Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 st 10x15 cm 1 st 5x7 cm - Porträttbildsark A4  I stället för detta ark hade jag velat plocka ut 4 st A4 ark på fyra olika motiv. Men om jag gör det via en annan meny så kostar ju varje A4 ark... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Our daughter was clicked in Ikea Umeà.The photographer was very professional she clicked really nice pictures in very less time. I liked the service only one suggestion that you can make this whole co... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fotograferat vår son på Ica maxi Växjö Studioexpress varje år sedan 2018 och vi är super, supernöjda varje gång. Mehdi har ett fantastiskt bemötande, utmärkt kundservice och en otrolig talang n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så lättillgängligt både vad gäller bokning och plats. Fotograferingen gick fort, och det var bra då barnen tröttnade fort, och ändå fina bilder. Bilderna kom efter bara några dagar.

1. Fotógrafo
  2. Servicio fotográfico

Escrito por la empresa

Studio Express har sedan 1963 besökt varuhus och köpcenter runt om i landet och erbjudit KOSTNADSFRI barnfotografering! Då under varumärket Stjärnstudio. Studio Express är rikstäckande och är marknadsledande inom barn-och djurfotoevent. Vi erbjuder KOSTNADSFRIA fotograferingar – helt utan köpkrav! Beställer gör man sedan hemma i lugn och ro om man blev nöjd med resultatet. Våra fotografer är specialutbildade att klara alla åldrar – från nyfödda bebisar till barn, tonåringar och ungdomar. Som alltid är barnfotografering ett samarbete mellan barn/förälder och fotografen. Våra djurfotografer är också specialutbildade för att fotografera olika djur. Se alla våra kommande event på studioexpress.se

4,3

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Erfaren fotograf och fina bilder

Det märktes att fotografen på plats var väldigt erfaren med att fota barn. Hon fick vårt barn snabbt bekväm och hade superkul. Bilderna var vi sen väldigt nöjda med både med "uppstyrda bilder" och bilder som verkligen fångat vårt barns personlighet.

26 de octubre de 2024

Respuesta de Studio Express

Vad kul! Tack för att du delar din positiva upplevelse av vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Vill du så mailar du oss var/när så kan vi ge din feedback till rätt fotograf:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var en duktig fotograf som var bra med…

Var en duktig fotograf som var bra med barn. Han gick vår son som avskyr att vara stilla att vara just stilla.
Jätte fina bilder.

13 de octubre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fina kort och duktig fotograf

Super fina kort och duktig fotograf. Rekomenderas

12 de octubre de 2024

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Duktiga fotografer och fina fotografier…

Duktiga fotografer och fina fotografier

Smidig beställning och hantering. Det var snabbt pch enkelt hela processen

2 de noviembre de 2024

Trevlig fotograf.

Trevlig fotograf.
Fick bilder snabbt

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, lite dyrt

20 de noviembre de 2024

Respuesta de Studio Express

Vad kul! Tack för att du delar din positiva upplevelse av vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Vi bjuder ju på fotograferingen som tjänst och du köper bara för hur mycket/lite du vill om du blir nöjd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toppen fotografering och bilder med bra…

Toppen fotografering och bilder med bra kvalité och snabb leverans :)

15 de noviembre de 2024

Blev fina kort!

12 de diciembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra fotografering och fotograf

Mycket bra fotografering och fotograf. Snabbt och smidigt. Mycket nöjd att ha fina bilder på vår 5-månaders bebis förevigad.

Rekomenderar!

8 de diciembre de 2024

Respuesta de Studio Express

Stort tack för ditt omdöme och för att du delar din positiva upplevelse av vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Vill du så mailar du oss var/när så kan vi ge din feedback till rätt fotograf:-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra upplevelse och fina bilder

Mycket bra upplevelse och smart idé att få bra bilder till låg kostnad och på kort tid. Innan jag visste om Studioexpress betalade jag mycket pengar och väntade länge tid på att få ta bilder på mitt barn. För ett litet barn är det också svårt att tvinga dem att byta kläder flera gånger på kort tid och sitta stilla länge för att ta bilder hos andra fotografer.

Därför gillar jag mycket Studioexpress tjänst, som är enkel men ger mycket bra resultat. Mitt barn kan ha på sig våra egna kläder och sitta bekvämt för att ta bilder innan han blir trött och börjar röra på sig. Och kvaliteten på bilderna är till och med bättre än dem jag fått från andra fotografer med högre kostnader, eftersom barnet var mycket avslappnat och glatt.

Jag är väldigt nöjd med det som jag fått och köpte alla digitala bilder samt några utskrivna. Jag kan knappt vänta på att Studioexpress ska komma till min stad igen. Jag kommer definitivt boka mer tid med dem!

Respuesta de Studio Express

Stort tack för ditt omdöme och för att du delar din positiva upplevelse av vår kostnadsfria fototjänst utan köpkrav. Vi kommer tillbaka :-)
Lycka till med dina bilder och god jul! /patrik.nilsson@studioexpress.se

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag vet hur jag öppnar en zip-mapp

Jag vet hur jag öppnar en zip-mapp. Jag är inte dum.

Respuesta de Studio Express

Hej! Vänligen maila mig på patrik.nilsson@studioexpress.se och förklara vad du menar. Om det är digitala filer du laddat ner ligger de i en zippad mapp. När du extraherat mappen kan du använda filerna hur du vill, t ex skriva ut bilder eller ladda upp på print-tjänster som t ex crimson.se (Ej önskefoto pga en bugg hos dem). /Patrik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Din chans till ovärdeliga syskonbilder!

Snabbt, smidigt och proffsigt! Detta var vår andra upplevelse av Studio Express och vi hade en trevlig stund hos fotograf Vasco som för dagen ställt upp studio på den lokala Maxi ICA-butiken. Fotografen var trevlig, engagerad och duktig på att fånga barnens intresse och uppmärksamhet. Bilderna blev fina och kommer passa perfekt som julklappar.

Precis som Studio Express själva uttrycker det: värdet av dessa bilder kommer bara öka med tiden, de blir ovärderliga ögonblick att återvända till! Och har du, precis som jag, två busiga barn med spring i benen som kan vara svåra att fånga på samma bild kan detta vara en ypperlig möjlighet att faktiskt få den där underbara syskonbilden! Prova: det är kostnadsfritt och du har absolut inget att förlora! :)

30 de noviembre de 2024

Respuesta de Studio Express

Vi kommer framföra detta till Vasko som precis som du skriver är väldigt duktig och uppskattad. God jul när den kommer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt duktig fotograf som lyckades…

Otroligt duktig fotograf som lyckades ta så fina kort på båda mina vilda grabbar!
Dessutom lyckades hon fånga oss alla på en familjebild och få oss att bli bekväma framför kameran, vilket inte är det lättaste. Snabb leverans och rimligt pris dessutom. Vi är så nöjda!

30 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick de bilder vi önskade

Fick de bilder vi önskade. Ett ögonblick som går fort och bilder för livet. Guld värt!

1 de diciembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidig och snabb fotografering av hela…

Smidig och snabb fotografering av hela familjen
Fina foton som blir ett minne för alltid

1 de diciembre de 2024

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi är nöjda med den fotografering vi…

Vi är nöjda med den fotografering vi gjorde. Fotografen är både duktig och väldigt tålmodig, vilket gjorde att vi kunde känna oss avslappnade framför kameran.
En liten förbättringspunkt är att vi tyckte att några av fotografens egna favoriter bland bilderna inte riktigt speglade våra favoritögonblick. Det fanns flera andra fantastiska bilder från fotograferingen som vi gärna hade sett på fototällfällen.
Trots detta är vi supernöjda och skulle absolut rekommendera fotografen till andra!

2 de noviembre de 2024

supernöjda varje gång

Vi valde att ta foto på vår dotter när hon var 6 månader. Bilderna blev superfina så vi fortsatte med att fota henne på studioexpress. Vi har beställt förstoringar varje tillfälle och är alltid lika nöjd och kommer fortsätta fota våra barn här.
Vi har alltid fått bilderna supersnabbt efter varje fotografering.

18 de noviembre de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super trevligt bemötande och de finaste…

Super trevligt bemötande och de finaste bilderna vi har tagit!! Kunde inte varit mer nöjd

Är super nöjd med bilderna

Är super nöjd med bilderna
O en duktig fotograf

17 de noviembre de 2024

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Otrevlig fotograf

Fotona blev bra men däremot en ganska otrevlig fotograf som ville få fotograferingen ur världen så snabbt som möjligt. Fotografen hade behövt lära sig att handskas med barn bättre och gå en charmkurs.

16 de noviembre de 2024

Respuesta de Studio Express

Hej! Tack för ditt omdöme. Kul att bilderna blev bra men tråkigt att höra om fotografen. Maila mig gärna vilket event du besökte så kan vi ta det med fotografen. Beklagar verkligen detta! Tack på förhand! patrik.nilsson@studioexpress.se

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.