Sparke.no Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Når jeg kjøpte elsparkesykkel januar 2025, var bestilling/frakt helt problemfritt. Elsparkesykkelen ble tatt inn på verksted nå i april og ble opprettet en garantisak. Eneste problemet som er det er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har kjøpt to sparkesykler på sparke.no. Begge gangen har leveringen vært rask og produktet veldig bra. Når vi har hatt problemer med den eldste sparkesykkelen, har det stort sett gått på garanti. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alltid imøtekommende og en helt super service. Dette er et firma som strekker seg langt utover hva man kan forvente. Har til tider blitt helt målløs av deres velvilje ved problemløsning. Har aldri vær... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Var ikke så heldig med sparkesykkel jeg kjøpte her uheldigvis. Men det kan skje hvem som helst. Kundeservicen var helt enestående. Flinke folk som er løsningsorienterte og rask på responsen. Kan trygt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Sparke.no AS er blant Norges ledende aktører innenfor salg av elektriske sparkesykler. Vi tilbyr et bredt sortiment, og har i tillegg til egne modeller, de anerkjente merkene APOLLO og NANROBOT, som gjentatte ganger har havnet på topplisten over verdens beste el sparkesykler. Våre flaggskip Sparke E9 og E9 MAX har tatt markedet med stor suksess og er i dag en av de mest foretrukne sparkene. Våre produktteknikere har til sammen over 30 års erfaring med motoriserte kjøretøy, og vi tilbyr komplett kundesupport for våre kunder! Kjør safe, velg SPARKe!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 29% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

62 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sending

Brukte flere uker på at varen skulle komme, samt skulle ønske det gikk an å ringe hos de i kundeservice, istedet for å skrive hva som er alt osv

20 de abril de 2023

Kjempefin opplevelse med kundeservice

Kjempefin opplevelse med kundeservice. Fikk en sparkesykkel som ikke fungerte. Fikk tilsendt ny med en eneste gang. Litt trøbbel med posten da jeg måtte vente 8 dager på at varen sku bli sendt ut fra posten sitt lager. Ga sparke beskjed om at posten ikke klarer å levere ut varen. Gikk ikke mange minuttene så fikk jeg beskjed fra posten at varen blir levert i dag. Takk for kjapp å god kundeservice

2 de mayo de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de Sparke.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Software holder ikke mål

Sparkesykkel OK, men dårlig at hvem som helst kan koble seg til via bluetooth. Burde kunne hindre at uvedkommede ikke kobler seg på med en kode. Kundeservice svarer raskt, men kan som regel ikke hjelpe, eller gir feil svar. Umulig å få kontakt på telefon.

2 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med spark sykkelen

Veldig fornøyd med spark sykkelen! Jeg er student i Kristiansand og har ikke lappen eller bil. Det er vanskelig noen ganger å handle i butikken og det tar tid til å komme seg hjem.. Så Sparke ble perfekt løsning for meg! Blir hvor som helst i 10min maks! Den tar ikke så mye plass i huset og batteri varer veldig lenge! Vil anbefale til alle ❤️

27 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er verken reflex eller bremselys i…

Det er verken reflex eller bremselys i bakskjermen.Skal være med reflex i det minste.
Ser da ut som dette er skjerm til en annen modell.
IKKE BRA!

27 de marzo de 2023

Respuesta de Sparke.no

Hei, så leit at produktet du har bestilt ikke falt i smak.Du har bestilt bakskjerm uten lys til Sparke E9 og det er produktet vi har levert.
Skjermen hører til denne modellen.

mvh
Sparke.no

Ekspressfrakt

Ekspressfrakt, produkt som beskrevet. Jeg veier 115 kg, kraftig kraft som takler bakker godt.

26 de marzo de 2023

Respuesta de Sparke.no

Godt å høre at du er fornøyd med din NanRobot D6 :)

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.