Stoked Boardshop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

The shop has a really nice vibe with good boards and prices. I really liked the entrance of the shop because it has some beautiful boards like the killbill one or the django unchained one . The tablet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een foute maat sokken besteld en ik zag dit pas op de orderbevestiging. Toen had ik via mail gevraagd of dat nog gewijzigd kon worden en ze hebben dit meteen aangepast. Top! Heel erg bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na zijn derde STOKED-skatekamp was mijn zoon officieel besmet met het skatevirus (geen zorgen, alleen maar bijwerkingen zoals stoked zijn en trucjes oefenen op ons mini terras). Tijd voor z’n eerste é... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de snowboard
  2. Zapatería
  3. Tienda de skateboarding
  4. Tienda de ropa de calle

Escrito por la empresa

Stoked Boardshop is de online shop voor skateboard, snowboard & streetwear. Steengoeie service, snelle levering aan een chille prijs. Advies Voor boarders, door boarders

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

110 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

23 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

🚚 ???

Er werd eerst gezegd dat we drie weken gingen moeten wachten omdat het om een back order ging (was me niet meteen duidelijk bij de bestelling), maar bon…tot daar.
Uiteindelijk een mail gekregen dat de broeken er eindelijk waren en dat we binnen enkele dagen bericht zouden krijgen dat de bestelling onderweg naar ons is. Halleluja.
Helaas na bijna 10 dagen is er nog steeds niets, geen mail en geen post.
Niet aangenaam natuurlijk. Hadden we even goed elders kunnen bestellen en betere service krijgen.

16 de marzo de 2024

Beste Fan,

jammer om te lezen dat de levering van je Fan Bay bestelling langer duurde dan voorzien — dat is uiteraard niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Je bestelling betrof een pre-order, wat ook vermeld stond op de productpagina. Helaas liep de productie en levering bij de leverancier vertraging op, waardoor de uitlevering later gebeurde dan aanvankelijk gepland. We hebben alle klanten hierover per e-mail op de hoogte gehouden, maar begrijpen dat wachten nooit leuk is, zeker wanneer je uitkijkt naar je nieuwe broek.

Intussen is je bestelling volledig geleverd en afgehandeld, en we hopen dat je tevreden bent met je aankoop.
We doen er alles aan om toekomstige pre-orders nog duidelijker te communiceren en om onze levertermijnen verder te verbeteren.

Bedankt voor je geduld en begrip, en hopelijk zien we je snel terug bij Stoked Boardshop. 🙌

Vriendelijke groeten,

Pieter-Willem
Team Stoked Boardshop

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het ging om een pre-sale

Het ging om een pre-sale, dus moesten we lang wachten. De broek die we ontvingen is veel te groot, we durven geen nieuwe meer bestellen uit vrees dat maat niet goed zal zitten. Ik heb vandaag het pakje teruggestuurd en reken erop mijn geld asap terug te krijgen. Qua informatie, service en levering was alles top.

11 de marzo de 2024

HI Katrien,

Bedankt voor je berichtje & feedback. We beseffen dat het inderdaad wel even wachten was op de launch van de Polar collectie. Deze was dan ook nog eens met 2 weken uitgesteld zodat jullie & ons geduld extra op de proef werd gesteld.
Toch hebben we die meteen bij aankomst lightning fast naar jullie verzonden.

Jammer om te horen dat de broek dan alsnog te groot bleek te zijn. Neem gerust even contact op via onze support chat of via mail naar support@stokedboardshop.be en geef even wat gegevens door zoals broekmaat, kledingmaat of lichaamslengte en dan kijken we samen met jou graag om de perfecte maat Big boy te vinden.

Intussen zorgen wij dat je retour hier succesvol verwerkt en terugbetaald wordt. Ook daar geen zorgen, zowel de verzendkost als de retourkosten nemen wij voor onze rekening ;) Dat is de Stoked service.

Laat maar horen mocht je toch nog een vraagje hebben, dan helpen we je uiteraard met veel plezier verder.

Met Stoked Energy,

P.W.

Goede ervaring

We plaatsten een pre-order. Spijtig genoeg werd het uitgesteld, niets aan te doen uiteraard dit is overmacht, maar we kregen tijdig bericht hiervan en konden alsnog annuleren. Wat we niet gedaan hebben en leuke extra’s zoals stickers en een zakje hebben bijgekregen.

10 de marzo de 2024

HI Gina,

Bedankt voor je leuke review. Nogmaals een dikke merci voor jullie begrip en geduld met betrekking tot het uitstel van de Polar launch. Het is de eerste keer dat zo een launch date door het merk zelf werd uitgesteld, maar we stonden erop om jullie tijdig iets te laten weten. Leuk om te horen dat dat geapprecieerd wordt. Om jullie te belonen hebben we binnenkort nog een leuk digitaal extraatje voor jullie in huis ;)

Enjoy the goods.

Greets,

P.W

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had eerst twijfels bij de website

Ik had eerst twijfels bij de website, maar uiteindelijk ging het snel, goede update over bestemming, en leuk en persoonlijk kaartje in de doos. Dat alles voor een goede prijs kwaliteit verhouding.

4 de marzo de 2024

HI Bas,

Bedankt alvast voor je heel coole review. Blij dat je de extra's en het persoonlijk kaartje ook kan appreciëren. Enjoy the goods ;)

P.W.
Stoked

Valorada con 4 estrellas sobre 5

"Gratis retour" - maar toch € 4,95 retourkosten

Bestelde Adidas schoenen vielen te smal, daarom heb ik de bestelling teruggestuurd.
De vermelding "gratis retour" bovenaan de website is echter nogal misleidend, omdat er toch € 4,95 wordt ingehouden op het retourbedrag. Dat deze werkwijze wordt gehanteerd heb ik voor mijn aankoop niet kunnen lezen in de voorwaarden.
Achteraf blijkt dat dit 'verstopt' is in de zin "Indien het bedrag van de goederen die je wenst te houden onder de drempel van 50 euro gaat wordt er automatisch € 4,95 euro voor de verzending ingehouden.".
Zeg dan gewoon dat (volledig) retourneren van je bestelling € 4,95 kost. Dat is wel zo helder en eerlijk. Nu voel ik me toch een beetje genept.

*Edit maart 2024* Het beleid van Stoked Boardshop is sinds kort in positieve zin veranderd. Fijn dat er iets met de feedback is gedaan!

13 de julio de 2023

Hallo Gerlof,

Afgelopen zomer hebben we van jou een bestelling mogen ontvangen van Adidas shoes. Deze heb je zoals gezegd gratis kunnen retourneren, maar er werd toen 4,95 ingehouden voor de verzending. Dit omdat het bedrag van aankoop lager was dan 50 euro. Zo stond het ook in onze algemene voorwaarden. Dit leek je niet zo duidelijk & helder & daar zijn we mee aan de slag gegaan.

1. We hebben onze policy hier rond gewijzigd en betalen tegenwoordig ook de verzendkost voor bestellingen met gehouden waarde onder 50 euro volledig terug.

2. We willen je graag aanbieden om dat ook voor jou terug te betalen & doen zoals steeds een leuk extraatje bij je volgende aankoop. Daarmee zetten we ons met Stoked graag in om elke dag weer beter te doen & vooral jou als klant ook blij te kunnen maken.

Mocht je dit een leuke geste en update vinden, laat het ons zeker even weten, dan maken we daar spoedig werk van.
Nogmaals een dikke merci voor je feedback. Zo krijgen we namelijk van jou de kans om hierin te groeien.

Ik hoor het graag.

Met Stoked Energy!

Pieter-Willem

Recomendo

Comprei umas vans nesta loja, veio rapido para Portugal, ainda recebi ofertas uma tote bag e stickers. Recomendo.

3 de junio de 2022

Respuesta de Stoked Boardshop

Thanks for your amazing review, Mia,
Enjoy the ride and the sunshine in Portugal :)

8 consejos para escribir buenas reseñas.