3 st 10x15 cm 1 st 5x7 cm - Porträttbildsark A4 I stället för detta ark hade jag velat plocka ut 4 st A4 ark på fyra olika motiv. Men om jag gör det via en annan meny så kostar ju varje A4 ark... Ver más
La empresa ha respondido
Our daughter was clicked in Ikea Umeà.The photographer was very professional she clicked really nice pictures in very less time. I liked the service only one suggestion that you can make this whole co... Ver más
La empresa ha respondido
Vi har fotograferat vår son på Ica maxi Växjö Studioexpress varje år sedan 2018 och vi är super, supernöjda varje gång. Mehdi har ett fantastiskt bemötande, utmärkt kundservice och en otrolig talang n... Ver más
La empresa ha respondido
Så lättillgängligt både vad gäller bokning och plats. Fotograferingen gick fort, och det var bra då barnen tröttnade fort, och ändå fina bilder. Bilderna kom efter bara några dagar.
La empresa ha respondido
Studio Express har sedan 1963 besökt varuhus och köpcenter runt om i landet och erbjudit KOSTNADSFRI barnfotografering! Då under varumärket Stjärnstudio. Studio Express är rikstäckande och är marknadsledande inom barn-och djurfotoevent. Vi erbjuder KOSTNADSFRIA fotograferingar – helt utan köpkrav! Beställer gör man sedan hemma i lugn och ro om man blev nöjd med resultatet. Våra fotografer är specialutbildade att klara alla åldrar – från nyfödda bebisar till barn, tonåringar och ungdomar. Som alltid är barnfotografering ett samarbete mellan barn/förälder och fotografen. Våra djurfotografer är också specialutbildade för att fotografera olika djur. Se alla våra kommande event på studioexpress.se
Skultunavägen 40, 72217, Västerås, Suecia
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Supertrevlig fotograf, gick snabbt och smidigt till. Fina foton som sedan väntade i brevlådan efter några dar🙂

Respuesta de Studio Express
Tog bra tid vid foton o lyssnade på önskemål bra med hund o trevlig!

Respuesta de Studio Express
Jättebra o trevlig fotograf. Dock var hon lite stressad över att hon hade för kort tid att göra iordning för fotografering.
Något dåligt var att det stod hundar o ägare precis vid studion,fast det står tydligt att man ska vänta ute!

Respuesta de Studio Express
Vi är så nöjda med tjänsten! Det var lätt att hitta plaster och boka tid. Väl på plats i Globen Shopping fick vi ett mycket gott bemötande av fotografen. Hon var mycket mån om vår dotter och noga med att allt skulle bli så bra som möjligt.
Bilderna blev klara fortare än förväntat och var jättefina! Hemsidan där man ser bilderna och väljer vad man vill beställa var lätt att navigera på. Vi är 100% nöjda och rekommenderar verkligen tjänsten!

Respuesta de Studio Express
Så skicklig och proffsig fotograf! Jag är så glad att jag bokade tid för mina barnbarn 👌 detta blir minnen både för mig och pojkarnas föräldrar!

Respuesta de Studio Express
Mycket duktig fotograf och bra bemötande, bilderna blev bra och att det går att köpa i flera storlekar och modeller är bara ett stort plus

Respuesta de Studio Express
Duktig fotograf och vi fick påverka bilderna i den mån det gick

Respuesta de Studio Express
Fotograferingen var väldigt bra. Fick fram lekfullheten hos min ett åring och det blev fantastiska bilder vi sedan köpte.

Respuesta de Studio Express
Bra bemötande till barnet! Fina bilder.

Respuesta de Studio Express
Fotografen är trevlig och väldigt bra på att guida barnet hur det ska sitta och vart det ska titta för att få fina bilder. Det blir en rolig stund för barnet och väldigt fina bilder, i bra kvalitet när man beställer.

Respuesta de Studio Express
Snabb service av kunnig personal som fixade allt

Respuesta de Studio Express
Vid fototillfället kryssar jag i att jag vill ha en fotobok. Den dök inte upp. Istället för fotoboken för 259 kr så skickade de mängder av dyra bilder (över 800 kr) som ej var enl. överenskommelse. Omständigt att returnera så betalar fakturan.
Ett par månader senare dyker fotoboken (som skulle ha varit en julklapp om den hade kommit i tid) upp.
Riktigt, riktigt dåligt av Studio Express.
Dock cred till själva fotografen, han var duktig även om de utvalda bilderna var av varierande kvalitet.

Moderne scam.
Annonsert med gratis fotografering på et lokalt kjøpesenter.
Fair enough at man får login og betaler for bilder man ønsker av høy kvalitet.
Her var vi langt i fra fornøyd og ønsket derfor ikke å bestille noe bilder.
En stund etterpå, kanskje en mnd etter foto så blir bildene sendt i posten med faktura.
Dette er ultra proviserende og helt latterlig måte å tjene penger på.
Det værste er jo at man printer ut bilder og forventer at vi tar de. Sender vi de tilbake så blir de jo kastet. Så printjobben er jo allerede gjort...
Amatører som har KUN fokus på profitt og ikke kundebehandling. Dette er definasjonen på "Tv2 hjelper deg-materiale".

Respuesta de Studio Express
Scammer ! Skicka bild och faktura utan fråga eller beställning !

Respuesta de Studio Express
Fotografering för barn 1 år. Jättefin upplevelse. Vårt barn var lite gnälligt med fotografen gjorde det bästa av situationen och vi fick riktigt fina bilder trots allt. Jättesmidigt med både beställning och leverans där de ”överpresterade” och var betydligt snabbare än vad vi förväntade oss. Här kommer vi fortsätta ta våra fotografier!

Respuesta de Studio Express
Så rolig upplevelse! Snäll kille som tog bilderna, tog först bilderna på lillasyster för att förenkla för oss alla. Var så snäll/rolig med barnen. Gick fort! Rekommenderas!! Jättefina bilder, verkligen.
Trelleborg Valengallerian, den 1/12 :)

Respuesta de Studio Express
Fjärde gången vi fotograferar barnen, blir lika nöjd varje gång! Fotografen hade ett så fint bemötande och tålamod med barnen.

Respuesta de Studio Express
Más información sobre otros tipos de reseñas.