The shop has a really nice vibe with good boards and prices. I really liked the entrance of the shop because it has some beautiful boards like the killbill one or the django unchained one . The tablet... Ver más
Ik had een foute maat sokken besteld en ik zag dit pas op de orderbevestiging. Toen had ik via mail gevraagd of dat nog gewijzigd kon worden en ze hebben dit meteen aangepast. Top! Heel erg bedankt!
Na zijn derde STOKED-skatekamp was mijn zoon officieel besmet met het skatevirus (geen zorgen, alleen maar bijwerkingen zoals stoked zijn en trucjes oefenen op ons mini terras). Tijd voor z’n eerste é... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Stoked Boardshop is de online shop voor skateboard, snowboard & streetwear. Steengoeie service, snelle levering aan een chille prijs. Advies Voor boarders, door boarders
A. Demaeghtlaan 74, 1500, Halle, Bélgica
- 003224493249
- support@stokedboarshop.be
- www.stokedboardshop.be
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
🚚 ???
Er werd eerst gezegd dat we drie weken gingen moeten wachten omdat het om een back order ging (was me niet meteen duidelijk bij de bestelling), maar bon…tot daar.
Uiteindelijk een mail gekregen dat de broeken er eindelijk waren en dat we binnen enkele dagen bericht zouden krijgen dat de bestelling onderweg naar ons is. Halleluja.
Helaas na bijna 10 dagen is er nog steeds niets, geen mail en geen post.
Niet aangenaam natuurlijk. Hadden we even goed elders kunnen bestellen en betere service krijgen.

Snelle verzending
Snelle verzending, goed verpakt. Super leuk met een handgeschreven kaartje en stickers erbij. Mega goed product.
Goed product en handig dat je met…
Goed product en handig dat je met Paypal kan betalen😎
Het ging om een pre-sale
Het ging om een pre-sale, dus moesten we lang wachten. De broek die we ontvingen is veel te groot, we durven geen nieuwe meer bestellen uit vrees dat maat niet goed zal zitten. Ik heb vandaag het pakje teruggestuurd en reken erop mijn geld asap terug te krijgen. Qua informatie, service en levering was alles top.

Goede ervaring
We plaatsten een pre-order. Spijtig genoeg werd het uitgesteld, niets aan te doen uiteraard dit is overmacht, maar we kregen tijdig bericht hiervan en konden alsnog annuleren. Wat we niet gedaan hebben en leuke extra’s zoals stickers en een zakje hebben bijgekregen.

Respuesta de Stoked Boardshop
Heel vriendelijk en alles was dik in…
Heel vriendelijk en alles was dik in orde

Respuesta de Stoked Boardshop
Ik had eerst twijfels bij de website
Ik had eerst twijfels bij de website, maar uiteindelijk ging het snel, goede update over bestemming, en leuk en persoonlijk kaartje in de doos. Dat alles voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

"Gratis retour" - maar toch € 4,95 retourkosten
Bestelde Adidas schoenen vielen te smal, daarom heb ik de bestelling teruggestuurd.
De vermelding "gratis retour" bovenaan de website is echter nogal misleidend, omdat er toch € 4,95 wordt ingehouden op het retourbedrag. Dat deze werkwijze wordt gehanteerd heb ik voor mijn aankoop niet kunnen lezen in de voorwaarden.
Achteraf blijkt dat dit 'verstopt' is in de zin "Indien het bedrag van de goederen die je wenst te houden onder de drempel van 50 euro gaat wordt er automatisch € 4,95 euro voor de verzending ingehouden.".
Zeg dan gewoon dat (volledig) retourneren van je bestelling € 4,95 kost. Dat is wel zo helder en eerlijk. Nu voel ik me toch een beetje genept.
*Edit maart 2024* Het beleid van Stoked Boardshop is sinds kort in positieve zin veranderd. Fijn dat er iets met de feedback is gedaan!

Recomendo
Comprei umas vans nesta loja, veio rapido para Portugal, ainda recebi ofertas uma tote bag e stickers. Recomendo.