Valorada con 5 estrellas sobre 5

The product (a teapot) was not available before Christmas due to delivery problems at a wholesaler. Customer service was very friendly and we found a solution together. The teapot has now arrived and... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb net mijn pakket ontvangen met knuffels die zijn meegenomen uit disneyland parijs, contact ging makkelijk via instagram en pakket is snel geleverd, ik kreeg ook nog een paar leuke extra's (stick... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede communicatie, goed geleverd. Het product wat ik besteld had was even niet leverbaar ofzo en dus mailde ze of ik nog even geduld had met het andere product. Als ik die eerder wou hebben zou ik te... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superschnelle Lieferung. Alles ohne Schäden angekommen. Shop kann man nur empfehlen. Werde da sicherlich nochmals bestellen. Stitch-Knirps hat schon die erste Härteprüfung hinter sich und hat auch sta... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de hobbies
  2. Tienda de regalos

Escrito por la empresa

Met ons assortiment vol Disney, Marvel, Star Wars en Harry Potter. Proberen wij de magie in huis te brengen. StartedWithTheMouse is een webshop gericht op de leukste nieuwe en occasion producten en collectors items.

4,8

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, hele mooie loungefly, ik ben er blij mee

8 de abril de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor de magische review en veel plezier van de Loungefly!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat ik besteld had was niet meer leverbaar

Wat ik besteld had was niet leverbaar. Kreeg wel iets anders aangeboden maar deze hoefde ik niet. Een paar dagen later keurig geld teruggestort gekregen.

4 de abril de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Heel graag gedaan! Hopelijk de volgende keer beter.

Bedankt voor uw magische review.

Groetjes,

Het pakketje was erg snel binnen,

Het pakketje was erg snel binnen,
En goed verpakt,
Een goede ervaring met dit bedrijf.

26 de marzo de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor de magische review en heel veel plezier met jouw bestelling?

Amazing Loungefly Selection

I am absolutely delighted with my purchase. I have wanted this bag for such a long time but it has remained sold out everywhere until I found it on Started with the Mouse. It arrived via international shipping in less than 1 week, was beautifully packaged and is as stunning as I hoped. I will definitely be ordering again, thank you so much ☺️

25 de marzo de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Thank you for your magical feedback! Enjoy your Loungefly and we hope to see you back soon.

Magical Regards,

Super webshop!

Deze webshop ontdekt via een Disney Pin Trading groep op facebook. Toen ik zag dat zij de Loungefly Backpack Stitch Story Time Duckies hadden, heb ik 'm meteen besteld! Hij was ook binnen een paar dagen al binnen en helemaal zoals omschreven. Super blij mee en ik ga hier zeker vaker bestellen!

26 de marzo de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor jouw magische review en heel veel plezier met jouw nieuwe Loungefly Backpack! De volgende HDE zijn wij er ook weer bij kom je dan even een kijkje nemen?

Netjes en vriendelijk

Ik had een order geplaatst om op te halen op een beurs later die week. De communicatie was netjes, helder en duidelijk. Bij het ophalen van mijn bestelling verliep alles soepel, netjes en vriendelijk. Superleuke lui, mooi assortiment!

17 de marzo de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor de magische review en leuk om je even te zien op de beurs! Tot de volgende beurs :-).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service Ik heb al vaker wat gekocht helemaal goed geregeld

23 de marzo de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor jouw review! Leuk dat je ons blijft vinden.

Leuke Disney home spulletjes

Leuke Disney home spulletjes. Was gelijk verkocht. Heel netjes ingepakt en alles is goed aangekomen. Leuke stickers erbij gekregen als verassing. Een echte aanrader!

20 de marzo de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor uw magische beoordeling! Tot gauw en heel veel plezier met jouw Disney Home artikelen!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niets ontvangen

Niets ontvangen

8 de marzo de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Dat is vervelend en uiteraard niet de bedoeling!
Wij hebben u eerder al eens gemaild maar helaas geen reactie ontvangen. Neem gerust contact op dan gaan wij zoals altijd samen opzoek naar een passende oplossing.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle verzending ook de…

Goede en snelle verzending ook de kwaliteit is erg goed!

26 de febrero de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor uw magische review heel veel plezier met jouw mooie bestelling! ✨

Snel je levering

Snel je levering
Ze er goed verpakt en het bestelde zag er uit zoals ik verwachtte

23 de febrero de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor uw magische bestelling en review 💜✨

Goede ervaring

Goede ervaring met het bestellen en bestelproces. Snelle en goede levering. Kaartje met de stickers wordt zeer gewaardeerd. Zal er zeker vaker gaan bestellen

25 de enero de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor uw magische review ✨ Wij doen altijd ons best om de ervaring zo mooi mogelijk te maken. We hopen u gauw weer te mogen helpen bij uw volgende bestelling.

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung. Top Tasche.

26 de enero de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

vielen Dank für Ihre zauberhafte Bewertung. Wir wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrer neuen Tasche

Zauberhafte Grüße,

Product zoals omschrijving

Product zoals omschrijving. Snel geleverd en goed ingepakt.

20 de enero de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor jouw Magische Review! Heel veel plezier met jouw bestelling en tot de volgende keer.

Magische Groetjes,

Top ervaring

Hele makkelijke site om op te navigeren. Ook het afrekenen en betalen ging prima. Ik was zelf een beetje laat met bestellen, maar kreeg het pakketje 3dagen na besteldatum binnen. Ik had iets van glas besteld en was wel enigszins bezorgd over hoe het zou aankomen, maar het was perfect verpakt en er zat geen krasje op! Het was een cadeau en zelfs zij wilde graag weten waar ik het vandaan had. Echt een aanrader!

3 de enero de 2024

Respuesta de Startedwiththemouse

Wat leuk om te horen dat het cadeau zo goed is ontvangen en dat u tevreden bent met onze webshop! Wij doen ons uiterste best om zo veel mogelijk mensen een magische beleving te bieden.

Magische Groetjes,

Geen bevestiging mail

Omdat er eerst geen bevestiging mail bij mijn bestelling maar na het navragen voor mijn bestelling kreeg ik binnnen een halve dag antwoord op mijn mailtje en toen was het probleem gelijk opgelost en er was een notitie van gemaakt

20 de diciembre de 2023

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor uw magische review! Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en te bedienen helaas gaat dat ook bij ons wel eens mis. Als dit gebeurt proberen wij het inderdaad zo snel mogelijk op te lossen! Leuk om te horen dat u dat ook zo ervaart.

erg klantvriendelijk!

Erg klantvriendelijk en snelle service.

4 de diciembre de 2023

Respuesta de Startedwiththemouse

Dankjewel! We hopen je gauw weer te helpen bij de volgende magische aankoop!

Super!

Superleuke spullen! Top communicatie! Goed verpakt en snel verzonden, heel blij mee!

23 de noviembre de 2023

Respuesta de Startedwiththemouse

Bedankt voor u leuke review, wij hopen u gauw weer te zien in onze magische digitale omgeving.

StartedWithTheMouse

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.