 2026

Tack för din recension. Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Toppen

Fick Superbra hjälp med att hotta ny säng. Personal tog bra hand om mig oxh lyssnade på mina behov , provad fyra sängar. De hade mycket bra tid och tålamod med mig som kund.
Jag var i butiken i Lund ( Nova området).

Hej Pernilla,
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att våra sängexperter kunde hjälpa dig att hitta rätt säng. Det ska vi hälsa vidare! Vi önskar dig många sköna nätter framöver.

Professionella

Lyhörda. Kunden i fokus

20 de febrero de 2026

Hej Leif,

Otroligt bra bemötande

Otroligt bra bemötande. Lyhörd personal som verkligen tog sig tid att hjälpa oss att hitta en fantastisk säng! Snabb och proffsig leverans.

11 de marzo de 2026

Hej Johan,
Vad glada vi blir! Så roligt att höra att vi kunde hjälpa er hitta rätt. Härligt också att leveransen gick smidigt. Tack för er fina recension. Vi önskar er många goda nätters sömn.
Sov gott!

Hög klass i alla led

När leveransen kom hade bäddmadrassen en minimal fläck på sig, orsakad pga av ett litet håll i emballaget. Transportören som såg det innan jag själv fotade och skickade in till Sova i Lund. Dagen efter ringde butikschefen och sa att man skickar en ny.
Hela köpupplevelsen genomsyras av hög klass från alla led.

6 de marzo de 2026

Hej Per,
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse!
Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt besök i butiken. Vi är också glada över att det gick smidigt att lösa situationen med bäddmadrassen. Tack för ditt fina omdöme – det ska vi självklart hälsa vidare till butiken.
Varmt välkommen tillbaka och sov gott!

Trevligt bemötande i butiken

Trevligt bemötande i butiken. Hjälpsam och lyhörd.
Bra erbjudande. Transport fungerade felfritt.

5 de febrero de 2026

Hej Gunilla,
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med besöket i butik, det ska vi hälsa vidare. Härligt också att transporten fungerade smidigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick bra hjälp i butiken och…

Jag fick bra hjälp i butiken och trevlig personal.
Leveransen gick jättebra!
Mycket nöjd!

5 de marzo de 2026

Respuesta de SOVA - Lund

Tack för din fina recension Lars-Åke!
Vad roligt att höra att du fick bra hjälp i butiken och att leveransen gick smidigt. Härligt att du är nöjd - varmt välkommen åter!

Professionellt bemötande

Professionellt bemötande. Kunniga och serviceinriktade medarbetare. God och korrekt information. Och bra produkter.

20 de febrero de 2026

Hej Pernille,
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med upplevelsen i butik. Det ska vi hälsa vidare!. Vi uppskattar verkligen dina ord. Sov gott!
Vänligen SOVA

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.