Jag älskar Stine Goya. Er size guide stämmer inte alltid och passar mig lite olika. Det gör att jag ibland måste returnera i från Sverige. Varken ni eller jag tycker det är bra. Det blir väldigt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Ich bestelle bei stine goya seit 3 Jahren - immer ganz besondere Keypieces meiner Garderobe. Sie bestechen durch außergewöhnliche Farben und tolle, wohlwollende Schnitte. Ich werde oft darauf angespr... Ver más
La empresa ha respondido
Har købt adskillige gange på deres webshop. Altid super hurtig levering. Returlabel medsendes automatisk - dejligt nemt. Jeg købte en kjole hvor knaplukningen gik i stykker. Jeg fik hurtigt et sv... Ver más
Información sobre la empresa
- Diseño de moda
- también en la categoría
- Tienda de accesorios de moda
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa para mujeres
Escrito por la empresa
Stine Goya is a Copenhagen-based fashion brand founded in 2006, known for its distinctive use of colour, print and playful silhouettes. Inspired by art, design and the creative energy of Copenhagen, each collection combines expressive details with flattering, wearable shapes designed to celebrate individuality and self-expression. Today, Stine Goya is available internationally online and through a global network of retailers, alongside its own stores in Denmark. From statement dresses and tailoring to everyday wardrobe pieces and accessories, the brand creates timeless designs with a bold and joyful point of view.
Información de contacto
Amaliegade 42, 1. floor, 1256, Copenhagen K, Dinamarca
- webshop@stinegoya.com
- www.stinegoya.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
La gente también ha visto
Broken necklace in the order from Stine Goya
I ordered a necklace from Stine Goya...
But it was not whole. It came in many pieces.
It would be good to check the orders before sending out to costumers!

Respuesta de Stine Goya
Har købt flere produkter online
Har købt flere produkter online. Hurtig levering og meget god kundeservice
Dårlig kvalitet og bytteservice
Jeg bestiller en bluse via Goya gallery, og den er i så ringe kvalitet at der tydeligvis er sket en fejl. Jeg synes det virker mærkeligt ikke at tjekke sine varer igennem før man sender dem. Jeg går derefter i butikken på Østerbro, som netop er Goya gallery, men får at vide at de intet har med webshoppen at gøre så jeg kan ikke indlevere den der. Efter at have været i kontakt med webshoppen har jeg nu fået 28 kroner i rabat på en bluse hvis tråd er gået flere steder.. Dette er min første og sidste gang jeg handler hos Stinegoya
Fantastisk kundeservice
Hurtig afsendelse og levering
Tøjet har god kvalitet
Rigtig god kundeservice, der er meget behjælpelige og søde i forhold til køb af en kjole til en gave og returnerings længden.
Hurtig levering af fine 3 kjoler
Hurtig levering af fine 3 kjoler - 2 kunne jeg passe men måtte returnere en - dette var nemt med retur label som var med i pakken - nemt og smertefrit :)
Billig polyesterkvalitet forklædt som smukke prints
Stine Goya laver de flotteste kollektioner, men jeg bliver altid så vanvittigt skuffet over kvaliteten - især relativt til prisen. Hvorfor gør man sig umage med at lave så smukke prints, når det alligevel ender på noget fesent polyesterstof? Ville gerne købe tøjet, hvis det var lavet af et materiale, man rent faktisk kunne holde ud at gave på kroppen.
Fantastisk
Fantastisk, smukt tøj. Lidt dyr retur, men det er det værd :-)
Elendig returservice
Elendig returservice. Ingen returlabel vedlagt, man skal selv købe den via postnord og dermed også selv betale den dyre retur 75 kr. Virkelig dårlig service. Jeg har ikke noget mod selv at betale returen, der de fleste andre steder ligger på mellem 30-40 kr. og her er der også vedlagt en returlabel eller man kan printe den online. Men ikke hos stinegoya.com virkelig dårlig kundeservice.
Mærkelig returpolitik!
Hurtig levering og god pris på varen, men returnering og levering er helt i skoven.
Da jeg ikke kunne passe varen måtte jeg sende tilbage. Jeg her derfor betalt 70,-kr for ingenting.. Og jeg kommer derfor ikke til at handle her igen..
Hilsen Pernille
Altid det skønneste tøj hos Stine
ADVARSEL: Pas på med at købe Stine Goya tøj med guldtryk.
Pas på med at købe tøj med guldtryk. Jeg købte for et par år siden en kjole til over 2000 kr. Efter et par vaske, vasket efter vaskeanvisningen var trykket væk. Efter reklamation fik jeg at vide at jeg havde vasket kjolen for varmt, hvilket jeg ikke havde (jeg fik ikke mine penge tilbage). En tøjekspedient der arbejder i den selvsamme butik jeg havde købt min kjole i fortalte mig fornylig at guldtrykket på et par helt nye S.G. bukser stort set var slidt af første gang hun brugte dem, og vel at mærke før de var vasket.
Elendig bytteservice!
delivered on time
God service - fin indpakning
Jeg købte udsalgsvarer online, og alt gik fint. Dog var deres mails ikke mobilkompatible, hvilket var en anelse irriterende.
Rigid returneringspolitik
Jeg købte en kjole til min kone i deres fysiske, og gjorde opmærksom herpå overfor ekspeditricen. Alligevel undlod ekspeditricen at gøre mig opmærksom på deres stramme returnerings politik: Der gives ikke pengene tilbage. Dette blev jeg først opmærksom på da jeg jeg læste den kvittering der var blevet lagt i posen.
Imidlertid er de jo i deres gode ret til det, men som minimum kan man gøre sine kunder opmærksomme på det, og for det andet kan man godt få pengene retur via deres web butik. De har efter flere henvendelser afvist mine henvendelser om end jeg gjorde opmærksom på situationen.
Godt, godt, godt :)
Jeg bestilte en kjole og en nederdel, og det blev sendt hurtigt i en lækker pakke, så det var helt en oplevelse i sig selv at åbne :)
Helt igennem en lækker oplevelse
Hurtig levering og god kvalitet
Varen kom dagen efter, selvom jeg bestilte sent på eftermiddagen. Kvaliteten er som forventet super og varen lever helt op til præsentationen i webshoppen.
Rigtig fin levering og vare
Fin levering og fin vare - lækkert!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.