Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,9

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og venlige medarbejdere

Vi har både købt fliser og komposithegn hos Steff-Byg og har oplevet en rigtig god service. Udfordringer med fejlleverancer tog Steff-Byg sig med det samme af og fandt en løsning.
Desuden har vi fået nogle rigtig gode tilbud.

19 de julio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tog bare mine mursten til 30.000 kr.

Købte mursten for 30.000 kr. gennem et murerfirma som skulle lave murerarbejde ved vores ombygning. Da murerfirmaet gik konkurs, valgte Steff byg så, via deres advokat, og selvom jeg helt lovligt havde købt og betalt for murstenene, via murerfirmaet, at konfiskere mine mursten, fordi murerfirmaet skyldte penge fra andre handler. Det er simpelthen, efter min mening, selvtægt og tyveri at stjæle fra en 3. part der intet skylder Steff byg og ingen skyld har i Steff bygs tab i andre handler med dette murerfirma 😡😡 Steff Byg er nu meldt til politiet for selvtægt og tyveri, og politiet er enig, og kører nu en berigelse sag.

23 de mayo de 2022

Dårlig service

Dårlig service
Kommer i god tid- venter på betjening -ingen kommer da de lukker !!
Har ventet i 20 min og han har hilst på mig men vælger hurtig at forlade butik .
Jeg fik IKKE varen og kommer ikke der mere i Esbjerg Steff byg afd for fliser og bad -
Fik varen i Bauhaus og super betjening der !!!

7 de agosto de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig oplevelse hos Steff Byg!

Denne anmeldelse er lagt op på vegne af min mor:

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det, da jeg har haft en helt forfærdelig oplevelse hos Steff Byg. Jeg opfordrer alle til at holde sig langt væk.

Mig og min mand har besøgt Steff Byg, da vi ønskede at købe fliser til vores badeværelse.
Jeg arbejder selv indenfor den professionelle rengøringsbranche, og spørger indtil hvordan fliserne er ift. til rengøring. Medarbejderen starter allerede her med en lang bedrevidende, nedladende og direkte ukorrekt forklaring om rengøring af fliserne.

Dernæst, eftersom fliserne er tykke, skulle der bruges lister til nogle hjørner. Dette var jeg ikke var klar over, og troede derfor ikke vi skulle bruge dem. Medarbejderen er igen meget nedladende og kalder mig direkte "fuldstændigt urimelig", da jeg siger vi ikke behøver listerne. Noget, som jeg føler man aldrig burde kalde en kunde, og som gjorde jeg følte mig meget utilpas i situationen. I stedet ville jeg ønske han i et professionelt og sober toneleje havde forklaret mig behovet for listerne.

Forinden besøget havde vi allerede fået et skriftligt tilbud på de ønskede fliser, men da vi sætter os ned med medarbejderen og han fortæller os prisen er den blevet markant dyrere. Her er der tale om flere tusind kroner ekstra.
Man sad tilbage med en følelse af, at han ønskede at sælge os flere fliser end vi reelt havde behov for, og følte at vi ikke blev hørt eller overhovedet respekteret. Jeg kunne tydeligt mærke at han ikke brød sig om mig, i stedet for at han opføre sig professionelt overfor mig som kunde.

Da vi fortæller at vi havde tænkt os at køre fliserne med hjem i bil, talte han igen ned til os, da fliserne tydeligvis var for tunge.

Gennem hele besøget blev jeg talt ned til, og ekspedienten var generelt meget ubehagelig og jeg var meget utilpas både under besøget og nærmest grædefærdig bagefter.

Medarbejderen oplyste ikke sit navn, eller skrev det på papirene. Man kan jo komme til at tænkte, at det er fordi han var klar over at han havde leveret en fulstændigt forfærdeligt kundeservice.

6 de junio de 2019

Var i XL proff shop Esbjerg

Var i XL proff shop Esbjerg, som reklamere med at de også sælger til private... Det tror jeg deres ansatte har glemt! Vi blev behandlet som om vi var total uvidende og blev talt ned til. Hold jer til at betjene de professionelle,
for i har tydeligvis ikke begreb om at yde privat kunder en ordentlig service. Kommer der aldrig igen.

14 de mayo de 2019

Føler mig snydt !

Bestilte sten til haven med belysning. Betalte med det samme og fik stenen som aftalt. Vi fortrød købet af lamperne som var bestilt til stenene og returnerede dem uden så meget som at åbne kasserne, og afleverede det hele i original pose og emballage. Steff-Byg vil ikke returnere andet end 80 % af beløbet. De kan kan ikke give en begrundelse, det er bare deres politik. Tabte kr. 1500,- på handlen...føler mig godt og grundigt snydt. Det er sikkert ok i byggebranchen men så lad være med at handle med private uden at gøre opmærksom på at man taber 20 % hvis man fortryder, og tag hånd om sagen så man ikke skal rykke for penge i en uge og først da får at vide at man har tabt 20 %.

2 de julio de 2013
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Butikken åben, men kan ikke købe.

Har en dårlig oplevelse i jeres butik. Der er jo ikke nogen grund til at i har åben sent når man ikke kan købe den vare man skal bruge fordi lageret er lukket, her snakker vi om små dækknapper til at dække skrugehuller med, en så lille en ting og så gider man ikke at hente den det er uhørt.

21 de enero de 2013

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.